Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

A'dan Z'ye Temizlik Ürünleri Ve Ekipmanları.

Başlatancleaning exportTarih12/05/2014 15:00:47Yorum1

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
G&M Temizlik Şirketi (İstanbul, Türkiye) her çeşit temizlik ekipmanları ile birçok temizlik ve kozmetik ürününü sizlere sunuyor. Bir aile şirketi olan G&M Temizlik Şirketi kimyasal sektöründe 40 yıllık bir deneyime sahiptir. Tuvalet koku gidericileri, camsil, bulaşık deterjanı, el sabunu, dispenser gibi ürünler konusunda faaliyette bulunuyoruz. Firma birçok ülkede dış ticaret işleri yapmaktadır. Tesisimiz İstanbul limanı yanında konuşlanmış ve ürünleri dünyadaki tüm ülkelere en uygun fiyatta kolaylıkla gönderme imkanına sahiptir. Bu da bizlere ürün teslimatında zamandan tasarruf sağlıyor. G&M Temizlik Şirketi geniş ürün yelpazesi ve 10-15 günlük teslimat süresinde kaliteli ürünleri, makul fiyatlarda sizlere sunuyor. Biz her zaman zamanında üretim ve teslimatı önceliğimiz olarak belirleriz. Müşteri istekleri doğrultusunda şirketlere özel etiketli imalatlar da yapmaktayız. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti için en yüksek standartlarda kaliteli ürünler üretmektir. Teklif için lütfen iletişime geçiniz. Teşekkürler.

export@cleaninggm.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
Yeni Üye62 yazı
Merhaba Tekirdağ merkezde yaşıyorum daha öce bu iş üzerine kendi işimi yapıyordum ekonomik ve ailevi nedenlerden dolayı bıraktık şuan memurum müşteri potansiyelim var destek veren firmaların ürünlerini satabilirim şehrimiz İstanbula yakın ve her geçen gün gelişmkte düşünürseniz fiyat ve kataloglarınızı mail adresime atarsanız sevinirm ebu_bekirsen@hotmail.com
ticarette her zaman bir çıkış noktası vardır.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Memur