Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sağlık Ocağı Veya Hastane Karşısı Dükkan Arıyorum

BaşlatandarngloveTarih10/05/2014 10:02:12Yorum2

İlk mesaj
Üye335 yazı
eczane diploması hali hazırda kullanılıyor ancak artık sokak arasında işler tamamen durmuş durumda bu sebeple HASTANE veya SAĞLIK OLCAĞI , POLİKLİNİK karşısında min. 35 metrekare bir dükkan arıyorum kirada olabilir ancak dükkan çok iyi yerde ise satılık bile olabilir...

belki haberi olan buradan ulaşır diye yazmak istedim..

teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye1 yazı
ankara / altındag / gulpınar mah saglık ocagı karsısında cıft cephe cam gıydırme aliminyum dograma petek wc mutfak mewcuttur
fotoselli sensorlu kapı yerler mermer sıfır biba dükkan 75 m2 kirası 2.000 pazar yerı okul cocuk kresı otobus son duragı dolmus son duragı mewcuttur dükkan kose bası bina köse bası onu cadde saglık ocagı 2 katlı 7 / 24 ambulans hızmetı wermektedır
irt : 530 065 55 74

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - isaersoy
ankara / altındag / gulpınar mah saglık ocagı karsısında cıft cephe cam gıydırme aliminyum dograma petek wc mutfak mewcuttur
fotoselli sensorlu kapı yerler mermer sıfır biba dükkan 75 m2 kirası 2.000 pazar yerı okul cocuk kresı otobus son duragı dolmus son duragı mewcuttur dükkan kose bası bina köse bası onu cadde saglık ocagı 2 katlı 7 / 24 ambulans hızmetı wermektedır
irt : 530 065 55 74

istanbuldayım maalesef şehir dışı düşünmüyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf