Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

%100 Net Kazanç Yatırım İmkanı

Başlatanefe07Tarih06/05/2014 19:43:31Yorum4

İlk mesaj
Üye334 yazı
%100 NET KAZANÇLI YATIRIM İMKANI SUNUYORUZ.SERMAYESİ İŞYERİ AÇMAKTA YETERSİZ YADA MEVCUT İŞİ OLUP PARASINI DEĞERLENDİRMEK İSTEYENLER VİLLA APART KONAKLAMA İŞLETMEMİZE SİZLERİDE ORTAK EDİYORUZ.BELİRLEDİĞİNİZ MİKTARI SÖZLEŞMELİ OLARAK 6 AY SEZONLUK DÖNEMDE İŞLETİP BELİRLENEN SÜRE SONUNDA HİÇBİR MASRAFA DAHİL OLMADAN %100 NET KAZANÇ OLARAK İADE EDİYORUZ.KİŞİ VE YATIRIM MİKTARI SINIRLIDIR DETAYLAR GÖRÜŞÜLÜR.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye262 yazı
bu iş için biraz geç kaldınız.geç kaldınız derken kiralamak istediğiniz veya sezonluk açacağınız yerin fiyatı, siz turim bölgesinde olduğunuz için nisandan önce örneğin 500 ise şimdilerde rahat 900-1000 i bulmuştur.ayrıa bunun hazırlığı ve müşteri ayarlama işide var...zaten tatil planı yapan çoğu insan şimdiye bence çoktan biryerler bulup ayarlamıştır.Ama sizin müşteri portföyünüz var ise neden olmasın...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Üye410 yazı
yanlış anlamazsanız konuyu aydınlatmak adına bir şey sormak isterim ,şimdi sizin 2 daireniz var .aynı apartmanda degilmi ? apartmanın geri kalan dairelerini almak istiyorsunuz .sermayeniz yeterli degil dogrumu anlamışım ? apartman kaç daireli ? sizin daireleriniz dışında kaç daire var? sizin yarı yarıya ortaklık yapmak istediginiz kişi ile devr parası ne kadar paylaşılacak ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye410 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - efe07
adalı isim mi değiştirdiniz.aynı soruyu aynı yazı mert özelden yazmıştı özelden cevapladım.bina pansiyon 10 oda.sadece üst kat daire.devredilecek olan yer 10 oda pansiyon.bende apartlarımın yıllık kirasını işçiliğimi hesaplayıp üzerinede borçlanacağım.pansiyonu alan kişiye.burda ben kimin ne az ne çok sermaye koyduğunu hesaplamaktansa bu işi truzim işletmeciliği olarak yapacak yüksek kazançlı bir iş,hazır işletme teklifindeyim.ilgili ilgisiz her soruları detaylı cevaplıorum.biz kazanacağımız işlerden önyargıyla kaçıyoruz.

arkadaşım bu suçlar ,ithamda bulunur tavırlarla ortakmı arıyorsun ? bana kalırsa ortak yerine sorun alırsın,bir kere ben bahsettiginiz kimse degilim ,isim de degiştirmiş degilim ,yazınızın o kadar çok sorularla dolu ki açıklama yazmanı rica ettim o kadar, belliki aynı eksiklikten bir başka kişi daha sizden açıklama beklemiş o kişiye ne tür bir tepki verdiniz bilemem ama hoş degil bu suçlar biçimdeki cevabınız

Üye410 yazı
kimse kimseyi tanımadan boş işlerle ugraşmakla suçlaması kendi önyargısını gösterir ,şahsen ben bodrum vs yerde villa satın alıp haftalık kiraya vermeyi çok ciddi düşünen biriyim .(burada 2 defa konu açtım malesef yönetim sildi ? nedenini sordum msj la cvp bile alamadım malesef ,yönetime sitemimi ifade etmek istiyorum ) pansiyon işide ilgimi çektigi için sorayım dedim ama malesef cevabını aldım ,ne demişler yapacaksan kendin yap ,ortaklık işi sakıncalı ,bu görüşe katılıyorum