Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnternetten Online Tişört Satımı

BaşlatanasiranTarih04/05/2014 21:00:59Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Öncelikle iyi akşamlar
Uzun zamandır kafamda olan iş hayali tişört yapıp internet üzerinden satmak ilk olarak tişört'le başlayacak sonra gömlek vs diye gidecek.
Aslında hayalim bu değildi çin'e gidip oradan dünyaya pazarlamak malum çin dünyaya kargo bedava gönderiyor ama bunun maliyeti çok fazla olur hemde orada çalışma izni falan nasıl olur diye vaz geçtim.
Babam tekstil sektöründe olduğu için tikim basım işini onun vasıtasıyla hallederim o konuda sıkıntı olmaz herhalde.
Asıl sorum bu ürünleri internet üzerinden nasıl insanlara satarım ben sorum bu nasıl marka olurum düşündüğüm bu.
Bu arada yaptığım tişörtler gerçekten kaliteli olacak ilk başlarda para kazanmasamda olur müşteri memnun olsun yeter sonra gerisi gelir zaten.
İsim bile buldum com uzantısı falan açık.
Teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye22 yazı
Merhaba kardeşim, bende senin gibi tişört olayına giricektim ki tayinim çıktı. O yüzden oluşturduğum markam, e-ticaret sitem ve yaptığım 200 e yakın tişört tasarımım şuanda satılıktır. ilgilenirsen anahtar teslim sitemi sana devredebilirim.siteyi görmek için pm yada mail atman yeterlidir. mail: ultragraphicer@gmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Grafiker
Yeni Üye82 yazı
asiran en zor tarafı sana kalmış :)
zor dememde ki kasıt dikkat ve beyin fırtınası istenen tarafı ama sanıyorum ki dikim konusunda da babanın işlerini aksatma endişesi ile sorun çıkmaz umarım diyorsun . fasona versen az cevren olsa hal olmayacak iş değil .
site olayını da ikinci plana at . tasarıma odaklan . eş dost akraba teyze derken para biriktirir siteye yatırım yaparsın . o zamana kadar durumunu da görmüş olursun . saygılar
Baran İlci

Ev Tekstili imalatı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye63 yazı
Güzel bir fikir!.. Ayrıca ürünlerini fazla para harcamadan satabileceğin bir site önereyim. Burada bir mağaza açarsan tekstile dair tüm ürünlerini anında aracısız satabilirsin. http://www.tekstilsanayi.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye262 yazı
o dediğini acun 8.comda yapıyor. seninde onun kadar başarılı olman için iyi bir reklama ve prof düzeyinde tasarım ve ekibe ihtiacın var.Ama maddi sıkıntım var yapamam dersen bir farklılık göstermen lazım...örneğin kişiye özel veya ne bileyim bildiğimiz tişört standartlarının üstünde birşey olmalıki dikkat çeksin.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar.
Bu hayalimden vazgeçicem herhalde oysaki her şeyi düşünmüştüm vergisini cartını curtunu.
İş tişört'ün üzerine basacağım resimler,çizimler,fotolara gelene kadar internetten mükemmel resimler buldum ama telif olayı noktayı koydu.
Ben her resim için o kişilere para verirsem altından kalkamam adama desem kullanabilirmiyim diye kabulde etmez. :)
Neyse başka iş düşünmeliyim herhalde.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
Güngören ve merter bu konuda çok iyi. neredeyse kiloyla satış yapılıyor.
www.enhavali.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye6 yazı
internet üzerinden ticaret yapmak için illa ki web sayfası kurmaya da gerek yok. Bu alanda çoklu girişlerin olduğu sitelere bayi olabilirsiniz.
www.enhavali.com

Yeni Üye6 yazı
sahip olduğunuz ürünleri satmak için www.ucuzatoptan.com da iyi bir alternatif. Çok cüz-i komisyonlarla malınızı satabilirsiniz.
www.enhavali.com

Yeni Üye1 yazı
Kaliteli tişört toptan nereden bulunur

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er