Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Eczane Açmayı Düşünüyorum

Başlatansah7eTarih04/05/2014 20:22:23Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Merhaba arkadaşlar.. Benim sağlık ocağının tam karşısında eczane olarak çalışan dükkanım var. Eczacının başka durumlardan dolayı işi kötüye gitti bırakmak durumunda kaldı. Şu an boş olan eczaneyi kiralık diploma bularak açmayı düşünüyorum bu konu ve prosedürlerle ilgili pek bilgim yok. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşların bilgilerini paylaşıp beni birazda olsa bilgilendireceğini umuyorum. İyi günler..

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye385 yazı
arkadasım eczacı aynı seyı ben ona 3-4 yıl evvel sormustum bana dediği bır dusun bakalım neden benım 1 eczanem var kıralık dıplomayla 2sını acmıyorum? ( bunu soran eczacı arkadasımda yuklu bır mıktarda para kazanıyor eczaneden) nedenide kendi cevapladı çok gecmeden mutlaka kıralık dıplomayla yaptığın anlaşılıyormus ve çok buyuk cezaları varmış.mutlaka bırı senı ıspıyonluyormus.
ben onun **********sıyım. belkı bır fıkır olur dıye yazdım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye335 yazı
Su anda eczanede calisiorm saglik ocagi karsisi bulsakta gecsek diye surekli ariyorum ancak maalesef ki yok istanbulda bulmak cok zor...Diger konuya gelirsek diploma kiralamak yani muazzali eczane acmak suc ve cezasi cok fazla anlasilmasi da cok kolay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı

ECZANE KARLI BİR YATIRIM. AMA SİZİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ GİBİ ÖBÜR ARKADAŞLARINDA YORUMLADIKLARINDA BELİRTTİĞİ ÜZERE MUAZZALI BİR GİRİŞİM YASAL DEĞİL. ANCAK SİZE ÖNERİM SİZ BİR ECZACI İLE ORTAK GİRİŞİM YAPABİLİRSİNİZ. ECZANEDE CİRONUN % 30 İLE 35 ARASI BİR KAR ORANI MEVCUT AMA ÇOK YÜKSEK GİDERLERİ VAR. ORTAK ECZACI İLE YAPMAZSANIZ YAPMAYIN DERİM.

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yöneticilik
Üye711 yazı
başkasının diploması ile açmak suç ancak ortak olarak acabilrsin sen dükkanını koyarsın birisi diplomayı ve toplam gereken paranın yarısını koyar sende yarısını koyarsın böyle açılabilir.ama diğer türlü olmaz

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye658 yazı
Kiralama suçda sakın girme başına bela alma
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye2 yazı
Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için. Ben Gaziantep'te yaşıyorum birkaç gündür bende araştırıyordum en mantıklısı ve en iyisi bir eczacı ile ortaklık kurmam olacaktır. Şu anda arayış içerisindeyim umarım en kısa zamanda güvenilir dürüst bir insanla karşılaşırım.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Üye410 yazı
diploma kiralama işi olmaz yalnızca benzer bir konudaki yasal bir durumu anlatayım sanırım bu konu içinde uygundur ,yanınıza diplomalı eczacı alırsınız .mesul müdür olarak çalıştırırsınız sorun çözülür ,bu iş yasaldır gözlük piyasasında bu şekilde yürüyor işletmeler ,yalnız bu iş ne kazandırır gelir -gider durumunu siz hesaplayacaksınız,hastane güven verir ama saglık ocagı riskli bir durum bugün var yarın taşınabilir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye658 yazı
Bütçen varsan eczanelere ürün ver stand bırak kozmetik falan karı paylaş
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans