İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Evlendim Çok Borcum Var
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorumN
Üye277 yazı
nedim
I
Yeni Üye20 yazı
@msti@
H
Üye116 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - inceemustafaa boşan bence hocam : |
zuhaaa :)
W
Yeni Üye24 yazı
H
Yeni Üye44 yazı
Hocam sahil kenarlarında,konya altında mesela deniz malzemeleri satabilirsiniz ayrıca soğuk su veya buzda satabilirsiniz,buz plajda en çok aranan şeydir.
B
Üye658 yazı
Allah yardım etsin su olabilir sahilde şort şapka güneş gözlüğü yada dersanelere test hazırla kolanya olabilir
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
Y
Yeni Üye35 yazı
:)))))
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - inceemustafaa boşan bence hocam : |
yvz
W
Yeni Üye24 yazı
dershaneler kapanıyor yapacak ıs kalmadı oralarda
B
Üye711 yazı
canım kardeşim maddi durumunu biliyorsun paranın sel gibi akacağınıda biliyorsun daha ne diye evleniyorsun
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
W
Yeni Üye24 yazı
B
Üye107 yazı
Değerli kardeşim Allah mesut bahtiyar etsin Mutluluklar dilerim... iş konusunda size bir öneride bulunmak istiyorum, imalatçı bir firmayım. size bir link göndereceğim bu linkteki iki adet cihazın videolarını dikkatlice izleyin, bu üründen çok para kazanırsınız. bundan da eminim. yapacağınız iş bu ürünü tanıtıp satmak. videoda izleyeceğiniz büyük tip cihazı xx TLden size özel fiyatla sunacağım. siz 100 yada 150 tl ye rahatça satabilirsiniz. bu işin önü çok açık... piyasa çok geniş.
sizden para kazanma niyetiyle de yazmıyorum
aşağıdaki 1. link de 40. sıradayım, bu link i veriş amacım konuyu ciddi anlamda düşünmeniz...
http://medyabar.com/haber/54412/iste-sakaryanin-gelir-vergisi-rekortmenleri.aspx
2 ve 3. linkler ürünle alakalı
http://www.dailymotion.com/video/x1s24vx_iyonmak-2014-bright-use-x-5_tech
http://www.dailymotion.com/video/x1rjvif_iyonmak-bright-use-x5-yeni-urun_tech
selamlarımı sunar hayırlı işler dilerim... burhan tunca 0532 332 74 93
sizden para kazanma niyetiyle de yazmıyorum
aşağıdaki 1. link de 40. sıradayım, bu link i veriş amacım konuyu ciddi anlamda düşünmeniz...
http://medyabar.com/haber/54412/iste-sakaryanin-gelir-vergisi-rekortmenleri.aspx
2 ve 3. linkler ürünle alakalı
http://www.dailymotion.com/video/x1s24vx_iyonmak-2014-bright-use-x-5_tech
http://www.dailymotion.com/video/x1rjvif_iyonmak-bright-use-x5-yeni-urun_tech
selamlarımı sunar hayırlı işler dilerim... burhan tunca 0532 332 74 93
burhan tunca
K
Üye180 yazı
HOCAM BAHCE DÜZENLEME ISI ÖGREN BIRDE YARDIMCI AL YANINA BASINI KASIYACAK VAKIT BULAMAZSIN KOLAY GELSIN NE VARSA YESILLIKTE VAR CICEK KES CIM SULA INTERNETTEN ILAN VER ONLAR SENI BULACAKTIR
kartay
R
Üye122 yazı
Öğretmen olduğun için tercüme yapabilirsin ,dizi film altyazı işi yapabilirsin, eğer eşin kabul ederse evde yemek yaparak tabldot tarzı dükkanlara öğlen yemek satabilirsin, yazın en çok su gider dondurma gider ayak üstü bunları satabilirsin, biraz imkanın varsa stand kurup incik boncuk kolye satabilirsin aklıma gelen bunlar.
B
Üye711 yazı
yazın inşaatlarda sıvacılar ve alçıcılar yevmiye hesabı çalışacak eleman arar 50 veya 60 lira günlük ile çalışabilirsin ;)
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
D
Yeni Üye28 yazı
Öncelikle merhabalar.
sayın hocam allah mesut etsin,evlilik güzel bir paylaşımdır hele birde sevdiğin insanla evlendiysen neyse gelelim iş mevzusuna BİREYSEL EMEKLİLİK DANIŞMANLIĞI Yapmak istersen sana yardımcı olurum.Sıfır sermaye işe sarılırsanda herzaman size ek bir kazanç detayları hakkında bilgi almak için beni arayabilirsiniz MURAT YAZAR 0507 2498509 SAYGILARIMLA.
sayın hocam allah mesut etsin,evlilik güzel bir paylaşımdır hele birde sevdiğin insanla evlendiysen neyse gelelim iş mevzusuna BİREYSEL EMEKLİLİK DANIŞMANLIĞI Yapmak istersen sana yardımcı olurum.Sıfır sermaye işe sarılırsanda herzaman size ek bir kazanç detayları hakkında bilgi almak için beni arayabilirsiniz MURAT YAZAR 0507 2498509 SAYGILARIMLA.
S
Yeni Üye30 yazı
08/05/2014 : 22:38:49#16
Web sitesi
Alıntı
Merhaba Hocam Allah mesut bahtiyar etsin öncelikle
Bazı arkadaşlar sanırım bekarlar özellikle tabiri caizse bekara eş boşamak kolaydır derler ya yorumlarda aynen o cinsten olmuş sıra onlarada gelir diyelim inşallah herşey onlar için gülük gülistanlık olur.
Sayın hocam bende birkaç ek iş yapıyorum bunlardan birini tavsiye edebilirim malum düğün sezonu ve şu sıralar bütün düğün salonları ful dolu şekilde işlerine devam ediyorlar ve bu düğün salonlarının hemen hemen hepsi diyebilirim kendi bünyelerinde pek garson çalıştırmıyorlar genelde ekstracılarla çalışıyorlar yani ekiş arayan insanlarla çalışıyorlar ve bende bu işi yapıyorum hafta sonları günlük 70 TL eğer cumartesi pazar çift düğünden çalışabilirim derseniz kazancınız ayda 1120 TL Tabi bu rakamlar İstanbul için Antalya bölgesinde durumlar nedir hiç bir fikrim yok eğer bu şekilde çalışan arkadaşlar var ise fikirlerini paylaşırlarsa memnun oluruz. Düğün salonlarıyla bir görüşün derim nacizane bir öneri sadece
Saygılar
Bazı arkadaşlar sanırım bekarlar özellikle tabiri caizse bekara eş boşamak kolaydır derler ya yorumlarda aynen o cinsten olmuş sıra onlarada gelir diyelim inşallah herşey onlar için gülük gülistanlık olur.
Sayın hocam bende birkaç ek iş yapıyorum bunlardan birini tavsiye edebilirim malum düğün sezonu ve şu sıralar bütün düğün salonları ful dolu şekilde işlerine devam ediyorlar ve bu düğün salonlarının hemen hemen hepsi diyebilirim kendi bünyelerinde pek garson çalıştırmıyorlar genelde ekstracılarla çalışıyorlar yani ekiş arayan insanlarla çalışıyorlar ve bende bu işi yapıyorum hafta sonları günlük 70 TL eğer cumartesi pazar çift düğünden çalışabilirim derseniz kazancınız ayda 1120 TL Tabi bu rakamlar İstanbul için Antalya bölgesinde durumlar nedir hiç bir fikrim yok eğer bu şekilde çalışan arkadaşlar var ise fikirlerini paylaşırlarsa memnun oluruz. Düğün salonlarıyla bir görüşün derim nacizane bir öneri sadece
Saygılar
Stor perde,zebra perde,dikey perde, her türlü mekanik perde sistemleri imalat ve montajı itina ile yapılır
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz