Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Araba Arkasında Zeytin Satmak

Başlatantuncer028Tarih04/05/2014 07:51:58Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Selam arkadaslar
Ben istanbul tuzlada yasayip guvenlik gorevlisi olarak calismaktayim.
Bos zamanlarimda kendi aracimla birseyle alip satmayi dusunuyorum.
Bu siralar aklimda zeytin satmak var.
Zeytini gemlikten toptancidan alip tuzla cevresinde satmayi dusunuyorum siz ne dersiniz bu konuda bu is mantiklimi

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye58 yazı
Ve aleykümselam.
Bence biraz al deneme maksadıyla, nerede satarım dersen bence vakit namazlarında cami önlerine koy derim.
Bende Gebze deyim tutarsa bize de fikir verirsin bizde başka alanlarda çıkarız yola.
Saygılar
Kürşat

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Üye658 yazı
Allah yardım etsin cami önü mantıklı akmasada damlar
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye711 yazı

bi dene cami önleri arkadasın dediği gibi daha uygun olur. zeytini fazla alma ama sadece denemelik

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye7 yazı
Tavsiyeleriniz için cok tesekkurler arkadaslar bende ayni fikirdeyim cami onlerinde halkin kalabalik oldugu yerleri dusunuyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye658 yazı
Denedikten sonra paylaşırsan sonucu yararlı olur
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye177 yazı
zeytini gemlikden alıp satmaya kalkışırsan sana pahalıya mal olur ve gemlik zeytini pahalıdır zeytini üreticiden alıp kendin tuzlarsan ve satarsan para kazanabilirsiniz..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tuncer028
Selam arkadaslar
Ben istanbul tuzlada yasayip guvenlik gorevlisi olarak calismaktayim.
Bos zamanlarimda kendi aracimla birseyle alip satmayi dusunuyorum.
Bu siralar aklimda zeytin satmak var.
Zeytini gemlikten toptancidan alip tuzla cevresinde satmayi dusunuyorum siz ne dersiniz bu konuda bu is mantiklimi

Neden mantıksız olsun kaliteli ürünü üreticiden ucuza alabilirsen peynir tereyağ aklına ne gelirse satabilirsin fazla düşünmeye gerek yok Aksiyona geçin :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye91 yazı
tuzlayıp bu işi üretmek o lezzeti verebilmek ayrı bir iş satmak ayrıdır,hem tuzlayıp hem satmak oda olabilir ama ek gelir için düşünen birisi bunları yapamaz şimdi burda uzun uzadıya yazamam ama, bence gemlikten olur manisa dan olur natürel çalışan fazla büyük olmayan markalardan tadına bakıp garantili 2 kğ luk tenekelerden alıp satarsın veya 10 kğ luk tenekelerden de olur kilo ile satarsınız yalnız teneke hava almayacak şekilde kapatmanız lazım açtığınız tenekeyi hemen bitirmeniz gerekir hava il temas halinde zeytin fermendeye devam eder hemen bozulmaz ama tadı değişmeye başlar.birde güzel zeytin bulur milleti alıştırdınmı başka zeytin yiyemezler bir güvenlik maaşından fazla gelir elde edebilirsin.fakat 2 kiloluk teneke kutuda iş yerlerine gidip satacaksın çalışanlara.herkez çevrede zeytinci olduğunu bilecek ben zamanında çok yaptım.özelden mesaj at cep numaramı veririm konuşmak istersen.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye91 yazı
noldu bu konuya arkadaş ne yaptı acaba merak ettim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye46 yazı
adam zeytinden parayı vurdu :)
...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye7 yazı
Selam arkadaslar
Isi yapmaya basladim asagi yukari 4 ay oldu ayda ortalama 1250 ile 1750 tl arsinda kazanci var. Sizlerede tavsiye ederim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,
Acaba kar oranınız ve satış miktarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?
Bol kazançlar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye41 yazı
Tuncer bey özelden telefon numaranızı verebilir misiniz, müsait olduğunuz vakit sizi arayıp konuşarak konu hakkında bilgi, yardım almak isterim. Bende aynı şekilde zeytin satmak istiyorum.
Sıfır, İkinci El Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alım-Satım ve İmalatı

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye8 yazı
slmlar,
Bende zeytin satisi yapmak istiyorum, konu hakkinda bilgi almak istiyorum

Yerleşim Türkiye / Yst
Üye292 yazı
Bana ulaşabilirmisin bu işi nasıl yapabiliyoruz. Lezzeti çeşidi alış ve satış fiyatı ? Depolaması vs.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye74 yazı
Türkiye De İlk Ve Tek Fırında Mısır işini tavsiye ederim ufak bir yatırımla iyi bir yerde güzel kazançlar sağlayabilirsin
herşey kısmet.....

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er