Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Vodafone Bayiliği Mi-- Künefe İşimi Sizce??

Başlatanttr911Tarih01/05/2014 11:42:29Yorum6

İlk mesaj
Üye305 yazı
Meraba arkadaşlar bu aralar iş kurma ile ilgili 2-3 paylaşım yaptım gerek cevre gerek ısın ustadları vs bı sekılde vazgectım o işlerden. Sormak istediğim vodafone shop olmak yada turkcell tım ana bayılk olmak nasıl bır ıs nasıl bır yol ızlenmelı temınat ıstıyolarmı- hedef konusunda cok zorlanıyolarmı ve de sehrın en ıslek yerlerınde ucuk kıralar oduyo bu bayıler-gercekten para kazandırıyomu
bırde künefe ısı yapan arkadaşlar varsa malıyetı satısı nası lolur tecrubelerınden faydalanabılecek bır cok ınsan okuyacaktır bu baslıgı,
Yardımcı olacak arkadaslara şimdiden tesekkurler..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye305 yazı
teşekkür ederim verdiğin değerli bilgiler için, kesinlikle bende katılyorum herkesi dinlersen iş yapamıyo birde yapacagın işi uzatırsan o zamanda olmuyo işten soguyo ınsan.
2 işde mantıklı bulundugum sehırde kadayıfcılar vs var Urfa bende mersınlıyım mersındekı kunefecıler ısı bılenler cok guzel ıs yapıyo acaba boyle lezzetlı sekılde yapsak tutarmı- ustasını bulup hem üretim hem satıs yapıcam dısardan cıg alıp satmakla bu ıs yurumez direk künefe baklava vs satan bı yer dusunuyorum. lezzeti tutturursak muhtemelen buradada ınsanlar alışacaktır dıye dusunuyorum. evet arkadaşlar baska yorum yapmak ısteyen arkadasları beklıyoruz.
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye216 yazı
leo91 Arkadaşın dediklerinin altına imza atarım en iyi bildiginiz yaptıgınız işe girin derim
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Üye305 yazı

Yokmu baska yorum
Hediyelik Lezzetler - Cezerye, Kerebiç ve Lokum Çeşitleri
www.hediyeliklezzetler.com
Hızlı, kaliteli, online sipariş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye27 yazı
Birde su var ne yaparsan yap son parani bitirme

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye196 yazı
ben yeni bu ay toptan künefe satış işine girdim hatay dan bize otobüsle geliyor bizde çevremizdeki illerdeki lokantalara aracımızla satışını yapıyoruz. 1 adet künefeden kazancımız maksimum 0,50 kuruş minimum 0,25 kuruş. bunu toptana vurduğumuz zaman gayet yeterli geliyor. hatta getirdiğimiz künefeleri alt bayilik şeklinde arkadaşlara satıp onlarda lokantalar bakkallar kamu kurumları hastaneler okullar v.b. yerlere satıyorlar. sormak istediğiniz sorunuz olursa bu konu ile ilgili cevaplarım. eses_serdar@hotmail.com adresine yazarsanız bu siteye fazla giremiyorum son zamanlarda ondan dolayı.
eses_serdar

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er