İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Sigorta Acenteliği
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorumB
Üye711 yazı
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
C
Yeni Üye48 yazı
B
Üye658 yazı
Sigorta acentesiyim bireysel emeklilik satacaksan hazine bes aracılık sınavına girmen lazım hayat sigortası satışı yapacaksan 25.000 sermayen ya da mal varlığın olması lazım arkadaşın dediği ilgili bölümlerden mezun olacaksın Elementer sigorta satacaksan işlek caddede ol pat diye müşterilerde düşer kasko trafik dask seyahat sigortası nakliye yangın hekim vb her sigorta şirketi nakit teminat ister ya da mal varlığı ipoteği gider sabit çok var oturarak yapılmaz aracın varsa çok daha iyi em az 6-8 ay giderin ödemelerin geçimin için paran kenarda yoksa zaten girme şirket kurulumu 3000 tl gider kira SSK muhasebe bakur yol internet vergi muhtasar damga vergisi KDV yol internet aidat yemek müşteriye şeytiyon reklam
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
C
Yeni Üye48 yazı
D
Yeni Üye28 yazı
KARDEŞİM ÖNCELİKLE MERHABALAR..
Sigorta sektörüne girmekle isabetli düşünmüşsün.yaşın çok genç,eğer şöyle yedi, sekiz yıl işinden başka bir şey düşünme,işine profösyonelce yap seni hiç kimse tutamaznedenine gelince türkiye hergün sosyoekonomisi büyüyor, gelişiyor artık bireyler mal canın yongasıdır diye malınada garanti altına alıyor ve en önemli bir hususda artık devletten emeklilikde bir fakirleşme var, artık 25-30 sene çalışan bir öğretmen, bir polis memuru emekli ikramiyesiyle ev alamıyor,emekli maaşları çalışırken aldığı maaşın%50 si oranında düşmesinden dolayı artık bireyler kendilerine BİREYSEL EMEKLİLİK hesabı açarak birikime yöneliyor(2003 yılında çıkan kanunla dört buçuk milyona yakın bes katılımcısı var devletin resmi rakamları).Bundan dolayı geleceği çok iyi bir sektör.Ama senin burda dikkat etmen gereken bu işi nerede yapacağın o şehrin ekonomik yapısı sıfırdan acente olmak çok maliyetli olur senin için o yüzden araştır mevcut bir acenteyle ortaklık yap, maliyet olarak daha düşük olur, bir miktar sermaye koyar belli bir yüzde hisse alıp yol arkadaşlığı yaparsın.daha detaylı bilgi almak için hiç çekinmeden beni arayabilirsin senin gibi genç bir girişimciye faydalı olabilirsem ne mutlu bana.sevgi ve saygılarımla murat yazar 0 507 249 85 09
Sigorta sektörüne girmekle isabetli düşünmüşsün.yaşın çok genç,eğer şöyle yedi, sekiz yıl işinden başka bir şey düşünme,işine profösyonelce yap seni hiç kimse tutamaznedenine gelince türkiye hergün sosyoekonomisi büyüyor, gelişiyor artık bireyler mal canın yongasıdır diye malınada garanti altına alıyor ve en önemli bir hususda artık devletten emeklilikde bir fakirleşme var, artık 25-30 sene çalışan bir öğretmen, bir polis memuru emekli ikramiyesiyle ev alamıyor,emekli maaşları çalışırken aldığı maaşın%50 si oranında düşmesinden dolayı artık bireyler kendilerine BİREYSEL EMEKLİLİK hesabı açarak birikime yöneliyor(2003 yılında çıkan kanunla dört buçuk milyona yakın bes katılımcısı var devletin resmi rakamları).Bundan dolayı geleceği çok iyi bir sektör.Ama senin burda dikkat etmen gereken bu işi nerede yapacağın o şehrin ekonomik yapısı sıfırdan acente olmak çok maliyetli olur senin için o yüzden araştır mevcut bir acenteyle ortaklık yap, maliyet olarak daha düşük olur, bir miktar sermaye koyar belli bir yüzde hisse alıp yol arkadaşlığı yaparsın.daha detaylı bilgi almak için hiç çekinmeden beni arayabilirsin senin gibi genç bir girişimciye faydalı olabilirsem ne mutlu bana.sevgi ve saygılarımla murat yazar 0 507 249 85 09
C
Yeni Üye48 yazı
Çok teşekkür ederim Murat Bey detaylı bilgilendirmeniz için sizi arayacağım ..
B
Üye658 yazı
Sevgili arkadaşım Murat beyinde dediği gibi sektör iyi ancak maddi gücün dayanma gücün olmalı imkanların ne kadar iyi ise çevreni ne kadar yoğun kullanırsan o kadar çok kazanır müşteri memnuniyeti çok önemli kar değer yüzde 15- 20 aralığın da Allah yardımcın olsun hırsın varsa başarırsın
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
C
Yeni Üye48 yazı
Teşekkür ederim beyefendi okuldan yeni mezun olduğum için çok bir maddi gücüm yok fakat hırsım , kendime güvenim , eğitimim ve çevrem olduğunu düşünüyorum umarım Allah herkesin istediğine ulaşması için kapılar açar teşekkürler saygılar ..
M
Yeni Üye7 yazı
02/05/2014 : 03:55:06#9
Web sitesi
Alıntı
ganoexcell distbiritörlüğü iyi bi fırsat ben yeni başladım tavsiye ederim bilgi için Muratulukoylu@outlook.com
I
Üye329 yazı
yada sgorta shop gibi firmalardan ekran almak mı mantıklı olur?
ortalama kar oranları nedir?
poliçeden sonra primimiz hesabımıza ne zaman yatar?
bilgi - mkkdanismanlik@gmail.com
C
Yeni Üye1 yazı
Sigorta işiyle uğraşan arkadaşlar bilgilendirmeye devam ederseniz sevinirim. Açıkcası acente açmayı düşünüyorum ama kafamda birçok soru işareti var..
Sigorta şirketlerinden acentelik almak zormudur..
Tahsil edilen prim tutarları bizim hesabımıza mı yatıyor yoksa sigorta şirketinden komisyonumuz mu veriliyor..
Eğer komisyon veriliyorsa ne kadar sürede ödeme yapılıyor..
Sigorta şirketlerinin herhangi bir kotası var mı ..şu kadar poliçe düzenlemek gerekiyor gibi..
ve hala sigorta işine girmek karlı mıdır..Uzun vadede olsa...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Sigorta şirketlerinden acentelik almak zormudur..
Tahsil edilen prim tutarları bizim hesabımıza mı yatıyor yoksa sigorta şirketinden komisyonumuz mu veriliyor..
Eğer komisyon veriliyorsa ne kadar sürede ödeme yapılıyor..
Sigorta şirketlerinin herhangi bir kotası var mı ..şu kadar poliçe düzenlemek gerekiyor gibi..
ve hala sigorta işine girmek karlı mıdır..Uzun vadede olsa...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz