Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Turkıyeden Irana Ne Getıre Bılırım

BaşlatanramınradTarih29/04/2014 22:12:09Yorum53

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
merhaba sayın arkadaşlarım
ben ıranda yalşıyorum ve ıranda bır ıhracat ve ımalat fırmamız vardır ve genel muduru kendım olmaktayım.
sızden rıcam bana turkıyeden ırana ne urun ımalat edebılırım ?
kısacası turkıyeden ırana ne getırebılırım kı satış oranı çok olsun.
yardımınız ıçın oncelıkle teşekkur ederım.

Yerleşim İran / TebrızMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
53 yorum
Yeni Üye1 yazı
Merhaba, biz izmirde pasta,tatli,kek,ve daha cok cesit urunler uretiyoruz. İranda gida işi gidermi acaba?
İrtibata gecin lutfen. akgul.u.a@gmail.com
Umit

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye2 yazı
ben bayan çanta ve ayakkabı satışı yapıyorum toptan olarak satışta olan ürünlerin tamamı dünya markalarıdır. isterseniz iletişime geçebiliriz kar marjı %100 dür
Vipmarka.com Dünya markaları bayan ayakkabı ve çanta toptan satışı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye433 yazı

çok satabileceğiniz bir ürün sunayım
dekoratif tekstil duvar sıvaları renkrenk ve desen desen yeni nesil duvar kaplaması öneririm
http://hizliresim.com/78nyzl
http://hizliresim.com/9p1DJ8
http://hizliresim.com/q2kJoq

bir poşet 5m2 alan sıvar , su ile harman yapılarak hazırlanır,evde mobilya , perde,halı ya çok iyi uyum ve kombinasyon sağlar.
zararlı hiç bir içerik barındırmaz.
türkiyede 2 yıldır üretiyoruz ve çılgın satılıyor artık.
biz toptanda 45-50 tl ye veriyoruz . yani m2 maliyeti 10 tl ye gelir

satıcılar 80-100 satıyorlar.
uygulayıcı ustalar ise m2 sini 25-30 tl ye uyguluyor
kısaca müşteriye m2 si 25-30 tl ye geliyor duvarda bitmiş olarak
böyle bakınca en pahalı duvar kağıdına göre artıları ısı ve ses yalıtımı sağlaması uzun ömürlü olması
ve de karlı olmasıdır.
saygılar

+905417458595
mustafa
bursa

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Üye401 yazı
İran tır geçişlerini durdurmuş diye duydum bugün. Doğruluğunu henüz teyit etmedim. Zaten transit geçişlerde restleşme vardı. Bir de İran'a mobilya satıyorum. Gümrükte kilogram başına 10 TL gümrük vergisi var. 1500 TL'ye sattığımız takımın ağırlığı 400-500 kg civarı. 1500 TL'lik ürün nakliyesiyle birlikte ortalama 7000 TL civarına geliyor. Maliyeti hesaplarken dikkatli olun derim.
İstemi Ozan Aydemir

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
İrandan buraya Granit geliyor burdanda Mermer gönderebilirsin çok detayı var seçenekleri eğer düsünürsen iletisime geçebilirsin benim ile.
ARSLAN KARDESLER MERMER&GRANİT SAN.
www.akmgranit.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye69 yazı
selam ben bitlisten yazıyorum. Bitlis irana yakın sayılır. İrana Pomza satışı yapabiliriz.

iletişime geçmek istiyorsan bcan2007@hotmail.com

Yerleşim TürkiyeMeslek Grafiker
Üye400 yazı
Merhaba çok uygun fiyata toptan ayakkabı,çanta bay bayan giyim ve bebek bezi temin edebilirim ilgilenirseniz

jibi34@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı
İRANA SU SAYACI SATMAK İSTİYORUM
sayaç özellikleri
nano teknoloji
nano izalasyon kaplı (aerojel)
antimikrobiyel
kurşunsuz
-55 derece soğuğa dayanıklı
nano teknoloji hafif
nemden etkilenmez
soğuktan etkilenmez
tamamen yerli üretim
yeni nesil su sayacı
%100 TÜRK MALI yeni üretime geçtik
İRTİBAT 0545 206 2810
rustemsakinmaz@gmail.com
0025

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye112 yazı
ayakkabı imalatçısıyım yardımcı olabilirim facebook emsallife@hotmail.com irtibat 0532 331 73 34

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye37 yazı
Selamlar, elimde yaklaşık 180 bin parça kadınlara hitap eden (çanta, cüzdan, takı çeşitleri, bay bayan saat vs) karışık satışa hazır ürün bulunmaktadır. Ciddi alıcılara resim ve fiyat bilgisi gönderilecektir. volkaneruzun@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Yeni Üye71 yazı
arkadaş sana en güzel akili ben verecem iran da çok giyilen arap terlikleri var bunların istanbulda esenyurt ve beylikduzu taraflarında çok uygun fiyata kaliteli yapanlar var hiç uğraşma numine al iranda. gezdir numuneleri siparişle çalış ıstanbuldaki firmalar hepsi ihracatçı arab ülkeleri ne ihracat yapıyorlar çin mallarından daha kaliteli ve dayanıklı ucuz fiyat sen bunu arastir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,

Bütün marka araçların yağ,mazot,hava ve polen filtrelerini düşünürseniz lütfen sgokden@gmail.com 'e yazabilirsiniz.
Çok Çeşitli Lokum

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Üye385 yazı
Dubaiden İrana aktif olarak Kullanılmamış Toyota-Nissan-Mitsubishi marka araç satışı yapmaktayız.
siz müşteri bulun biz satış gerçekleştirelim size araç başı komisyonunuzu verelim,isterseniz siz direk müşteri bulun müşteriyle bizi muhattap eteyin biz size satalım siz kendi karınızı koyup müşterinize satın.
www.motorplus.net
sitemizi inceleyebilirsiniz.
hem istanbulda hemde Dubaide kurulu firmamız var.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye37 yazı
Her bedende satışa hazır paketlenmiş (30'ar adet) kilo ile bebek bezi isteyen iletişime geçebilir. 0532 765 32 03

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Yeni Üye12 yazı
kardes bende türkiyede bir ihracat ithalat firmasiyim elimizde büyük firmaların ırak Suriye bayilikleri var anlasirsak İran'da alabilirim.
sonerceylan42@gmail.com
soner ceylan

Yerleşim Türkiye / Konya
Yeni Üye46 yazı
orda oto yıkama sektörü ne durumda.ırak için benden oto şampuanı,oto lastik parlatıcısı,jant temizleyici,oto kokpıt(torpido)parlatıcısı,oto koltuk ve tavan temizleyicisi,oto parfümü vs alıp ırak'a satan bir firma var.bu firma çok kazanç elde ediyo.
...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye3 yazı
çanta imalati yapmaktayız. geniş ürün gamından uygun fiyatlarla çanta ihracati yapabiliriz.

kaanakin61@gmail.com
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Üye254 yazı
Sayin kaanakin61 canta modelleriniz ve fiyatlariniz hakkinda bilgi veririmisiniz.
cankk01@gmail.com

Yerleşim Yran / KermanMeslek Ticaret
Üye207 yazı
SAYIN ARKADASLAR 2,EL KULLANILMIS PANEL ALMANYADAN TEMIN EDEBILIRIZ
IRAN HÜKÜMETI BILDIGIM KADAR ILE GÜNES ENERJISI CALISMALARINI DESTEKLIYOR BILGILERINIZI SUNARIM TSKLER
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
ICUMSA45 Şeker ihracatı yapmaktayız.İhtiyaç duyulursa devamlı stoklarda mevcuttur.
Bunun Yanısıra Dekoraçit,Kıvırcık Paspas ve Çim Halı ihracatı konusunda da faaliyet göstermekteyiz.
ES-EN

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye223 yazı
İran a üretimimiz olan duvar boyası ve sanayi boyası satabiliriz,karşılığında mermer alabiliriz.

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Yeni Üye22 yazı
irana fırın ocak gibi malzemelerin satısını yapabilirsiniz, daha önce bir kaç parti yolladım, montajsız aldıgınızda fiyatlar çok uyguna geliyor orda ,
yaylı yatak konusunda yardımcı olabilirim,
son olarak Barit alıcısı bulabilirseniz bu konudada yardımcı olurum.
özelden ulaşın lütfen.
USTA MADENCİLİK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Üye537 yazı
konu sahibi trye irandan ne getirip starim diye sormus cevap verenlere bi bak sana sunu satayim sana su kadar komisyon vereyim benden sunu al....... Akli selim bi insan sole bi dusunur ya ben siteye nerdeyse 6 yildir uyeyim son 2 senedir ne kadar komisyoncu yada basarrisiz adam varsa burada

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye155 yazı
reza zarrap la anlasıp altın getirip ***ürebilirsin :)

Yerleşim Türkiye / OrduMeslek Muhasebe
Yeni Üye38 yazı
merhaba 10 yildir iranda yasiyorum turk vatandasiyim pazarlamak istediginiz urun varsa yada burdan tedarik edebilecegimiz arayin goruselim 0098 914 107 3681 suleyman teskkurler...
suleyman07

Yerleşim Yran / TebrizMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye30 yazı
EV TEKSTİLİ İMALATI VE TOPTANCILIĞINI YAPIYORUZ .
YORGAN -
YASTIK -
UYKU SETİ -
NEVRESİM TAKIMLARI -
BEBE BEŞİK SETLERİ
ALEZ
YATAK ÖRTÜSÜ
PİKE TAKIMI
BATTANİYE GRUBU
BORNOZ TAKIMLARI
HAVLULAR
MUTFAK HAVLULARI
PİKE
LASTİKLİ ÇARŞAF

YERİMİZ İSTANBUL-MAHMUTBEY CADDESİNDEDİR .
İRTİBAT TEL : 0212 632 77 93
helinteksbaran

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye3 yazı
bence oranın ihtiyacını öğreniniz sonrada forumda istekte bulunun bence mantıklı olan bu
isterseniz özele yazabilirsiniz
Bir gün gelecek açlıktan kimse ölmeyecek

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Gyda