Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Azerbaycan'da İş

BaşlatanbakudenTarih13/07/2008 19:49:23Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar

Ben azerbaycan da ögrenciyim.tc vatandaşıyım.azeri bir tanıdığımla ortak bir market işletiyoruz.

Burdaki bazı firmalarla anlaşabilir ve kar payı yüksek yiyecek mallarını bu firmalara satmanın iyi olabileceğini düşünüyorum.tabi bu kendi marketimiz içinde geçerli.(özellikle patates soğan sucuk salam sosis teneke peynir,zeytin,turşu vs.)yani fazla bozulmayacak şeyler.ancak tr de nerelere başvurmak lazım bu iş için.ayrıca nakliye sirketleriyle de temasa geçmek gerekecek.bu konuda bilgisi olan ve ya önerisi olanlar lütfen yazsın.ve ya bi ucu azerbaycanda olan ortak ne işler yapabiliriz.bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum.

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye22 yazı
Kargo maliyetlerini düşük tutabilirsek raf ömrü yeterli sucuk olabilir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye537 yazı
azerbaycanda cafe-pup-bar gibi ilermelerin durumu nedir?

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye4 yazı

azerbaycanda ozellikle başkent bakude kafe pub tarzı eger yuksek kesime hitap etmeyi başarabilirsek çok iyi işler.unutmayalim azerbaycanda hallk ya cok zengindir ya da cok fakirdir.eger yuksek kesime hitap edebilceksek cok iyi kar yapılabilir.

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ö?renci
Yeni Üye4 yazı
BU ARADA YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKURLER.

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ö?renci
Yeni Üye75 yazı
istanbuldan nakliye problem değil, ben 15 günde bir Azerbaycana mal sevkiyatı yapıyorum. benim ürünler endüstriyel hammadde. sizin orada yapmanız gereken en önemli şey "ciddi alıcılar" bulmaktır. Akredetif açacak ve kesin ne istediğini bilen firmalar gereklidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye4 yazı
Merhabalar
Turşu üretimi yapıyoruz. Azerbeycan da satmayı düşünürseniz görüşelim

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Gyda