Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Mop Püskül

Başlatanfars_59Tarih26/04/2014 16:11:51Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye62 yazı
Tekirdağ merkezde yaşıyorum mop vileda püskül imal etmek istiyorum elde yapabileceğimiz gerekli makine ve techizat ham maade alımı gibi farklı konularda az da olsa bilgim vardır. geniş bilgi alabileceğim nerelerden temin edebiliriz. yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum
ticarette her zaman bir çıkış noktası vardır.

Yerleşim Türkiye / TekirdağMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye13 yazı
sadece püskülünü mü yapmayı düşünüyorsunuz? vileda başlığı yapmayı düşünür müsünüz (Püskül + Toka) ?

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Serbest meslek
Yeni Üye15 yazı
Arkadaşım mop başlığının plastik kalıbı elimde mevcut. püskülün girdiği sopaya tutturulan plastik parca. ister direk kalıpbı istersen ürün olarak verebilirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye50 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fars_59
Tekirdağ merkezde yaşıyorum mop vileda püskül imal etmek istiyorum elde yapabileceğimiz gerekli makine ve techizat ham maade alımı gibi farklı konularda az da olsa bilgim vardır. geniş bilgi alabileceğim nerelerden temin edebiliriz. yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum

Bu iş için Denizli ye gittik welsof kumaş için görüştük. Kumaş hurdacıları satıyor 40 cm lik parça altı kumaş kğ ını 3 ay önce 3,5 liraya veriyorlardı. Ancak kendileri Fabrikalardan belki 0.10 tl ye alıyorlar. Varsa alabileceğin fabrika maliyetinide 0,70 kuruş altına çekersen kazanırsın. İstoç a toptan satabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Emekli
Yeni Üye62 yazı
Tekirdağ da yaşıyorum tekstil bölgesi her türlü kumaş temin edebilirim bulurum iş konusunda pek bilgim yok yardımcı olacak arkadaşlar arıyorum makine techizat cevap verenlere teşekkür ederim vileda başlığı alcam iyi fiyat verebilcek kişiler mail adresime fiyat biligilerini atarlarsa sevinirim ebu_bekirsen@hotmail.com
ticarette her zaman bir çıkış noktası vardır.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Memur