Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Önemli Bir Soru ????

BaşlatanMONODY GROUPTarih13/07/2008 19:07:17Yorum4

İlk mesaj
Üye165 yazı
SORU: Firmanız Türkiye'de hem üretici hem de pazarlamacı konumundadır. Yurtdışına AÇILIM yapmak istiyorsunuz, bunu nasıl başarabilirsiniz? Nasıl yurtdışından müşteri bulabilirsiniz? ürününüzü yurtdışında daha ekonomik pazarlama alternatifleri nelerdir?

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye165 yazı
MERHABA
Bizim firmamız zaten genel ürünlerde talep ve istekler doğrultusunda her türlü ürünün ithalatını ve ihracatını yapıyor.ÇİN BANGLADEŞTEN AMERİKAYA KADAR DÜNYANIN PEK ÇOK ÜLKESİ satabileceğinizi müşterilerinizin olduğunu düşündüğünüz bir ürün varsa mal temini ve türkiyeden ihracını yapabiliriz.. özellikle saf naturel zeytin yağı o bölgede nasıl olur tekstil mobilya gıda her türlü ürünü ihrac ederiz ..bu konuda hem bizim için hem kendiniz için birşeyler yapabiliriz .. gezen tilki yatan aslandan çok daha iyidir.. elbette birşeyler yaparsanız bizde memnuniyet duyarız.. SAYGILARIMIZLA

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı
merhaba arkadaslar!
öncelikle aranizda resmi bir evrak olmasi gerekir bu baglayici niteligi tasir ve resmidir.siz ya bu grup adina calisan bir müdür posisyonunda yetkili kisi olmaniz gerek yada hem ortak hemde müdür.bunlari cözdükten sonra bu isi yapabilirsiniz.ortak olarak sermaye koyar masraflara katilirsaniz Örnegin büronuzu australyada acmak isci ve gereken malzemeleri tedarik etmek gibi olabilir yada tüm masraflar monody grup tarafindan karsilanip sadece yetkili müdür sifati ile de bu isi yapabilirsiniz.her iki durumdada veya baska ne sekilde anlasirsaniz anlasin yine durum degismez.resmi evraklar olmadan olmaz diye düsünüyorum.yanlisim varsa düzeltin benim bildigim böyle.
saygilarimla

Yerleşim ALMANYA / Gifhorn
Yeni Üye13 yazı

Merhaba!
sende sagol kardes.sabah ise gitmem gerekti bu yüzden kisaca yazdim.
Benim bildigim Her isin basi business plan, Is planin, fizibilite raporun ve yani konseptin olmadan hepsi yanlis olur.sana bir isim vereyim ingilizcesini indir ve ona göre yap orda hersey aciklaniyor ve soruluyor buna göre
business planini hazirlarsin.her ne isi yapacaksaniz.
BMWi-Softwarepaket
9.0

internetten bak hemen bulursun.

saygilarimla

Yeni Üye13 yazı
merhaba
Allah senden razi olsun isini gücünü rast getirsin.
aramizda gecen tartismayi unutalim bize bir ders olsun.
BMWi-softwarepaket bu her seyin özü onu iyi bilesin ve ona göre hareket et orda hersey yaziyor o olmadan hic bir is olmaz o senin yapacagin isin tam özü.var olan veya kuracagin sirket,sirketlerin isigi o olmadan önünü göremezsin.tüm dünya sirketleri bunu kullaniyor.
arkadasim iyi düsün iyi olsun kalbin nasilsa öyle olur hep hayirliyi isteyelim.
neyse tekrar baristigimiza sevindim.
baska bir proje icin sana özel mesaj gönderecegim tabiki istersen?
saygilar ve sevgilerle