Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Avrupa Ve Orta Doğuya Mobilya İhracato

Başlatanbridge4b2bTarih22/04/2014 15:53:06Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Avrupa ve Orta Doğu Pazarlarına Mobilya SAtışı yapmak isyitorum...Ürün Portföyümüz çok geniştir...Bu pazarlara nasıl girebilirim...Nasıl müşteri bulabilirim...Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim...

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mobilya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye13 yazı
Merhaba urunlerini gorebilecegim bir site veya bir brosur varmi ? aincs26@me.com adresine gonderebiliriniz.
Aincs

Yerleşim Meslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
Merhaba Ürünlerimi www.dmrbeds.com web sitemizde görebilirsiniz...Daha detaylı bilgi içinde size ürünleri resim ve fiyatlarını gönderiyorum...

Yeni Üye11 yazı

Merhaba,
Polonya pazari icin pazar arastirmasi yapabilirim.
Ancak dikkatinizi cekmek istedigim soyle "ufak" bir ayrinti var onceden soylemek istiyorum.

Ilk arastirmayi (internet-tanidiklar) yaptiktan sonra diger sehirlere yolculuk etmek ya da numune yollamak ihtiyaci dogdugunda (ki dogacaktir) butun masraflari sizin karsilamaniz gerekecek. Aslinda normali ve profesyoneli de bu, ancak gozlemledigim kadariyla bazi koniks.com uyeleri bundan bihaber oluyor :) o yuzden en basta belirtmek istedim ve artik her defasinda bu kismi kopyalayip yapistiriyorum. Eger niyetiniz ciddi degilse ve "bi bakalim ne cikacak" tarzi yaklasiyorsaniz bu mesaji yok sayabilirsiniz ama ciddi dusunuyorsaniz ve yuzbilmem kac bin dolar potensiyellik is icin bir kac bin dolar masraf etmenin normal oldugunu biliyorsaniz seve seve size ihracat surecinin her asamasinda yardimci olabilirim.

Daha once mobilya sektoru uzerinde hic calismadim, ancak yaklasik 3,5 yildir Narenciye ticareti uzerine ugrasiyorum ve cok sayida ticaretin gerceklestirilmesinde katkim oldu. AB Gumruk mevzuatina da hakimim.
Ilgileniyorsaniz ggunay@gmail.com adresinden ya da 0048799018723 (viber/line/normal GSM) telefonundan bana ulasabilirsiniz.
Saygilarimla,
Gunay
KonSu Sp. z o.o Ticari Danismanlik

Baildona 18A/3 Katowice Polonya

Yerleşim Polonya / KatowiceMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye15 yazı
Günay bey sizi aradım ama ulaşamadım...Numaram size düşmüştür...Müsait olunca arayabilir misiniz?

Yeni Üye13 yazı
Merhabalar,

Ankara Organize Sanayi Bölgesinde üç firmaya dış ticaret danışmanlığı hizmeti veren biri olarak naçizane önerilerimi sıralayım;

#9658; Dış ticaret için bir bütçeniz olsun çünkü bu konu "ek iş" mantığıyla yürüyebilecek bir mevzu değil.
#9658; Profesyonel insanlardan mümkünse danışmanlık hizmeti alın, yoksa portföyünde başarı hikayesi olan tecrübeli bir Dış ticaret elemanını istihdam edin.
#9658; Ve sabır edin sıfırdan bir kaç ayda ihracata başlamak imkansızdır, olsa bile sürekliliği olmaz.

Sorsan şöyle diyecek gök denilen şu çatı:
Türk gücü bir yıldırım, Türk bilgisi bir deniz.

Yerleşim Türkiye / Ankara