İlk mesaj
Dış Ticaret
Avrupa Ve Orta Doğuya Mobilya İhracato
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumA
Yeni Üye13 yazı
Aincs
B
Yeni Üye15 yazı
06/05/2014 : 11:43:03#2
Web sitesi
Alıntı
F
Yeni Üye11 yazı
Merhaba,
Polonya pazari icin pazar arastirmasi yapabilirim.
Ancak dikkatinizi cekmek istedigim soyle "ufak" bir ayrinti var onceden soylemek istiyorum.
Ilk arastirmayi (internet-tanidiklar) yaptiktan sonra diger sehirlere yolculuk etmek ya da numune yollamak ihtiyaci dogdugunda (ki dogacaktir) butun masraflari sizin karsilamaniz gerekecek. Aslinda normali ve profesyoneli de bu, ancak gozlemledigim kadariyla bazi koniks.com uyeleri bundan bihaber oluyor :) o yuzden en basta belirtmek istedim ve artik her defasinda bu kismi kopyalayip yapistiriyorum. Eger niyetiniz ciddi degilse ve "bi bakalim ne cikacak" tarzi yaklasiyorsaniz bu mesaji yok sayabilirsiniz ama ciddi dusunuyorsaniz ve yuzbilmem kac bin dolar potensiyellik is icin bir kac bin dolar masraf etmenin normal oldugunu biliyorsaniz seve seve size ihracat surecinin her asamasinda yardimci olabilirim.
Daha once mobilya sektoru uzerinde hic calismadim, ancak yaklasik 3,5 yildir Narenciye ticareti uzerine ugrasiyorum ve cok sayida ticaretin gerceklestirilmesinde katkim oldu. AB Gumruk mevzuatina da hakimim.
Ilgileniyorsaniz ggunay@gmail.com adresinden ya da 0048799018723 (viber/line/normal GSM) telefonundan bana ulasabilirsiniz.
Saygilarimla,
Gunay
KonSu Sp. z o.o Ticari Danismanlik
Baildona 18A/3 Katowice Polonya
Baildona 18A/3 Katowice Polonya
B
Yeni Üye15 yazı
07/05/2014 : 11:24:32#4
Web sitesi
Alıntı
B
Yeni Üye13 yazı
Merhabalar,
Ankara Organize Sanayi Bölgesinde üç firmaya dış ticaret danışmanlığı hizmeti veren biri olarak naçizane önerilerimi sıralayım;
#9658; Dış ticaret için bir bütçeniz olsun çünkü bu konu "ek iş" mantığıyla yürüyebilecek bir mevzu değil.
#9658; Profesyonel insanlardan mümkünse danışmanlık hizmeti alın, yoksa portföyünde başarı hikayesi olan tecrübeli bir Dış ticaret elemanını istihdam edin.
#9658; Ve sabır edin sıfırdan bir kaç ayda ihracata başlamak imkansızdır, olsa bile sürekliliği olmaz.
Ankara Organize Sanayi Bölgesinde üç firmaya dış ticaret danışmanlığı hizmeti veren biri olarak naçizane önerilerimi sıralayım;
#9658; Dış ticaret için bir bütçeniz olsun çünkü bu konu "ek iş" mantığıyla yürüyebilecek bir mevzu değil.
#9658; Profesyonel insanlardan mümkünse danışmanlık hizmeti alın, yoksa portföyünde başarı hikayesi olan tecrübeli bir Dış ticaret elemanını istihdam edin.
#9658; Ve sabır edin sıfırdan bir kaç ayda ihracata başlamak imkansızdır, olsa bile sürekliliği olmaz.
Sorsan şöyle diyecek gök denilen şu çatı:
Türk gücü bir yıldırım, Türk bilgisi bir deniz.
Türk gücü bir yıldırım, Türk bilgisi bir deniz.
B
Yeni Üye15 yazı
02/09/2014 : 13:55:06#6
Web sitesi
Alıntı
Konu Günceldir.....
B
Yeni Üye15 yazı
02/09/2014 : 13:57:52#7
Web sitesi
Alıntı
Konu Günceldir....
N
Yeni Üye34 yazı
09/09/2015 : 14:59:07#8
Web sitesi
Alıntı
Merhaba;
mia mobili markası ile mobilya üretimi yapmaktayız ilgilendiğiniz taktirde görüşebiliriz
modellerimizi www.miamobili.com adresinden görebilirsiniz
v.kazdal@miamobili.com
mia mobili markası ile mobilya üretimi yapmaktayız ilgilendiğiniz taktirde görüşebiliriz
modellerimizi www.miamobili.com adresinden görebilirsiniz
v.kazdal@miamobili.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz