Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Otomotiv Sektoru

Başlatanservet40Tarih22/04/2014 14:49:44Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
merhaba ben hollanda,da galeri isi yapmaktayim ama malum son zamanlarda avrupa krizi atlatamadi bizim sektor de de,isler iyi degil oyuzden turkiyeye kesin donus dusunmekteyim turkiyede galeri isini yapmak zor olsa gerek cunku cevre yok butcemiz asagi yukari 400.000 tl 36 yasindayim hangi sektor de isler iyi gidiyor sizlerin de yorumunu almak istedim ayrica ortaklik ta yapabilirim %50 resmi bunlar konusulur eger hollandadan turkiyeye ithal edilebilecek sey varsa onuda konusuruz fikir ve yorumlariniz bekliyorum tesekkurederim
kahan

Yerleşim Hollanda / RotterdanMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Üye223 yazı
Merhaba,Türkiyede nerede iş yapmayı düşünüyorsunuz?

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret
Üye711 yazı
kırşehir galiba

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı

Dönüş ankaraya insaallah yiyecek sektörünü düsünüyorum bayilik olabilir
kahan

Yeni Üye75 yazı
Yaşın daha genç Afrika tarafları bakir her iş yapılabilir bence o taraflara git selamlar...
sadikoglu

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Emekli
Yeni Üye6 yazı
eger otomotiv sektorunde sorusu olan veya yardima ihtiyaci olan varsa bu mail adresinden ulasabilir autoinkoopplaats@hotmail.com benelux belgie duitsland bolgelerinden araba exportu yapiyoruz ilgilenenler icin
kahan

Üye131 yazı
servet40 arkadaşım, avrupadasın bende bir dönem avrupada kaldım, çevrene bir bak en çok iş yapan kim var? tabiikide gıda sektörü. şahsi görüşüm kesin dönüş yapacaksanız ve çevrenizde yoksa ya gıda yada inşaat (mütahitlik) sektörüne yönelmenizi tavsiye ederim. çünkü 2 sektör hiçbir zaman bitmeyen sektörlerdendir. söylediğiniz sermaye ile çok sağlam kayıp'ı olmayan işler yapabilirsiniz. hakkınızda hayırlısı olsun iyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye6 yazı
Ahmet bey Tesekkur ederim fikirleriniz icin dediginiz gibi insaat sektörü iyi gidiyor bencede olumlu üzerinde çalişmak gerekir fikir ve yorumlariniz icin herkese tesekkurederim
kahan

Üye286 yazı
Franchise bir işletme yap en güzeli sektörü hiç bilmeyen bile uzman ekipler sana her türlü desteği veriyor.Ama tr de birilerine sorarsan herkes seni kendi işine yatırıma cekecektir.Ve batma yada dolandırılma ihtimalin çok yuksek.Her ne kadar bildiğin bir iş olsada türkiyede o sektörde çok yabancilik cekeceksin.B
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye57 yazı
elindeki para ile ciddi ciddi para kazanmak istiyorsan nacizane tavsiyem
franciese bayiliği alman, bunlardan şu an para kazandıran
1-bay döner
2-köfteci ramiz
ama ben bir marka altında olmak istemem kendi markamı kendim yaratmak isterim dersen
ankarada işlek bir caddede aç bir steak house otur kasanın başına gelsin paralar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye46 yazı
merhaba,
türkıyede bende otomotıv sektorundeuyım renault ford honda toyota gıbı fırmalara plastık parca yapıyoruz yerınde olsam yurt dısından turkıyeye gelmem,turkıyeden otomotıv sektorunde yedek parca tedarıgı yapmanı ve bu ürünlerı yurt dısında pazarlamanı önerırım.buradan ürünü tl üzerinden alacaksın yurt dısında euro üzerınden satacaksın .tabıkı maalıyetlerını hesaplayacaksın bu konuda ıstersen tabıkıı yardımcı olabılırım.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye262 yazı
Kuzey ırağa gönderilmek üzere porsce ve Bmw lerin "kuzey ırak teslimi" fiyatlarını araştır.Adet önemlimi?eğer vereceğin fiyat almanya ve italya ile yarışır şekilde olabilirse birkaç talepte bulunabiliriz.Sakın "sen ne fiyatlar aldın oralarda ne kadar" diye acemice sorular sorma.Çünkü birkaç farklı ülkede bulunan "galerici" arkadaşlara denk geldim böyle şeyler sordular.Sanırım ticareti kolayına gelir şekilde yapıyorlar !

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
Lehat kardeş neyi araştırayım senin babanın uşağımı var burda ticaret yapmak istiyorsan önce üslubunu düzelt te gel
kahan

Üye262 yazı
uslubum düzgün...siz sanırım hızlıca okudunuz ki yanlış anlamışssınız....kusura bakmayın böyle bir yapım yok.hoşçakalın

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı
otogaz log sektörü var araştırın pazar dünyada hızla ilerliyor:)
yarisotomotiv

Yerleşim Türkiye / MuglaMeslek Esnaf
Yeni Üye35 yazı
Sayın servet40, otomotiv sektöründe ar-ge projesi ve prototipi tamamlanmış,oldukça rantabıl,patentli bir projenin üretimi için iş birliğine ihtiyacım var. Saygılar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye1 yazı
yapılacak o kadar çok iş varki imalattan başla sermaye olsa sorun olmaz ama niyet düzgün olmalı veya iyi niyetli insanları bulmalı

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Emekli
Yeni Üye68 yazı
servet40 kardeşim ankarada 2.el araç alıp satıyorum. Sermayeleri birleştirip beraber yapabiliriz.
otomobil profesörü
05437457011

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Otomotiv