İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Naylon Poşet Makinesi Ve Üretim. . .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumE
Yeni Üye73 yazı
M
Yeni Üye22 yazı
E
Yeni Üye73 yazı
merhaba,benim amacım şu küçük bakkal veya marketlerde kullanılan siyah poşetlerden üretmek..ikinci el makinelere baktım..7 milyara da var 20 milyara da var...ama benim üretmek istediğim poşetleri hangisi yapıyor...bu konuda bilgim yok...ikinci el veren bir arkadaşı aradım ama ulaşamadım...
M
Yeni Üye22 yazı
M
Yeni Üye22 yazı
Akınselçuk doğru yapabilir o zaman sadece kesim makinesine ihtiyacı var. Ama Rulo halinde aldığı fabrikanın kendisine iyi fiyat vermesi lazım ki kar edebilsin. Hammadde diğer fabrikadan, çekim işi (extruder) diğer fabrikadan zaten bütün maliyeti öteki fabrika karşıladı. Ruloyu alıp kesmek çok kazançlı bir iş olmasa gerek. Para yatırmaya değmeyebilir.
Arkadaş geçte olsa açıklamış zaten. Siyah poşet yapmak istiyormuş. O zaman üç makineye ihtiyacı olacak. Kırım(Granür) , Çekim ve Kesim... Hammaddeyi geri dönüşüm olan poşetlerden tedarik edebilir.
Arkadaş geçte olsa açıklamış zaten. Siyah poşet yapmak istiyormuş. O zaman üç makineye ihtiyacı olacak. Kırım(Granür) , Çekim ve Kesim... Hammaddeyi geri dönüşüm olan poşetlerden tedarik edebilir.
N
Yeni Üye1 yazı
22/11/2008 : 23:48:29#6
Web sitesi
Alıntı
istemiş oldugunuz makineler için www.nefamakina.com itesini kullanarak bilgi edinebilirsinziz. hayırlı aksamlar!
sayglarımla.
N
Yeni Üye5 yazı
www.cntr-pm.com dan istediginiz makinayi secebilirsiniz kargolama ve anlasma konusunda yardimci olabiliriz.Siz bir fiyat isteyin isterseniz biz de buradan devreye gireriz.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz