İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Istanbul´da Bayan Canta Nereden Alinir?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumB
Üye658 yazı
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
D
Yeni Üye17 yazı
D
Yeni Üye17 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - leo091 faceniz varsa arama kismina canta uretim cantaci super cantalar toptan cantalar diye yazin hepsi cikar bende bu isi arastiriyorum bir cok kisiyle konustum ne tur cantalar ariyorsunuz |
Ilginiz icin tesekkür ederim. Almanyada su anda calisan bir dükkanim var. Tamamen baska bir alan. Yandaki dükkan bosaldi, ev sahibiyle de aramiz iyi olunca önce bana teklif etti. Caddenin potansiyeli yüksek, ünlü ve islek bir cadde. Bayan müsteri de cok ve hedef kitle olarak bence erkeklere nazaran cok daha uygunlar.
Para harcarken pek hesap yapmiyorlar, ayrica canta konusunda zaaflari var. :)
Ama gelir düzeyinden dolayi olsa gerek (kullandiklari cantalara dikkat ediyorum) genellikle iyi kalite cantalar kullaniyorlar. Acikcasi pazar cantalarinin burada bir getirisi olmaz. Elbette uygun fiyat olmali ama gercekten kaliteli de olmali.
Her zaman oldugu gibi fiyat/kalite acisindan iyi bir ürün pesindeyim.
Aslinda Cinde baglantilarim var ve halihazirda, baska bir sektörde ürün ithalati yapiyorum. Ama acikcasi, gidip canta konusunda arastirma yapmayi pek gözüm kesmiyor. Cinde genel manada, her sehir baska bir sektöre odaklanmis durumda ve bilmedigim yerlere gitmem gerekecek.
Istanbul ise bizim icin evimiz gibi ve yerli üreticiyi bu konuda desteklemek gerektigini düsünüyorum. Dundan dolayi hedefim ilk olarak Istanbul.
Satis potansiyelim ve is baglantilarimdan dolayi, uygun fiyati yakalarsam, toptan olarak ürün pazarlama imkanim da var. Depomda yerim, Holllanda, Belcika ve Almanya pazarinda da baglantilarim mevcut.
Facebookda arastirmaya gelince aslinda iyi fikir ama, yüzlerce saticiyi internet üzerinden birbiriyle kiyaslamak, ürünleri görmeden pek mümkün olmasa gerek. Daha önceden is baglantisi olan arkadaslar, birilerini tavsiye ederlerse daha iyi olacagini düsünüyorum.
Beklemeye devam. :)
Neyse baya uzatmisim. Umarim siz de bir an evvel aradiginiza ulasir ve basarili bir baslangic yapabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun.
M
Yeni Üye9 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - doganza Yeni bir is projesi icin, orta ve iyi kalite canta alimi yapmak istiyorum. Istanbul´da adres neresidir bu konuda? |
S
Yeni Üye58 yazı
Merhabalar ben belcikada kaliyorum marka cantami yoksa markasiz cantami dusunuyosuz . Yada soyle sorayim markasiz kaliteli canta yada orijinal olmayan kaliteli mal mi yani cakma dedikleri.Ben toptanciligini yapiyorum . İstediginiz tur mali eger acik yazarsaniz size yardimci olabilirim . İyi calismalar
Semre
S
Yeni Üye1 yazı
internetten çanta satışı yapmak istiyorum.kaliteli marka yada markasız ürünler arayışındayım.toptan alım yapmayacağım en azından başlangıç için sınırlı olucak alımlarım ilgilenen olursa iletişime geçelim.imalatçı arkadaşlar uygunsa çanta resimlerinizi bekliyorum sibel_20@msn.com
s.i
M
Yeni Üye75 yazı
Meloshop
F
Yeni Üye1 yazı
marslı orte ve iyi kalitede cantalar ile ilgileniyorum ,
bana ulasirmisiniz fredix@mail.bg
bana ulasirmisiniz fredix@mail.bg
A
Yeni Üye7 yazı
04/06/2015 : 23:59:15#9
Web sitesi
Alıntı
marslı elinde e ticarette satılabilecek cantan varmı stok takibi yapabilecegimiz. sitem www.ooldu.com giyim elbise ayakkabı parfüm ve bayan ürünleri tedariği yapabilecek arkadaşlar destek@ooldu.com dan iletişim kurabilirler.
www.ooldu.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz