Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Toptan Çorap Bay Bayan Patik

BaşlatanokantakuleTarih17/04/2014 21:49:08Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye91 yazı
denizli ilinde toptan çorap satışı yapmaktayız çoraplarımız bilgisayarlı üretim malıdır yaz sezonu için bay bayan patik ve bay uzun (soket) imalat satışımız başlamıştır bay bayan patiklerimiz 6.5 ile 7 tl uzun erkek soketler ise 7.5 ile 8 tl arasıdır resim ve numune gönderilir ürünler ihraç fazlası ve hurda ip değil dir yaz boyunca devamı olan ürünlerdir. bilgisayarlı üretim malıdır ambar kargo ptt ile gönderim yapılır. (fiyatlar günceldir her iş günü başı ve sonu gelen siparis ve mesajlar kontrol edilir geri dönülür okantakule@hotmail.com mail iletişimine de geçilinebilir

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye21 yazı
abicim arayın görüşelim kilotlu çorap var elimde. 0539-355-07-09

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye91 yazı
soket ve patik satmaktayım kşlotlu çorap tan hiç anlamam müşteri portföyüm yok tşk soket ve patik varsa mesaj atarsın

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye21 yazı
bende kilotlu çorap var çok güzel 0539-355-07-09

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye597 yazı
Sayın mert571

Külotlu çoraplarla ilgili fiyat, resim, iplik bilgisi ve paket şekli bilgilerini aryz64@yahoo.com gönderebilir misiniz?

Teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye21 yazı
rahman.dogan@ymail.com adresine istediginiz ürünleri yazarsaniz. Yardimci olabilirim kendim imalatciyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye91 yazı
güncellemiş olduğumuz ürün ve fiyatlar la satışımız devam etmektedir

Yeni Üye34 yazı
merhaba b.ates79@hotmail.com patiklerin resim ve detaylı bilgisini alabilirmiyim.tesekkurler
ateş

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye91 yazı
resim ve fiyat gonderildi
,

Yeni Üye57 yazı
Külotlu çoraplarla ilgili fiyat, resim, iplik bilgisi ve paket şekli bilgilerini,
Soket ve patik çoraplarla ilgili fiyat, resim, iplik bilgisi ve paket şekli bilgilerini,

alabilir miyim? (elinaicgiyim@gmail.com)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye91 yazı
şu an için iç piyasa mallarımız bitmiştir ihracata yöneilk bambu ve model üretimine geçtik (iç piyasa satışı başladığında ilanımızı güncelleştiriyoruz tşk

Yeni Üye10 yazı
çoraplarla ilgili fiyat, resim, iplik bilgisi ve paket şekli bilgilerini,

alabilir miyim? necip_godel16@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Mühendis
Yeni Üye91 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - okantakule
denizli ilinde toptan çorap satışı yapmaktayız çoraplarımız bilgisayarlı üretim malıdır yaz sezonu için bay bayan patik ve bay uzun (soket) imalat satışımız başlamıştır bay bayan patiklerimiz 6.5 ile 7 tl uzun erkek soketler ise 7.5 ile 8 tl arasıdır resim ve numune gönderilir ürünler ihraç fazlası ve hurda ip değil dir yaz boyunca devamı olan ürünlerdir. bilgisayarlı üretim malıdır ambar kargo ptt ile gönderim yapılır. (fiyatlar günceldir her iş günü başı ve sonu gelen siparis ve mesajlar kontrol edilir geri dönülür okantakule@hotmail.com mail iletişimine de geçilinebilir