denizli ilinde toptan çorap satışı yapmaktayız çoraplarımız bilgisayarlı üretim malıdır yaz sezonu için bay bayan patik ve bay uzun (soket) imalat satışımız başlamıştır bay bayan patiklerimiz 6.5 ile 7 tl uzun erkek soketler ise 7.5 ile 8 tl arasıdır resim ve numune gönderilir ürünler ihraç fazlası ve hurda ip değil dir yaz boyunca devamı olan ürünlerdir. bilgisayarlı üretim malıdır ambar kargo ptt ile gönderim yapılır. (fiyatlar günceldir her iş günü başı ve sonu gelen siparis ve mesajlar kontrol edilir geri dönülür okantakule@hotmail.com mail iletişimine de geçilinebilir
Külotlu çoraplarla ilgili fiyat, resim, iplik bilgisi ve paket şekli bilgilerini, Soket ve patik çoraplarla ilgili fiyat, resim, iplik bilgisi ve paket şekli bilgilerini,
şu an için iç piyasa mallarımız bitmiştir ihracata yöneilk bambu ve model üretimine geçtik (iç piyasa satışı başladığında ilanımızı güncelleştiriyoruz tşk
Yazıyı gönderen - okantakule denizli ilinde toptan çorap satışı yapmaktayız çoraplarımız bilgisayarlı üretim malıdır yaz sezonu için bay bayan patik ve bay uzun (soket) imalat satışımız başlamıştır bay bayan patiklerimiz 6.5 ile 7 tl uzun erkek soketler ise 7.5 ile 8 tl arasıdır resim ve numune gönderilir ürünler ihraç fazlası ve hurda ip değil dir yaz boyunca devamı olan ürünlerdir. bilgisayarlı üretim malıdır ambar kargo ptt ile gönderim yapılır. (fiyatlar günceldir her iş günü başı ve sonu gelen siparis ve mesajlar kontrol edilir geri dönülür okantakule@hotmail.com mail iletişimine de geçilinebilir
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz