Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ehliyet Kursu

Başlatanaraştırmacı34Tarih14/04/2014 23:36:14Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
Ehliyet kursu açanlar veya çevresinde açmış olanlar bu konu hakkında bilgi verebilir mi?Neler yapılmalı,artıları eksileri neler..tüm detaylarıyla en az 1 yıl bu konuyu araştırmak istiyorum..Şu anda görüşmelere yeni başladım..Bu forumdaki üyelerden de değerli bilgi ve tecrübelerinizi öğrenmek istedim..Teşekkürler şimdiden..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye14 yazı
Özel Motorlu Taşıtlar Sürücüleri Kursu yönetmeliği yazarsanız zaten tüm detayları yazıyor . 1 yıl neyi araştıracaksınız devamlı yeni yönetmeliklerle sistem değişiyor sizin bugün öğrendiğiniz yarın değişiyor . Siz tam olarak ne öğrenmek istiyorsunuz ??? Tam öğrenmek istediğinizi yazarsanız bugün için cevap verebilirim çünkü 1 ay sonra ne olacağı belli değil ...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye25 yazı
Aslında öğrenmek istediğim işin işleyişi,içeriği,pratikte nasıl olmalı?Kazancı nasıl ve iyice bu işi öğrenmeli, tecrübe etmeliyim.Şu an için bu iş fikri var kafamda ve tecrübelerinizden yararlanmak istedim..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Üye711 yazı

kardeş bildiğim şu ki her eğitim için ayrı bi yer bulunduruyorlar numaradan tabi bazı yerlerde...mesela ilk yardım için ayrı trafik için ayrı

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
Müsait olursanız buyrun Antalya'ya gelin bir kahvemi için aklınıza takılan soruları cevaplayayım zira burada yazarak olmaz her sorduğunuz soru sayfalarca yazılacak cinsten . Ama kısaca ilk olarak 10 yaşından küçük en az 4 adet otomobiliniz olması gerekiyor eğitim pisti yada simülatör bulundurmanız gerekiyor daha sonra bina personel v.s detaylar geliyor . Eğer sektöre girmeyi düşünüyorsanız kurulu olan sürücü kursunu satın alın işten anlayan memuru yanınızda tutun anca o şekilde tecrübe edinebilirsiniz . İyi günler ...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek