Ehliyet kursu açanlar veya çevresinde açmış olanlar bu konu hakkında bilgi verebilir mi?Neler yapılmalı,artıları eksileri neler..tüm detaylarıyla en az 1 yıl bu konuyu araştırmak istiyorum..Şu anda görüşmelere yeni başladım..Bu forumdaki üyelerden de değerli bilgi ve tecrübelerinizi öğrenmek istedim..Teşekkürler şimdiden..
Özel Motorlu Taşıtlar Sürücüleri Kursu yönetmeliği yazarsanız zaten tüm detayları yazıyor . 1 yıl neyi araştıracaksınız devamlı yeni yönetmeliklerle sistem değişiyor sizin bugün öğrendiğiniz yarın değişiyor . Siz tam olarak ne öğrenmek istiyorsunuz ??? Tam öğrenmek istediğinizi yazarsanız bugün için cevap verebilirim çünkü 1 ay sonra ne olacağı belli değil ...
Aslında öğrenmek istediğim işin işleyişi,içeriği,pratikte nasıl olmalı?Kazancı nasıl ve iyice bu işi öğrenmeli, tecrübe etmeliyim.Şu an için bu iş fikri var kafamda ve tecrübelerinizden yararlanmak istedim..
Müsait olursanız buyrun Antalya'ya gelin bir kahvemi için aklınıza takılan soruları cevaplayayım zira burada yazarak olmaz her sorduğunuz soru sayfalarca yazılacak cinsten . Ama kısaca ilk olarak 10 yaşından küçük en az 4 adet otomobiliniz olması gerekiyor eğitim pisti yada simülatör bulundurmanız gerekiyor daha sonra bina personel v.s detaylar geliyor . Eğer sektöre girmeyi düşünüyorsanız kurulu olan sürücü kursunu satın alın işten anlayan memuru yanınızda tutun anca o şekilde tecrübe edinebilirsiniz . İyi günler ...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz