Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İmalat Arıyorum

BaşlatancarabasanTarih14/04/2014 17:30:36Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Merhaba Arkadaşlar

Firmamda Plastik Enjeksiyon ve Kalıp Bölümü vede talaşlı imalat yapılmaktadır.Bunlardan faydalanarak yapılabilecek bir imalat aramaktayım.Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye99 yazı
sn carabasan.web siteniiz size ait ise oarda ciddi bir makina parkuru ve imalat deneyimleri mevcut.koniks üyesi sn storperdemodeli ile olan bir yazışmamda, yeni imalat fikri açısından perde mekanizmaları hakkındaki aşağıdaki yorumumu dikkatinize sunarım.saygılar.ilginizi çekmiyorsa başka fikirlerimi de paylaşabilirim.

""sn storperdemodeli.aydınlatıcı bilgi için teşekkürler.konuyu biraz daha araştırılmaya değer gördüm .en büyük sorun ithal ediyorlar anladığım kadarıyla.tabi ki çinden dir..eğer öyleyse bu çin malları milyonlarca üretildiğinden ithalat fiyatları inanılmaz ucuz olabilir.orada kalıp yaptırmakta sorun değildir.malesef türkiyede çok pahalı bu iş.kimse bir şey yapmaya cesaret edemiyor.sn çakal tm nin sorusu aslında mantıklı.kalıpçılar bence yüksek fiyatlar istediğinden girişimcilerin önü kapalı.mesela aklınızda bir fikir var kalıpçıya gidiyorsun 20bin vs rakamlar var.işin diyelim tutmadı battı bir sürü para.ucuz yapsalar sürümden kazansalar diye düşünüyorum.ama piyasa koşullarının oluşumu ekonomisi gibi konular derin mevzular olduğundan hayali proje üretmek istemiyorum.gerçek neyse odur.bu paraya koskoca otomobil üretilirken ....neyse..eğer çinden ithalat değilse bu mamülleri plastik kalıpçı ve enjeksiyon işinden ciddi anlayan bir arkadaş inceleyip yaklaşık bir maliyet öngörüp fikirlerini paylaşabilir.türkiye maliyetleri ile çin ithalat fiyatları arasındaki artı yada eksi farka göre fizibilite yapılması lazım.konu hakkındaki değerli yorumlarınızı beklerim.saygılar""
arikaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye15 yazı
Yorum için teşekkürler.Evet web siteleri bana ait ve gerçekten ciddi yatırımımız var.Bu doğrultuda fasondan ziyade mevcut makina parkurumla bir üretim yapmak istiyorum.Bana tavsiyeleri olan veya şunu üretirseniz biz satarız diyen arkadaşlardan bilgi bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye30 yazı
Daha onceki yazimdada belirttigim gibi stor zebra mekanizma ve oarcakari kazancli bir is arastirmanjzi tavsiye edrrim
Stor perde,zebra perde,dikey perde, her türlü mekanik perde sistemleri imalat ve montajı itina ile yapılır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
Üretme kısmında sorun yok pazarlama ve satış kısmında eksiklik var.Bahsi geçen ürünler tarafımızca üretilebilir.Lakin pazarlama kısmı sıkıntı.

Yeni Üye30 yazı
Pazarlama konusunda emin olub sIkinti yasamazsiniz kalitrli uretim ile stor perde imalathaneleri ile gorusebilirsiniz
Stor perde,zebra perde,dikey perde, her türlü mekanik perde sistemleri imalat ve montajı itina ile yapılır

Yeni Üye15 yazı
Sanırım sizde kullanıyorsunuz.

Yeni Üye30 yazı
Biz ayda ortalama 6000 civari mekanizma ve diger parcalari kullaniyoruz

Yeni Üye15 yazı
Başka fikri olan arkadaşlar varmı?

Yeni Üye35 yazı
Sayın bey efendi, otomotiv sektöründe ar-ge projesi ve prototipi tamamlanmış,oldukça rantabıl,patentli bir projenin üretimi için iş birliğine ihtiyacım var. Saygılar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik