Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Franchise Veriyoruz

Başlatansmartest2004Tarih14/04/2014 11:59:50Yorum47

İlk mesaj
Üye252 yazı
Arkadaşlar

İnegöl köftesi ve et reyonu konseptinde franchise veriyoruz.

Franchise bedeli YOK
Cironuzdan % pay almak YOK
Rotery bedeli YOK
Lisans bedeli YOK

İster dükkanını sen yap biz yönlendirelim İstersen bize bırak biz yapalım.

Eğitim destekliyiz.

Detaylı bilgi için irtibata geçebilirsiniz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
47 yorum
Üye165 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - smartest2004
yurtdışı için fiyat çalışması yapılır.Konu ülke bayiliği ise oraya ayrıçalışmak gerekir. ülkemizde ise verilen bayi satış fiyatı 6 TL

Pekiala o zaman size zahamet fiyat calismasini yapin sonra degerlendirelim.
...

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Di?er
Üye252 yazı
Özelden mesajlar atılmıştır.

Bu arada numune olacak şekilde hazırladığımız Franchise dosyamızı görsel örneklerimizle Bursa İnegöl Kosgeb temsilcisine incelemesi için ***ürdük. Konseptimizi ve çalışmalarımızı gördükten sonra Kosgeb yatırım sertifikası alan girişimci adaylarının bizimle çalışmak istedikleri takdirde destekleme alabileceklerini bildirdiler.

Bilginize önemle duyrulur.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye215 yazı

web sitenizi bekliyorum.. yurt dışı için işleyişi merak ediyorum.. (avrupa) fmgokalp@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Üye252 yazı
Özelinize cevap atılmıştır.

Kosgeb girişimci destek sertifikaları olanlar için çalışmamızı tamamladıktan sonra sertifikası olmayan fakat Franchise almak isteyenler içinde Franchise kredisi ile alakalı uygun oranlarda kredi kullandırımı içinde bir banka ile görüşüyoruz.Haftaya onuda tamamlarım İnşallah.

Yarın websitesi demosunu inceleyeceğim.Bu arada marka logo 10 numara 5 yıldız:) Kılık kıyafet de çok güzel olmuş.

İnternet alt yapısı ile Dokunmatik ekranlı sipariş alma sistemi sayesinde iş yerinizden siparişleri dünyanın neresinde olursanız olun internetten cep telefonunuzla ciro takibi yapabileceğiniz bir sistem getiriyoruz.

Bu arada eğitim salonumuz tamamlandı.Bayilerimiz yeni personel alımı yaptığında genel merkezimize uygulamalı olarak yeni iş girişi yapacak personel adayına 1 günde eğitimini verecek duruma geldik.Kısa ama öz olacak şekilde hazırladık.Bayimizin işleri aksamasın diye bu süreyi seçtik.

Yeni Üye6 yazı
Konu hakkında detaylı bilgiyi pm alabilir miyim ?

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye252 yazı
pm atılmıştır

Yeni Üye54 yazı
mrb ankarada halihazırda açık yeriniz varmı gidip tadmak istiyorum ayrıca detaylı bilgi (kargo-kurulum vs) yollarsanız sevinirim teşekkürler fatih_3068@hotmail.com
AYİNESİ İŞDİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ...!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Serbest meslek
Üye252 yazı
1-2 gün müsaade son çalışmalar hazırlanıyor.Gerçekten ilgi alaka gösteren herkese candan teşekkürler.

Yeni Üye77 yazı
Merhabalar
Bende Bursa / Kestel de ikamet ediyorum projenizin detaylarını sabırsızlıkla bekliyorum .
İyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yleti?im
Yeni Üye1 yazı
selamlar

İstanbul bahçelievlerdeyim

bbkayatr@gmail.com

adresine guncel bilgilendirmenizi alabilirmiyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye252 yazı
Arkadaşlar ben iş seyehati dolayısı ile Cezayir'deyim.İlgi ve alakanızdan dolayı hepinize tek tek teşekkür ederim. Web sitemiz %70 tamamlandı http://koftecibaba.com/ girip inceleyebilirsiniz.Detaylar için Suat bey ile görüşün lütfen .Herkese çok çok selamlar 05321354162 ( suat bey)

Üye252 yazı
Arkadaşlar ,Bir çiğköfte bayiliklerinin nasıl kazandırdığı ortada.Ülkemizde de mis gibi ekmek arası köfte, sucuk konsepti www.koftecibaba.com sitemizde siz akıllı yatırımcıları bekliyoruz arkadaşlar .Bu fırsatı kaçırmayın..Hazırladığımzı konseptimizle KOSGEB desteklerinden de yararlanabiliyorsunuz.

Yeni Üye25 yazı
Kırtasiyelere , Bakkallara , İşportacılara Toptan Dilek Feneri Sadece 1 TL!!
En Az Alım Adedi 50'dir
100 Adet ve Üstüne Kargo Ücreti Bizden !!
Kapıda Ödeme Seçeneğimiz Mevcuttur
Sipariş ve Bilgi Telefon : 0507 198 26 21

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Veteriner