Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Dubaide İş Yapmaya Ortak Arıyorum

BaşlatanglobaldTarih14/04/2014 00:33:00Yorum3

İlk mesaj
Selamlar Herkese,

Ben Dubaide yaşıyorum. Reklam ve fuar sektörlerinde yatırımlarım var. İşlerimin büyük kısmını ( yılda 2 ay hariç. afrikaya gidiyorum 2 ay) masa başından internetten yönetiyorum. Daha aktif' te olabileceğim burada bir çok iş mevcut elbette. Bende bunların arasından "en karlı", "en hızlı paraya dönecek", "Zarar ettirmeyecek" bir kaç konu belirledim açıkcası. Bu konulardan biri üzerinde bu aralar yoğunlaşmaya da başladım.

SAÇ EKİMİ
Türkiyede halihazırda bir çok kişi ve şirket saç ekimi işine girdi. Gayet güzel kazançlarının olduğunu çok iyi biliyorum...

Dubaide genellikle hintliler bu konuda faaliyet göstermeye başladı. Türkiyeye giden dubaili sayısıda az degil bunuda biliyorum.

Dubaide SAÇ EKİM merkezi kurup buradan hem dubai ve tüm birleşik arap emirliklerine hitap etmek ayrıca buraya her hafta sonu eğlenmeye gelen yine zengin KUVEYT ve KATAR'lı insanlarıda burada yakalamak hedeflerimiz olacak.

Bu konuda iş yapmış ve halen yapmayada devam eden Türkiyeden bir arkadaş - abi - abi-kardeş ile % 50-% 50 ortak bir şekilde bu işe girmek istiyorum.

SAÇ EKİMİ konusunda tecrübeli, daha önce yapmış veya şuanda yapan yada yapan birini personel alalım şeklinde düşünen kişilerden mail bekliyorum. Saç ekimi konusunda burada çok ciddi bir "potansiyel mevcuttur"...

- Yatırım da, kar' da % 50 olacak şekilde düşünüyorum.
- Dubai oturum vize işlemlerinide ben halledeceğim.
-Kendisi ve ben veya görevlendiren personelde işin başında durabilir bunlar konuşulur...
- Yatırım harici reklam içinde bir bütçe ayırmamız gerekiyor mutlaka...

Mail adresim; uaegem@gmail.com

Yerleşim Birleşik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
SİZE MANYEZİT (MgO) 1250MM X 2500MM 10MM LEVHALAR GÖNDEREBİLİRİZ.
YANMAZ CEPHE KAPLAMA LEVHALARIDIR.
DİLERSENİZ ÖN YÜZÜ FARKLI FARKLI GÖRSEL EFEKTLİ OLARAKDA GÖNDEREBİLİRİZ.
AHŞEP DESENLER
TAŞ DESENLER
YADA MARJİNAL OBJE DESENLER

+90 541 745 85 95
MUSTAFA

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
selamlar dubaide bildiğim kadarı ile atvılık sektörü baya bi ileri seviyede biz türkiyede %100 çam ağacından atların altına yataklık talaş üretimi yapıyoruz dubaide buna yönelik bi çalışma yapabilirmiyiz. örnek mal gönderebilirim.05393341228

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er

Sayin yetkili dubaide contaginiz devam ediyormu?
Yusuf

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Ythalat / Yhracat