Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Yurdışına Giyim Urunleri Satmak İstiyorum

Başlatanibrk2727Tarih13/04/2014 12:46:36Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
merhaba ben İbrahim konfeksıyon işi yapıyorum şu an çalışıyorum ihracat işi ne girmek istiyorum bay bayan urunlerı satmak istiyorum nasıl başlıyacagı mı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz nerden başlamalıyım urun sıkıntısı yok musterı nasıl bulurum

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye9 yazı
kaliteli urunse şirket kurun avrupada kendinze çalışın

Yerleşim Hollanda / AmsterdamMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
Avrupa da maza açacak kadar param olsa burda ne isim olur urunler marka degil ama kaliteli

Üye413 yazı

ukrayna rusya litvanya letonya slovakya ve kazakistana ürün pazarlamasına çıkacağım. ürünlerinizi orada pazarlayıp müşteri bularak kendime ek iş imkanı sağlayabilirim. ancak ürünlerinizi nasıl tanıtacağım? katalogmu resimlerlemi numunelerlemi. ? ayrıntıları görüşmek için 05330408953 nolu telefondan ulaşabilirsiniz
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
Merhaba kades ben daha baslamadim yani urun cok ama katagori yok numune de yok bu ise nasil basliyacagim urunu basil kargoya verecegim evragi nerden alicagim gaziantep deyim cok toptanci var urun alicagim her turlu urun var kot gomlek tsort alt ust takim bebek urunleri kazak urunleri aklina gele bilecek her urunu alma imkanim var fakat urun yok elimde yani daha yeniyim bir de gumruk idi nasil olucak is yerim yok benim

Yeni Üye8 yazı
Merhaba Ibrahim Bey

Almanyadayim
Ben Suanda bir Dükkan acmak üzereyim daha Cok bayanlar üzerine olacak resim ve Fiyat gönderirseniz
sevinirim.
Saygilar
Murat

Yerleşim ALMANYA / MönchengladbachMeslek Yöneticilik
Yeni Üye18 yazı
Merhaba murat kades resim gonderirim ama ayni urunu belki bulamam ama resimlere cok yakin urun gonderirim size zaten ben de bayan urunleri satmak istiyorum piyasasi cok batanin istersen mail adresimi verim sana ibo27kurt_@hotmail.com facabook daha kayitliyim istersen orada konusabiliriz murat bey
Iyi gunler