Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnşaat Demiri Komisyonculuğu

BaşlatanYagoHostingTarih13/04/2014 05:21:20Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye73 yazı
İnşaat demiri bayiliği almak istiyorum. İşleyiş nasıl oluyor ?

***KDV kaç defa veriliyor ? ( Demiri alırken de satarken de kdv veriyor muyuz ? )
-Eğer kdv veriyorsak, piyasada rekabet edilemiyor fiyat açısından.

***Ne kadar sermaye gerekli ?

Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye248 yazı
Köktaş inşaatta çalıştım uzun süre.alırken kdv ödüyorsun tabi ama satarken müşteri ödüyor kdv yi.aradaki fark ne kadar yüksekse o kadar karın olur.karı çok düşüktür tek avantajı peşin alıp peşin satmaktır.büyük firmalar senden mal almaz doğrudan ereğliden alır mahalle mütahitlerine mal satarsın anca onlar da veresiye ister çoğu battım det paranı ödemez işin kötüsü çoğu gerçekten batmıştır alamazsın paranı.başka bişey yap bence senin anlıcağın.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye711 yazı
evet veresiye işi olmaya başlar bu iş kar çok fazla bırakmaz fakat veresiye araya girer sen verirsin gün gelir adam parayı ödediğinde sen tekrar o paraya o malı alamazsın..zaten mebla çok büyüktür bi süre sonra iş yapamaz hale gelirsin.

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye73 yazı

Vadeli alıp peşin satanlarda var.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye711 yazı
ne kadar zamandır o işi yapıyorlar peki?

Yeni Üye73 yazı
3.5 yıl

Üye711 yazı
hımm tahminimce onlar piyasayı çok iyi takip edenlerdir...mesela demirin düşeceğini felan önceden kestiren insanlardır

Yeni Üye2 yazı
inşaat demirini almakiçin hurda temin et kamyon kamyon ve bu hurda karşılığında fabrikadan demir al karın daha çok olur demirçelik fabrikalarına verirsin hurdayı yakınında nere var ise
öö

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Emlakçy
Üye216 yazı
Arkadaşım bu işletme bilginizle kesinlikle iş hayatına atılmayın derim Benden size bir tavsiye 6 ay sonra iflas edersiniz
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye73 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - abitgulistan
Arkadaşım bu işletme bilginizle kesinlikle iş hayatına atılmayın derim Benden size bir tavsiye 6 ay sonra iflas edersiniz

Demek istediğimi anlamadın sen boş konuşmazsak sevinirim.