Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Klasik Ortaklık Düşünen Var Mı?

BaşlatanteatimeTarih11/04/2014 01:08:20Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye26 yazı
Her şeyin eşit ortaklık esasına göre tanzim edilceği bir ortaklık düşünen yok mu?
Yani ortaya konacak sermaye, fiilen çalışma, oluşacak tüm masrafların eşit şekilde paylaşılacağı tarzda bir ortaklıktan bahsediyorum.
Şu ana kadar hep fikrim var ama sermayem yok şeklinde ortak arayanların yazılarını gördüm daha çok.
İstanbul avrupa yakasında realist düşünen bir ortak arıyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye353 yazı
fikrin güzelde abi uygulaması zor ..hiç işe baslamamıs bir sisteme uygun ..
ancak işe girilmişşse o denge zor bulunuyor veya katılımcı katıldığı sistemi iş sahibiyle satın almayı deniyor yatırımdan ziyade bende bu forumlarda çok ortak aradım gelen benide satın almaya kalktı dediğin gibi basa bas sermayelerle girelim diyince kaçıyorlar .şimdilerin ortaklığı kazanan sisteme girip kazanmak geliyor akla bir iin ucundan tutunup çalışmak yerine inşallah mantığınca birini bulursun hayırlı aksamlar
bay -bayan-cocuk dış giyisi imalatı ve tekstil tasarım işleri
https://www.facebook.com/groups/aficgiyim/

aficgiyimsanayi.tr.gg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Üye658 yazı
Paran varsa ortağa ne gerek var
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye99 yazı

ortak olmak kolay iş değil.ortağınla bir de uyum sağlamadığınızı düşünün.hayat cehennem olabilir.ancak iş dünyası öyle bir hale gelmiş ki kendi fikirleriniz artık yeterli olmuyor.yanılmak an meselesi.nereye el atsanız bir sürü bilinmezlik.yalnız olmak hele yolun başında çoğu kişiyi hemen caydırır.oysa kişisel özellikleri uyum sağlamış bir kaç kişi ile güle oynaya cesaretle yeni ufuklara yelken açmak da güzel bir şey.hele bir de başarılı olunursa.para varsa ortağa gerek yok fikrine katılmıyorum.paranız bir kenarda duruyor ve sadece hayatı seyrediyorsunuz.ama belki iyi bir ortağınız olursa yeni bir dünyanın kapıları aranabilir.sn teamart düşünceniz bence gerçekci.ama doğru ortak bulmak zor.aslında doğru insanlar çok.ama toplumumuzda güven duyguları zayıflamış durumda.iki doğru bir araya gelince çarpı işareti oluşacağı kanaati yaygın.inşallah aradığınızı bulursunuz.saygılar
arikaya

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Mühendis
Yeni Üye41 yazı
Bende cok aradim, yok namuslu bir ortak yok.ortak olcak adamin gözü tok isi seven ve Allah korkusu olmasi lazim.sen gel bu devirde böyle adami bul.kardes kardesi uyuturken ilden ne beklersin

Yerleşim Türkiye / AlmanyaMeslek Sanayici