Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum

BaşlatancercevesarayiTarih10/04/2014 19:04:53Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye97 yazı
Merhaba Koniks Ailesi,
öncelikle böyle bir imkanı bizlere sağladıkları için KONİKS sayfasına emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum.Burası senelerdir çoğumuzun buluşma noktası ve her girişimizde bakmadan duramadığımız bir site.
Neyse,kısaca konumuza dönelim.Ben bazı görsellere bağlı kalmadan istediğim resmi poster baskısında basıyorum.300 gr kuşe kağıda ve seflon kaplı posterlerim.Hedefimdeki kitle fotoğrafçılar ve okullar.Zira fotoğraf baskısındaki bir poster çok ucuza maledebiliyorum.İsteğe bağlı saat ekleyip,saatli tabloya da dönüştürüyorum.Fiyatlarım inanılmaz ucuz ve kalitede aksine çok güzel.Fakat gerek iyi eleman bulmak cok zor olduğundan ve kendiminde çekingen biri olmam dolayısıyla istediğim kitleye henüz ulaşamadım.Siz arkadaşlardan değerli fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.İsteyen olursa ortakda çalışabiliriz.SAYGILAR
www.cercevesarayi.com

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye97 yazı
arkadaşlar fikri olan yok mu?
www.cercevesarayi.com

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye248 yazı
işlek caddede veya avm de mağaza açsanız içine bol çeşit koysanız tutabilir.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye711 yazı
kardeşim öncelikle çekingenlik en kötü düşmanlardan birisi öncelikle bunu yenmeni tavsiye ederim çok kötü bişey bazen bendede olur bi çekingenlik..kıreşler ve anaokullarına bu tür şeyler pazarlayabilirsin çocukların hayal dünyasını genişletmek adına çalışmalar yapabilirsin altında bilgiler sınırlıdır fakat hayallerin sınırları yoktur diye not düştün mü neden olmasın

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye97 yazı
yorumlarınız için tskler.Özellikle ''blackops'' arkadasım gercekten süper fikir.Ayrıca istersen Nevşehir Ürgüp'le ilgili kolaj çalışmasıda yapabiliriz.Bazı çalışmalarım var aslında. www.tablomatik.com
Başka arkadaşların yorumlarını bekliyorum.SAYGILAR
www.cercevesarayi.com

Yeni Üye97 yazı
Sermayesiz İş Fırsatı..31x45 istediğiniz görsele saatli tablo 10 TL.10 ve üzeri alımlarda 7.5 TL.İsteyene baskı olarakda verilebilir.
www.tablomatik.com
www.cercevesarayi.com

Yeni Üye49 yazı
ingilizce eğitimi için özgün posterler tasarlamak gibi bir niyetim var. esasen ingilizce öğretmeniyim. aynı zamanda web tasarım ve grafik tasarım işleri yapıyorum. gerçekten fiyatlar uygunsa belki sizinle anlaşabilirim. yeni eğitim dönemine yetiştirmek istiyorum. poster ebatlarını ve fiyatlarını bana özel mesajla iletirseniz sevinirim.. (tasarımlar bana ait olacak)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye97 yazı
Tasmala özelinize istemiş olduğunuz bilgiler gönderilmiştir.SAYGILAR
www.cercevesarayi.com