Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Üreticiler Eczanelere Ürün Satışı Yapan Firmalar

BaşlatanBireyselemeklilikTarih10/04/2014 16:08:03Yorum49

İlk mesaj
Üye658 yazı
Selam arkadaşlar yaklaşık 2 senedir bu sitenin üyesiyim 8 yıldır finans alanında çalışmaktayım. Üniveriste mezunuyum istanbul da yaşamaktayım. Üretici arkadaşlarla tanışmak isterim mesela İstanbul da eczanelere satış yapan firmalar üreticiler varsa sizin ürünlerinizi eczanelere sunabilirim araç imkanı sunabilecek ciddi arkadaşlar iletişime geçerlerse sevinirim. İSTANBUL
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
49 yorum
Üye277 yazı
arkadaşım başlığını değiştir. yılların tecrübesiyle söylüyorum sakız la olmaz istediğin. ne güzel para kazanırsın ne de kazandırabilirsin prim desen: bugün wiwident satan plasiyer bile ağlıyor sakız boş.
Ben sana bi fikir vereyim para kazanayım diyosan pazarlamada tanımam kimseyi diyosan şöyle bi başlık at. "sucuk üreticileri aranıyor"
siteyi takip ediyorum bu alan boş illaki üretici 10larca vardır. onlara çalış ister plasiyer ister tüccar olarak
falımın kutusunda 0,50
wiwident-fırst kutu 1,00
ama sucukta tüccar plasiyer olsan mesela:
kg 24 liradan dana sucuğu al bakkala yada büfeye tostçuya cafeye 29 liradan rahat rahat ver
her ikna ettiğin yere 1 ip versen ki üstünde 5-6 kangal sucuk olur ort. 0,800 gr olsa tanesi= bir ip= 4,8 kg
her ikna ettiğin yere 1 ip versen 5x4,8= 24 tl
günde 60 ziyaret yapsan ki bu hırsınla 80 öldürmemen lazım
40 ziyaretin başarılı olsa ki bu hırsınla %90 satabilmen lazım
40x24 tl = günlük kâr.........960 tl x 26gün......24,960 tl
%50 yanılma payımız var diyelim /2.......12,480 tl
al sana iş boşver sakızı filan ordan para çıkmaz SEN SANA GÜVENECEK SUCUKÇU ARA!
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nedimd
arkadaşım başlığını değiştir. yılların tecrübesiyle söylüyorum sakız la olmaz istediğin. ne güzel para kazanırsın ne de kazandırabilirsin prim desen: bugün wiwident satan plasiyer bile ağlıyor sakız boş.
Ben sana bi fikir vereyim para kazanayım diyosan pazarlamada tanımam kimseyi diyosan şöyle bi başlık at. "sucuk üreticileri aranıyor"
siteyi takip ediyorum bu alan boş illaki üretici 10larca vardır. onlara çalış ister plasiyer ister tüccar olarak
falımın kutusunda 0,50
wiwident-fırst kutu 1,00
ama sucukta tüccar plasiyer olsan mesela:
kg 24 liradan dana sucuğu al bakkala yada büfeye tostçuya cafeye 29 liradan rahat rahat ver
her ikna ettiğin yere 1 ip versen ki üstünde 5-6 kangal sucuk olur ort. 0,800 gr olsa tanesi= bir ip= 4,8 kg
her ikna ettiğin yere 1 ip versen 5x4,8= 24 tl
günde 60 ziyaret yapsan ki bu hırsınla 80 öldürmemen lazım
40 ziyaretin başarılı olsa ki bu hırsınla %90 satabilmen lazım
40x24 tl = günlük kâr.........960 tl x 26gün......24,960 tl
%50 yanılma payımız var diyelim /2.......12,480 tl
al sana iş boşver sakızı filan ordan para çıkmaz SEN SANA GÜVENECEK SUCUKÇU ARA!
iyi güzel yazdın da sucuğu hangi araba ile satacaksın uz günü bimde sucuk 20 tl benden neden peşin para 29 alsın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye277 yazı

Sen bilirsin ben sana fikir verdim...
aracı sen ayarlıyacan o şart ufakta olsa olur, yada anlaşabilirsen üreticinin aracınıda kullanabilirsin.
sen toptan satacaksın bakkal market büfe şarküteri gidipte bim den sucuk alıpta dükkanında satmaz. istanbul fiyatlar nasıl bilmiyorum ama bursada hakiki dana sucuğu 28-29 toptanda bakkal alıyor 34-35 gibi satıyor müşteriye ucuz karışık larda var ama devamlılığı olmayabilir ucuz malı beğenmeyen bidaha almaz.
nedim

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Üye711 yazı
sucuk işide sakat kardeşim bimde 3.5tl'ye koca bi halka sucuk var :S

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye248 yazı
bim sadece perakende sektörünü değil tüm tüketici ürünlerini etkiliyor.kalitesiz ve ucuz ürünler yaparak ciddi fiyat kırıyor.bazı ürünleri çok hoşuma gidiyor devamlı alıyorum zaten işyerimin arka sokağında hemen ama genelde kalite yerlerde.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye658 yazı
23 nisan kutlu oldun

Yeni Üye89 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dortler21
gıdacı_izmir ve siz aynı niki kullanıyorsunzda aynı cümle vurgularını yapıyorsunuz..

vodafone nin ceo su danone den gelen ve şimdi ortadoğu vodafone şefidir.. bizim sektörün tepe yöneticileri hepsi gıdacıdır. bizde 80-90 yılları arasında gıda bayiliklerimiz vardı
telefoncular işportadanmı geldi ..

dükkanama günde 200-350 kişi giriyor ve ( hepsi sayılı) %95 i alıcıdır hatta bir müşteri 3 ayrı işlemi yaptıgından günde işlem adetim minimum 250- 400 dür altı beni kurtarmaz.
TEK DOĞRU VAR...ODA SENİN DEDİĞİN...

gıdacı_izmir sen beni alıntı yaparak yazmanı istemiyorum.

ayrıca ben soru sordum siz ise cevabımı vermeden başka şeyler yazmışsınız, Tr de 20 den fazla markalı 100 den fazlada markasız sakız üreticisi vardır, markalıların hepsinin kendi distribütörü kendi dağıtım ağı mevcuttur. spot piyasada ise herşey nakittir.
markasız ise ( tanınmayan) piyasaya sürmek maçın dakika 90da 5-0 yenik devam etmesi gibidir.

kar marjı taş çatlasa paketi(100 ad.) 50 kuruş bilemedin 75 kuruştur. siz ise günde 300 lira dan bahsediyorsunuz yani günde 1000 paket satıp karı paylaşacaksınız üreticiyle oda imkansız..

ayrıca baştaki sorularım önemli müflis tüccar dedim kızdınız bu ticarette vardır para koymadan bana bunu verin ayda bir tır satarım demek ortada teminatınız yok birşeyiniz yok.. değil gıda giyimde olsa aynı şeyi düşünür herkes.

en basitinden ülker dagıtım pazarlamacıları bile asgari ücret artı prim (oda taş çatlasa 200-300 lira) almalarına ragmen teminatsız kefilsiz işe alınmıyor..

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Yeni Üye89 yazı
tüm iyi niyetinizle yazdiklariniza verilen tepkileri anlamak mumkun degil... ama aklin yolu bir... tek dogru var oda sizin dediginiz...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ymalat
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - orduorhan
tüm iyi niyetinizle yazdiklariniza verilen tepkileri anlamak mumkun degil... ama aklin yolu bir... tek dogru var oda sizin dediginiz...

Sayın arkadaşım kısıtlı sermaye ile bir işde ne kadar tecrüben olursa olsun geçimin için bir yere kadar dayanman mümkün hele ki çok yoğun ödemeler varsa burda birileri beni bedavacı görebilir ya da öyle görmek isteye bilir ama önemli olan nasıl görmek istedikleri değil ne olduğumuzdur. Kendi işim var imkanlarım olsa çok daha iyisini yaparım ama ödemeler seni beklerken işe yoğunlaşmak da kolay değil ALLAH hayırlısını versin bakalım elbet bir çıkış var ALLAH büyük ben kendime güveniyorum da bir tane düzgün üretici arkadaş al kardeşim sana imkanlar olsada olur olmasada sana bir şans verelim diyen çıkmadı ÇIKAR MI BİLMEM ama ALLAH BİLİR BEN BEKLİYORUM...
HEDEFLERİM küçük olsa idi çok dan kazanmıştım ama küçük hedefli değilim....

Yeni Üye99 yazı
eczaneler demişsin portföyün varmı...

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Mühendis
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - beyda44
eczaneler demişsin portföyün varmı...
istanbul gibi ilde yeterli desteği sağlarsanız porföy zaten bulunur.

Üye658 yazı
Günceldir ciddi üreticiler istanbul

Üye658 yazı
Acil güncel istanbul

Yeni Üye39 yazı
Ek bir iş arayanlara mükemmel bir iş, Eğer çevreniz var ise , eğer alışveriş yapıyorsanız, size göre bir iş. Bize e-mail atın geleceğin işi için görüşelim. neistersenbizdevar@gmail.com Az bir sermaye ile çalışıp hayallerinizi yakalayabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Esnaf
Üye658 yazı
Günceldir

Üye658 yazı
Güncel konsiye yada al sat tarzı ürün sunabilecek arkadaşlar aracım var ek iş olarak.istanbul farlı ürünlerde olabilir üretici ya da toptancılar.

Üye658 yazı
ÇOK ACİL İSTANBUL DA ÜRETİCİ İSENİZ ÖRNEĞİN EMİNÖNÜ KADIKÖY BAKIRKÖY MECİDİYEKÖY BEŞİKTAŞ GİBİ MERKEZİ NOKTALARA YAKINSANIZ YA DA BU BÖLGELERDE BAYİLİGİNİZ VARSA ÜRÜNLERİNİZİN AYNI GÜN İŞLEK CADDEDE SATIŞLARINI YAPARAK ÜRÜN PARASI VEREREK KAR ELDE EDECEK ŞEKİLDE SATIŞ YAPMAK İSTERİM. BU KONUDA YARDIMCI OLACAK FİRMALAR VAR MI TERCİH KOZMATİK SEKTÖRÜ VE KAMPANYALI ÜRÜN SEÇENEKLERİDİR ÖRNEĞİN 4 AL 3 ÖDE VB GİBİ TÜKETİCİ İÇİN HAYIR DİYEMEYECEĞİ ÜRÜNLER... İYİ BİR PAZARLAMA TECRÜBEM VAR 13 YILLIK CİDDİ TEKLİFLERE AÇIĞIM ÇOK ACİL.

Üye658 yazı
güncel acil. İSTANBUL DA üretici firmalar özellikle insan akışının yoğun olduğu bölgelerde bayiliği ya da satış ofisi olan firmalarla ortak çalışmalar yapmak isterim.

Üye658 yazı
GÜNCELDİR.