Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Üreticiler Eczanelere Ürün Satışı Yapan Firmalar

BaşlatanBireyselemeklilikTarih10/04/2014 16:08:03Yorum49

İlk mesaj
Üye658 yazı
Selam arkadaşlar yaklaşık 2 senedir bu sitenin üyesiyim 8 yıldır finans alanında çalışmaktayım. Üniveriste mezunuyum istanbul da yaşamaktayım. Üretici arkadaşlarla tanışmak isterim mesela İstanbul da eczanelere satış yapan firmalar üreticiler varsa sizin ürünlerinizi eczanelere sunabilirim araç imkanı sunabilecek ciddi arkadaşlar iletişime geçerlerse sevinirim. İSTANBUL
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
49 yorum
Üye658 yazı
Günceldir ilk yazıma gösterilen ilgi için teşekkürler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye658 yazı
Günceldir üretici firmalar aranmaktadır.

Üye248 yazı

bi işe başvursana kardeş burdan bulamazsın öyle kebap iş.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Gıdacı_İzmir
bi işe başvursana kardeş burdan bulamazsın öyle kebap iş.
Bir işim var zaten kardeşim teşşekkür ederim ben ayda 4-5 bin elime bırakıcak ikinci bir iş bakıyorum ayda zaten 7-8 tl ödemem var döner paraya ihtiyacım günlük ne toplardan yüzde 25-30 u bana kalsa Allah bereket versin bir yandan bana verilen araçla kendi işimi yaparım maaş istemez yüksek prim araç benzin yeterli hem üretici kazansın hem ben bir eleman çalıştıracak olsa işletme eleman en az 1500 SSK 500 prim benzin yemek araç bunların hepsi ortalama 5000 yapar ben ise 1000 tl araç 500 tl benzin desteği ver malını satayım diyorum daha ne olsun samimi istanbuldan üreticiler var mı tekliflere açığım teşekkürler

Üye248 yazı
yazdıklarına kendin inanıyorsan diyecek bişeyim yok.
www.kilizmangida.com

Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
yazdıklarına kendin inanıyorsan diyecek bişeyim yok.
Bunda inanılmayacak ne var anlamadım üniversite mezunu bir insanı asgari ücretle çalıştırıp yol yemek SSK prim vermeyenler le zaten benim işim olmaz ben inanmasam zaten yazmam kaldı ki benim inanmamdan Ziyade birlikte çalışmaya kazanmaya inanan üreticiler olmalı nerde varsa samimi biri o bizi buldun bedavaya köle zihniyetine gerek yok kaldıki kazandırmadan hiç bir üretici kazanamaz benim satış konusunda kendine güvenim sonsuz kaldıki 1 ayda 1 tırı satarım ama araba yok prim yok o yok bu yokla benim de işim yok Sakın Üstüne alma Emekle biryere geldiğin belli işinde sanada başarılar istanbulda olsa idin çalışabilmedik belki ama dediğim gibi günlük ciddi paralar bana lazım Allah büyük çile ile emekle biryere gelen biri mutlaka çıkacak 70 80 yaşında olup işi olup çocuğu olmayanlar ne iş adamları var imkan sunabilecek dürüst samimi içten abi gibi bize denk gelecek elbet biri Allah büyük fırsat doğsun bana inanan bana teşşekkür edecek.

Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik
Selam arkadaşlar yaklaşık 2 senedir bu sitenin üyesiyim 8 yıldır finans alanında çalışmaktayım. Üniveriste mezunuyum istanbul da yaşamaktayım. Üretici arkadaşlarla tanışmak isterim mesela sakız üretimi yapan arkadaşlar olabilir düşüncem şu mevcut işimin yanında bakkallara ya da hangi alanada üretim yapıyorsanız o alan da uygun olan yerlere ürünlerinizi pazarlamak ve bundan gelir elde etmek beklentim ise araç ve benzin desteği yüksek prim...karşılıklı konuşulabilir lütfen ciddi üretim yapan arkadaşlarla tanışmak isterim.
İstanbul

Yerleşim Makedonya / TetovoMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
misir cipsi uretimi yapiyorus ama turkiye degil makedonya,kaliteli ve ucus, istambula pazarlasan iyi para kazanirsin

Yerleşim Makedonya / TetovoMeslek Saty? / Pazarlama
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - berat0026
misir cipsi uretimi yapiyorus ama turkiye degil makedonya,kaliteli ve ucus, istambula pazarlasan iyi para kazanirsin
ürün bana nasıl gelecek kar marjı nedir sunabileğiniz imkanlar nelerdir ürünlerin görsel tanıtımı için web siteniz var mı ve ayrıntıları paylaşırmısınız istanbulda gerçekçi samimi üreticilere çalıştığın an kazanmamak imkansız sadece gerçek üretici halden anlayan gerçek dost insan bulmak zor üretici arkadaşlar destek olun birlikte kazanalım tekliflere açığım

Üye658 yazı
GÜNCELDİR.

Üye658 yazı
Günceldir ciddi üreticiler lütfen iletişime geçsinler İstanbul tercihimizdir

Üye248 yazı
İnşallah bulursun kardeş isterim bulmanı.ama ek iş yapcak birisine araç ve yakıt kim verir.tr de yaşıyoruz maliyetler yüksek.maaşın olmasa da zaten min 2000 tl sabit giderin olcak senin.seni tanımayan yeteneklrini bilmeyen birisi niye girsin bu maliyete.bilmiyorum haksız mıyım.
www.kilizmangida.com

Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
İnşallah bulursun kardeş isterim bulmanı.ama ek iş yapcak birisine araç ve yakıt kim verir.tr de yaşıyoruz maliyetler yüksek.maaşın olmasa da zaten min 2000 tl sabit giderin olcak senin.seni tanımayan yeteneklrini bilmeyen birisi niye girsin bu maliyete.bilmiyorum haksız mıyım.

Valla bir yandan dediğin doğru bir yandan yanlış neden dersen bir pazarlama elemanı alsan maaş vereceksin ssk yapacaksın yemek vereceksin prim vereceksin ne kadar satacağı soru işareti ha satmadı mı 1 ay denerim çıkarırım dersin burda da bu amaç onun bunun aracı ile gezmek değil amaç iş yapabilmek Aynı zamanda bu işi tanınmış bir firma ile yapabilmek şimdi hiç bilmediğin bir üreticinin x malını pazarda ne kadar satmak zor ise belki benim aradığımda o kadar zor . Yapamaz mıyım yaparım ama tanınmışı varken tanınmamışa ne gerek var ayrıca şunu da belirtmek isterim hiç bir kişi destek olmazsa alırım bir araç anlaşırım bir fabrika ile onun ürününü alır satarım yine kazanırım o akıllı bir üretici ise derim ki ayda 500 koli malını satarsam benzin ve araç desteği senden böylede kendimi ispatlarım... YETER ki yapmak iste senin örneğinde olduğu gibi bak kendi işini kurmuşun ne güzel Allah bol kazançlar versin şimdi sen gıdacısın ben sigortacı ikisi çok farklı birinde günlük para döner birinde sürekli kayıp ara anlık paralı iş lazım bana dediğim gibi ödemelerim çok olur ya da olmaz hiç önemli değil ama okuyan gerçek üretici birileri varsa ve zor şartlarla deyip yerinde ise tırnakları ile bir yere gelmiş insanlar varsa ve hala insan olarak beni anlayabilenler lE burunları Kaf dağında değil ise amacım onların bana ulaşması ... LÜTFEN İSTANBUL İÇİN üretim yapan arkadaşlar iletişe geçsin benimle YURT dışından ürün yollamak isteyenlerle İŞ YAPAMAyız....

Üye248 yazı
düşüncelerin fikirlerin azmin çok güzel,inşallah istediğin hak ettiğin gibi bir çalışma ortamına kavuşursun.
www.kilizmangida.com

Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
düşüncelerin fikirlerin azmin çok güzel,inşallah istediğin hak ettiğin gibi bir çalışma ortamına kavuşursun.

Şu an maddi olarak ödemeler de zorlanmaktayım bir zamanlar bankalar peşim den kredi vermek için koşarken şimdi nerede ise ben bankaların peşinden koşar duruma geldim bir zamanlar borç para verdiğim sözde dostlarım şimdi abi olsa veririz diyorlar hepsi çok iyi yerde imkanlarda olmalarına rağmen bir bankaya 90 borç ödemedin mi takibe gidersin HİÇ BİR ŞEKİLDE TİCAREİ SİCİLİMİ BOZMAMAK ADINA SİL BAŞTAN tüm bankalara azar azar ödemeler yaptım şimdi 90 gün süre kazandım bu sürede 1 kez ödeme daha yaparsam 180 gün kazanmış olurum ki bu da 6 ay demek süreçle ilgili olarak ne olursa olsun başara cağım arkadaşlar ve ben burada bunu yazayım şimdi sende gıdacısın sende yaptığım işle ilgili olarak tecrübenden yola çıkarak bir bilgi almak isterim araçla günde kaç noktaya ulaşabilirsin kaç bakkala ve bu bakkallara günde kaç kutu nakit para ya da pos dan çekerek sakız satabilirsin pos tercihim değil ama genelde çalışmak amacım ve her 1 kutudan 1 tl kalsa günde 300 kutu devirmek mümkün mü ya da 500 kutu sabah 7 akşam 7 İstanbul da bunu başarabilirmiyim...Eğer olur dersen şu an bunu yapma azmim var hırsım var tecrübem var satış olarak ne dersin önerileriniz nelerdir.
İLAN GÜNCEL OLUP İSTANBULDAN ÜRETİCİ ARKADAŞLARLA TANIŞMAK İSTERİM.
SAYGILARIMLA.

Üye248 yazı
tavsiyem şu olur,sadece sakıza odaklanma.aracının kapasitesi ile alakalı olarak ne kadar fazla çeşidin olursa o kadar satışın olur.mesela bi yerde sakız satamazsın ama cips satarsın,bi yerde cips vardır elinde çakmak yoktur gibi.sabah 7 akşam 7 istanbul gibi yoğun trafiği olan biyerde günlük ortalama 100 yere uğrarsın.önemli olan girdiğin dükkandan boş çıkmamak.her esnaf rafında yer kaplamayacak,hızlı satılacak ve kar marjı iyi olan ürün ister.şu anda türk kahvesi,ev yapımı kurabiye,üçü birarada gibi ürünler revaçta,bunlardan temin etmeye çalış.tahin-pekmez,bal,reçel bunlar da alternatif olarak iyi ürünler,çok satmaz ama kar marjı çok iyidir.ayrıca imalathanelere glikoz fruktoz şurubu,maltoz dekstroz dekstrin gibi ürünler de satabilirsin,tonajlı iş olduğu için parası tatlıdır.
www.kilizmangida.com

Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
tavsiyem şu olur,sadece sakıza odaklanma.aracının kapasitesi ile alakalı olarak ne kadar fazla çeşidin olursa o kadar satışın olur.mesela bi yerde sakız satamazsın ama cips satarsın,bi yerde cips vardır elinde çakmak yoktur gibi.sabah 7 akşam 7 istanbul gibi yoğun trafiği olan biyerde günlük ortalama 100 yere uğrarsın.önemli olan girdiğin dükkandan boş çıkmamak.her esnaf rafında yer kaplamayacak,hızlı satılacak ve kar marjı iyi olan ürün ister.şu anda türk kahvesi,ev yapımı kurabiye,üçü birarada gibi ürünler revaçta,bunlardan temin etmeye çalış.tahin-pekmez,bal,reçel bunlar da alternatif olarak iyi ürünler,çok satmaz ama kar marjı çok iyidir.ayrıca imalathanelere glikoz fruktoz şurubu,maltoz dekstroz dekstrin gibi ürünler de satabilirsin,tonajlı iş olduğu için parası tatlıdır.
teşekkürler günde 300 net kalsa bana yeter

Üye816 yazı
konuyla alakası yok ama birşey soracagım.. ben 2-3 yıl önce aktif üyeydim sizin yazılarınızı okurdum yine öyle fikirleriniz vardı size 2 şey soracagım .

1. bankaların peşinden koşuyorum dostlar abiler yüzüme bakmıyor diyorsun .. bunda da ticari itibarının çevrende olmadıgı kanısı var.
ve ayda bir tır satacagını iddia ediyorsun . bu ürünler vadeli oldugundan sana mal verecek firma sahiplerine ne tür teminat vereceksin.

2. ayda bir tır satacagını iddia ediyorsun ve bu büyük bir miktar. ayrıca tüm hesaplamalarının ve sana yorum yapanlardan 2-3 kişinin hesaplamaları müflis tüccar mantıgıdır.
100 yere gura 1 karton sat vs.. kendime güveniyorum araç artı 1000 lira olsa böyle yapacagım ,kurabiye sat vs...
kaç kişiniz gidip kurabiye aldınız kaç kişiniz en son sakızı ne zaman aldı ve 100 bakkala ugramak akıl karımıdır ben vodafone shop um ve benim root uma ugrayan eleman günde taş çatlasa 27 alt bayi geziyor ve satış yaptıgı bayi 10-15 arasıdır.
bir bakkala ve vs.. ye günde 100 üne ugrarsan haftada 700 eder. nasıl bir root planın var ve senin elinin altında bu potansiyel varmıdır ve bu 700 bakkal her hafta sakız kurabiye kAHVE TÜketiyormu satıyormu..
ve bunlarla uğraştıgına göre ya evlerin mülklerin kirada getirin var yada emeklisin maaşın var bu ikisininde olmadıgına göre 2 işi nasıl yürüteceksin..

toplam 200 kelime olmayan bir iş fikrinizde kusura bakmayın 1000 çelişki var
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dortler21
konuyla alakası yok ama birşey soracagım.. ben 2-3 yıl önce aktif üyeydim sizin yazılarınızı okurdum yine öyle fikirleriniz vardı size 2 şey soracagım .

1. bankaların peşinden koşuyorum dostlar abiler yüzüme bakmıyor diyorsun .. bunda da ticari itibarının çevrende olmadıgı kanısı var.
ve ayda bir tır satacagını iddia ediyorsun . bu ürünler vadeli oldugundan sana mal verecek firma sahiplerine ne tür teminat vereceksin.

2. ayda bir tır satacagını iddia ediyorsun ve bu büyük bir miktar. ayrıca tüm hesaplamalarının ve sana yorum yapanlardan 2-3 kişinin hesaplamaları müflis tüccar mantıgıdır.
100 yere gura 1 karton sat vs.. kendime güveniyorum araç artı 1000 lira olsa böyle yapacagım ,kurabiye sat vs...
kaç kişiniz gidip kurabiye aldınız kaç kişiniz en son sakızı ne zaman aldı ve 100 bakkala ugramak akıl karımıdır ben vodafone shop um ve benim root uma ugrayan eleman günde taş çatlasa 27 alt bayi geziyor ve satış yaptıgı bayi 10-15 arasıdır.
bir bakkala ve vs.. ye günde 100 üne ugrarsan haftada 700 eder. nasıl bir root planın var ve senin elinin altında bu potansiyel varmıdır ve bu 700 bakkal her hafta sakız kurabiye kAHVE TÜketiyormu satıyormu..
ve bunlarla uğraştıgına göre ya evlerin mülklerin kirada getirin var yada emeklisin maaşın var bu ikisininde olmadıgına göre 2 işi nasıl yürüteceksin..

selam kardeşim 1 banka bakkal dükkanı değildir veresiye yazmaz sende bilirsin ki ticaret her ay her gün farklı kazandırır ben şu an 2005 yılında kazandığım parayı kazanıyorum yıl 2014 hala aynı parayı kazanıyorum evim arsam iyi de gelirim var ancak ayda 10 bin ödemem var yetmediği oluyor kimseye yanlışımız olmuyor itibarımız var elbet 1 tır daha önce sattım satarım da ama tek sıkıntı bundan 9 yıl önce kazandığın parayı 9 yıl sonra kazanman 2005 ve sonrası bu gelir mantığı ile borçlanman ve zorlanman kaldıki kimsenin malını zorla almayız yazarız çekimizi senetimizi kredi kartımızla öderiz ama isteyen malını verir farkı görür istanbuldan arkadaşlar bize ulaşsın biz anlaşırız heryere satacaksın diye bir şey yok ki bura İstanbul nüfus 20 milyon sizin dükkana her giren bişey alıyor mu kaç kişi adres soruyor girmek sormak ayıp değil kısmet ALlah bol kazanç versin istanbuldakilerle davet eden olursa ben konuşurum uyarsa çalışırım izlemeye devam Günceldir

Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - dortler21

Üye248 yazı
dortler kardeş müflis tüccar kimdir önce onu öğren ondan sonra o kelimeyi kullan bence.
istanbulu diyarbakırla karıştırma,her sokakta bir bakkal market var artık nerdeyse.ben senelerce yaşadım.sor bakalım istanbulda bi plasiyere günde en az kaç yere uğraması gerekiyormuş.
ondan sonra bikaç markete uğra kurabiye ve türk kahvesi satışı nasılmış sor bakalım.biz bakkaldan sigara gazete alırız ama esas alışverişi hanımlar ve çocuklar yapıyor.devamlı yeni markalar boşuna çıkmıyor o ürünlerde.
ayrıca izmirde mesela bizimkiler 27 bayiyi öğleye kadar bitirirler zaten 27 nedir ki.27*6=162 yapar,gıda işinde 162 bayi para kazandırmaz,hem faturadaki rakamlar küçüktür hem kar marjı.o yüzden günde 100 e yetişemesen de en azından 70 80 yer uğraman lazım.
www.kilizmangida.com

Üye248 yazı
pardon sen telefoncuymuşsun,gıda sektörü çalışma şeklini bilmemen normal.o yüzden girmişsin kelime sayısı hesaplarına.ama bilmediğin konuda ahkam kesip çelişkiler olduğunu iddia etmek yanlış bence.
www.kilizmangida.com

Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
dortler kardeş müflis tüccar kimdir önce onu öğren ondan sonra o kelimeyi kullan bence.
istanbulu diyarbakırla karıştırma,her sokakta bir bakkal market var artık nerdeyse.ben senelerce yaşadım.sor bakalım istanbulda bi plasiyere günde en az kaç yere uğraması gerekiyormuş.
ondan sonra bikaç markete uğra kurabiye ve türk kahvesi satışı nasılmış sor bakalım.biz bakkaldan sigara gazete alırız ama esas alışverişi hanımlar ve çocuklar yapıyor.devamlı yeni markalar boşuna çıkmıyor o ürünlerde.
ayrıca izmirde mesela bizimkiler 27 bayiyi öğleye kadar bitirirler zaten 27 nedir ki.27*6=162 yapar,gıda işinde 162 bayi para kazandırmaz,hem faturadaki rakamlar küçüktür hem kar marjı.o yüzden günde 100 e yetişemesen de en azından 70 80 yer uğraman lazım. Birileri birilerini nasıl anlamak isterse öyle anlar Bitti dediği yerden başlar bazen hayat izlemeye devam teşekkürler en güzel örnek sensin inanmak başarmaksa inanıyorum başaracam buna inanan varmı istanbul

Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
ayrıca izmirde mesela bizimkiler 27 bayiyi öğleye kadar bitirirler zaten 27 nedir ki.27*6=162 yapar,gıda işinde 162 bayi para kazandırmaz,hem faturadaki rakamlar küçüktür hem kar marjı.o yüzden günde 100 e yetişemesen de en azından 70 80 yer uğraman lazım.

Üye122 yazı
Öyle bulursan bana söyle :D
Baki

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ticaret
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mertefeo38
Öyle bulursan bana söyle :D
öyle bulursan bana söyle ne demek? Hazıra konmak var mı? Ararsan sen de bulursun kaldı ki sen Kayserilisin sen daha bulursun Lütfen geyik olsun diye yazmayınız istanbuldan ciddi üreticiler

Üye816 yazı
gıdacı_izmir ve siz aynı niki kullanıyorsunzda aynı cümle vurgularını yapıyorsunuz..

vodafone nin ceo su danone den gelen ve şimdi ortadoğu vodafone şefidir.. bizim sektörün tepe yöneticileri hepsi gıdacıdır. bizde 80-90 yılları arasında gıda bayiliklerimiz vardı
telefoncular işportadanmı geldi ..

dükkanama günde 200-350 kişi giriyor ve ( hepsi sayılı) %95 i alıcıdır hatta bir müşteri 3 ayrı işlemi yaptıgından günde işlem adetim minimum 250- 400 dür altı beni kurtarmaz.

gıdacı_izmir sen beni alıntı yaparak yazmanı istemiyorum.

ayrıca ben soru sordum siz ise cevabımı vermeden başka şeyler yazmışsınız, Tr de 20 den fazla markalı 100 den fazlada markasız sakız üreticisi vardır, markalıların hepsinin kendi distribütörü kendi dağıtım ağı mevcuttur. spot piyasada ise herşey nakittir.
markasız ise ( tanınmayan) piyasaya sürmek maçın dakika 90da 5-0 yenik devam etmesi gibidir.

kar marjı taş çatlasa paketi(100 ad.) 50 kuruş bilemedin 75 kuruştur. siz ise günde 300 lira dan bahsediyorsunuz yani günde 1000 paket satıp karı paylaşacaksınız üreticiyle oda imkansız..

ayrıca baştaki sorularım önemli müflis tüccar dedim kızdınız bu ticarette vardır para koymadan bana bunu verin ayda bir tır satarım demek ortada teminatınız yok birşeyiniz yok.. değil gıda giyimde olsa aynı şeyi düşünür herkes.

en basitinden ülker dagıtım pazarlamacıları bile asgari ücret artı prim (oda taş çatlasa 200-300 lira) almalarına ragmen teminatsız kefilsiz işe alınmıyor..
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye658 yazı
Arkadaş senin anlamadığın galiba şu biz kimse bizi işe alsın demiyoruz ki bizim işimiz zaten var olan işin yanında iş yapma amacımız maaşla çalışma derdim yok alırım malı satarım arada ki kar bana kalır okey mi üretici arkadaşlar aramaktayım istanbuldan

Üye248 yazı
Dörtler ben ne diyorum sen ne anlıyorsun.konuyu en baştan bidaha oku bence kardeş.herkese hayırlı işler.
www.kilizmangida.com

Üye658 yazı
Hayırlı işler günceldir