İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Gıdacı_İzmir bi işe başvursana kardeş burdan bulamazsın öyle kebap iş. |
Yazıyı gönderen - Gıdacı_İzmir yazdıklarına kendin inanıyorsan diyecek bişeyim yok. |
Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik Selam arkadaşlar yaklaşık 2 senedir bu sitenin üyesiyim 8 yıldır finans alanında çalışmaktayım. Üniveriste mezunuyum istanbul da yaşamaktayım. Üretici arkadaşlarla tanışmak isterim mesela sakız üretimi yapan arkadaşlar olabilir düşüncem şu mevcut işimin yanında bakkallara ya da hangi alanada üretim yapıyorsanız o alan da uygun olan yerlere ürünlerinizi pazarlamak ve bundan gelir elde etmek beklentim ise araç ve benzin desteği yüksek prim...karşılıklı konuşulabilir lütfen ciddi üretim yapan arkadaşlarla tanışmak isterim. İstanbul |
Yazıyı gönderen - berat0026 misir cipsi uretimi yapiyorus ama turkiye degil makedonya,kaliteli ve ucus, istambula pazarlasan iyi para kazanirsin |
Yazıyı gönderen - Gıdacı_İzmir İnşallah bulursun kardeş isterim bulmanı.ama ek iş yapcak birisine araç ve yakıt kim verir.tr de yaşıyoruz maliyetler yüksek.maaşın olmasa da zaten min 2000 tl sabit giderin olcak senin.seni tanımayan yeteneklrini bilmeyen birisi niye girsin bu maliyete.bilmiyorum haksız mıyım. |
Yazıyı gönderen - Gıdacı_İzmir düşüncelerin fikirlerin azmin çok güzel,inşallah istediğin hak ettiğin gibi bir çalışma ortamına kavuşursun. |
Yazıyı gönderen - Gıdacı_İzmir tavsiyem şu olur,sadece sakıza odaklanma.aracının kapasitesi ile alakalı olarak ne kadar fazla çeşidin olursa o kadar satışın olur.mesela bi yerde sakız satamazsın ama cips satarsın,bi yerde cips vardır elinde çakmak yoktur gibi.sabah 7 akşam 7 istanbul gibi yoğun trafiği olan biyerde günlük ortalama 100 yere uğrarsın.önemli olan girdiğin dükkandan boş çıkmamak.her esnaf rafında yer kaplamayacak,hızlı satılacak ve kar marjı iyi olan ürün ister.şu anda türk kahvesi,ev yapımı kurabiye,üçü birarada gibi ürünler revaçta,bunlardan temin etmeye çalış.tahin-pekmez,bal,reçel bunlar da alternatif olarak iyi ürünler,çok satmaz ama kar marjı çok iyidir.ayrıca imalathanelere glikoz fruktoz şurubu,maltoz dekstroz dekstrin gibi ürünler de satabilirsin,tonajlı iş olduğu için parası tatlıdır. |
Yazıyı gönderen - dortler21 konuyla alakası yok ama birşey soracagım.. ben 2-3 yıl önce aktif üyeydim sizin yazılarınızı okurdum yine öyle fikirleriniz vardı size 2 şey soracagım . 1. bankaların peşinden koşuyorum dostlar abiler yüzüme bakmıyor diyorsun .. bunda da ticari itibarının çevrende olmadıgı kanısı var. ve ayda bir tır satacagını iddia ediyorsun . bu ürünler vadeli oldugundan sana mal verecek firma sahiplerine ne tür teminat vereceksin. 2. ayda bir tır satacagını iddia ediyorsun ve bu büyük bir miktar. ayrıca tüm hesaplamalarının ve sana yorum yapanlardan 2-3 kişinin hesaplamaları müflis tüccar mantıgıdır. 100 yere gura 1 karton sat vs.. kendime güveniyorum araç artı 1000 lira olsa böyle yapacagım ,kurabiye sat vs... kaç kişiniz gidip kurabiye aldınız kaç kişiniz en son sakızı ne zaman aldı ve 100 bakkala ugramak akıl karımıdır ben vodafone shop um ve benim root uma ugrayan eleman günde taş çatlasa 27 alt bayi geziyor ve satış yaptıgı bayi 10-15 arasıdır. bir bakkala ve vs.. ye günde 100 üne ugrarsan haftada 700 eder. nasıl bir root planın var ve senin elinin altında bu potansiyel varmıdır ve bu 700 bakkal her hafta sakız kurabiye kAHVE TÜketiyormu satıyormu.. ve bunlarla uğraştıgına göre ya evlerin mülklerin kirada getirin var yada emeklisin maaşın var bu ikisininde olmadıgına göre 2 işi nasıl yürüteceksin.. toplam 200 kelime olmayan bir iş fikrinizde kusura bakmayın 1000 çelişki var |
Yazıyı gönderen - dortler21 konuyla alakası yok ama birşey soracagım.. ben 2-3 yıl önce aktif üyeydim sizin yazılarınızı okurdum yine öyle fikirleriniz vardı size 2 şey soracagım . 1. bankaların peşinden koşuyorum dostlar abiler yüzüme bakmıyor diyorsun .. bunda da ticari itibarının çevrende olmadıgı kanısı var. ve ayda bir tır satacagını iddia ediyorsun . bu ürünler vadeli oldugundan sana mal verecek firma sahiplerine ne tür teminat vereceksin. 2. ayda bir tır satacagını iddia ediyorsun ve bu büyük bir miktar. ayrıca tüm hesaplamalarının ve sana yorum yapanlardan 2-3 kişinin hesaplamaları müflis tüccar mantıgıdır. 100 yere gura 1 karton sat vs.. kendime güveniyorum araç artı 1000 lira olsa böyle yapacagım ,kurabiye sat vs... kaç kişiniz gidip kurabiye aldınız kaç kişiniz en son sakızı ne zaman aldı ve 100 bakkala ugramak akıl karımıdır ben vodafone shop um ve benim root uma ugrayan eleman günde taş çatlasa 27 alt bayi geziyor ve satış yaptıgı bayi 10-15 arasıdır. bir bakkala ve vs.. ye günde 100 üne ugrarsan haftada 700 eder. nasıl bir root planın var ve senin elinin altında bu potansiyel varmıdır ve bu 700 bakkal her hafta sakız kurabiye kAHVE TÜketiyormu satıyormu.. ve bunlarla uğraştıgına göre ya evlerin mülklerin kirada getirin var yada emeklisin maaşın var bu ikisininde olmadıgına göre 2 işi nasıl yürüteceksin.. toplam 200 kelime olmayan bir iş fikrinizde kusura bakmayın 1000 çelişki var |
Yazıyı gönderen - Gıdacı_İzmir dortler kardeş müflis tüccar kimdir önce onu öğren ondan sonra o kelimeyi kullan bence. istanbulu diyarbakırla karıştırma,her sokakta bir bakkal market var artık nerdeyse.ben senelerce yaşadım.sor bakalım istanbulda bi plasiyere günde en az kaç yere uğraması gerekiyormuş. ondan sonra bikaç markete uğra kurabiye ve türk kahvesi satışı nasılmış sor bakalım.biz bakkaldan sigara gazete alırız ama esas alışverişi hanımlar ve çocuklar yapıyor.devamlı yeni markalar boşuna çıkmıyor o ürünlerde. ayrıca izmirde mesela bizimkiler 27 bayiyi öğleye kadar bitirirler zaten 27 nedir ki.27*6=162 yapar,gıda işinde 162 bayi para kazandırmaz,hem faturadaki rakamlar küçüktür hem kar marjı.o yüzden günde 100 e yetişemesen de en azından 70 80 yer uğraman lazım. Birileri birilerini nasıl anlamak isterse öyle anlar Bitti dediği yerden başlar bazen hayat izlemeye devam teşekkürler en güzel örnek sensin inanmak başarmaksa inanıyorum başaracam buna inanan varmı istanbul |
Yazıyı gönderen - Gıdacı_İzmir dortler kardeş müflis tüccar kimdir önce onu öğren ondan sonra o kelimeyi kullan bence. istanbulu diyarbakırla karıştırma,her sokakta bir bakkal market var artık nerdeyse.ben senelerce yaşadım.sor bakalım istanbulda bi plasiyere günde en az kaç yere uğraması gerekiyormuş. ondan sonra bikaç markete uğra kurabiye ve türk kahvesi satışı nasılmış sor bakalım.biz bakkaldan sigara gazete alırız ama esas alışverişi hanımlar ve çocuklar yapıyor.devamlı yeni markalar boşuna çıkmıyor o ürünlerde. ayrıca izmirde mesela bizimkiler 27 bayiyi öğleye kadar bitirirler zaten 27 nedir ki.27*6=162 yapar,gıda işinde 162 bayi para kazandırmaz,hem faturadaki rakamlar küçüktür hem kar marjı.o yüzden günde 100 e yetişemesen de en azından 70 80 yer uğraman lazım. |
Yazıyı gönderen - mertefeo38 Öyle bulursan bana söyle :D |