Firmamın markalı ballarımı satamıyorum.kimyagerim, kaliteli ürünlerimi bayilik sistemi veya marketler zinciri olarak pazara sokamadım. çeşit olarak: petek bal, 250gr, 450gr 700gr,1000gr,3000gr süzme bal:225gr, 460gr, 850gr, 25kğ çeşit olarak hepsi mevcut kalite ve fiyatlarımda uygun.piyasada ürünlerimi satacak müşteri nasıl bulacagım.
En mantıklısı büyük zincirlerden ziyade bölgesinde etkili yerellerle çalışmak daha fayda sağlayacaktır orada i bütçenizi fiyatlarınıza yansıtıp noktanın karlılığını sağlarsanız nokta balı sadece sizden alır ve sürüm sağlanır eğer balınız tutarsa beğenilirse dalga dalga yayılarak büyük noktaların dikkatini çekebilirsiniz
Semih bey size katılıyorum.Çok kez denedim, noktaya 2 koli bal veriyorum, 3 ayda satamıyor.birkaç kez ziyaret ettiğimde kar deil, zarar ediyorum.Bir firmanın, işletmenin veya market , bakkal,vb.. bal satma potansiyeli varsa balı satar.İlk defa bal satmak isteyen,toptancı, market bakkal bal satamıyor. satsa bile en az %50 si iade geliyor.Bölgesinde güçlü olan firmalarla çalışmak en mantıklı gibi geliyor. Ama düşüncelerimizi paylaşmak, karşılıklı fikir alışverişi yapmak herzaman güzeldir.
BENCE EĞER GÜCÜNÜZ VARSA SATIŞ EKİBİ OLUŞTURUN İLK ÖNCE SATIŞ EKİBİYLE BAŞLAYIN SATIŞ TEMSİLCİSİ İL İL GEZEREK HEM ARAŞTIRMA HEMDE SATIŞ YAPAR VE YAVAŞ YAVAŞ PİYASADA YER EDİNİRSİNİZ DAHA SONRADA BAYİLİK VEREREK SATIŞINIZA DEVAM EDERSİNİZ
Alanında uzman, deneyimli pazarlama elemanı olmalı.Sıradan bir satış temsilcisi olursa faydası olmaz.Bir pazarlamacının aylık maliyeti 5 000tl, bu parayı şirketine kazandırmalı ki mantıklı olsun.
elbette sıradan bir pazrlamcı olmamlı hatta size hedef vermeli bu hedefi gerçekleştirbilecek veriler sunmalı size ama eğer doğru kişiyi bulursanızda büyümenizçok hızlı gerçekleşir bün büyük firmaların pazarlama bölümlerine verdiği önemi bir araştırma yaparsanız göreceksinizki en doğru ürünede çıkarsanız satış yapamadıktan sonra hiç bir anlamı kalmıyor tecrübelerim bunu söylüyor
Adana yaylasında ürettiğimiz çiçek balımız var. Özelden iletişime geçebilirsiniz. Ballarımız katkısızdır. İstediğiniz analiz yapılabilinir.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz