Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Döşemelik Kumaş Ve Tül Perde.

BaşlatanegemaviTarih05/04/2014 23:51:51Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye46 yazı
Arkadaşlar Merhaba ,

Bursada Tekstil sektöründe,Yirmi yıllık bir gecmişe sahip olan DÖŞEMELİK KUMAŞ üretim alanlarında kendini kanıtlamış gerek yurt içinde ve gerek yurt dışında müşteri ağı bulunan çok yakın bir aile dostuma ait olan büyük bir kuruluşuz.
Her gecen gün yüksek Kalitesi ile kendini geliştirmeyi hedef haline getiren firmamız ağına, yeni müşteriler kazandırmak ve dünyaya ismimizi birkez daha başarı ile duyurmaktır.Üretim alanımızda 500 gr - 1000 gr arasında çeşitli ürünler ve yüksek kalitemiz ile hizmet vermekteyiz.

Döşemelik kumaş alanında çok şeşitli ürün yelpazemiz bulunmaktadır.Bu ürünlerde ihtiyacı olan tüm müşterilerimiz ile görüşmek ve dünya pazarında yeni müşteriler edinmek istiyoruz.

Saygılarımızla,

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye125 yazı
Merhabalar ben 3 5 metre seklinde kiloluk parca tul perde ariyorum firelerinizi alabiliriz

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Üye248 yazı
egemavi fabrika ismi websitesi falan bişeyler yazsan da insanlar incelese görse neler yaptığınızı.
www.kilizmangida.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye398 yazı

ipli perde stoklarım var bilginize

bercen@hotmail.com
05365871949
Bercen dekorasyon
whatsapp: +905365871949

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye10 yazı
azerbaycan piyasasina uygun urunleriniz varsa ilgilenmek isterim resim ve fiyat bilgisi rica ederim. savaskan.dumlu@gmail.com
kenan

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Ticaret
Yeni Üye11 yazı
merhabalar konicks kullanıcıları tekstil alanındaki imalatçıların dikkatine bizler şirket olarak 2005 yılından itibaren türkiyede ve yurt dışında konfeksiyon ve hazır giyim alanında faaliyet gösteren imalatçı firmaların her çeşit örme kumaş taleplerine cevap vermekteyiz.şirketimiz kumaş alım satımı yapan bir firma değildir direk üreticiyiz bu konuda ihtiyaç sahiplerinin isteklerine şimdiden cevap vermekten onur duyarız talepleriniz için irt. ömür korkmaz iltş:05436685177 MAİL: siilam1985_@hotmail.com zeytinburnu- İSTANBUL

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret