| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - duzgunburak Arkadaşlar ben çekirdekten yetişdim bu işte mecidiyeköy hatta sahada pazarlama bile yaptım bu işin içine eleman olarak girip çalıştınız mı bilmiyorum ama öle az sermaye ile piyasada bişey yapamassınız.
Oem ler
Exa , Penta , İndex , Arena , Art Sistem Bunlar Dist.
Ara toprancılar
Tori , İdeaas , Oksid
-----------------------------------------
Sarf da
Segment 1 numara , Boğaz Bilgisayar , Anka platton
-------------------------------------------------- aklıma gelenleri yazdm ürünleri buralardan alabilirsiniz ama dediğim gibi arkadaşım basit değil yani o işler şöyle söyleyim onu yapacağına git hafıza kartı flash disk al koy çantana telefonculara sat tahtakalede istediğin herşey var işin içine girince zaten nerden ne kazanacağını çözersin. aklıma gelenleri yazdım ALLAH yolunu bahtını açık helalinden rızk nasip eylesin. ALLAH a emanet....
|
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Saydığın firmalardan penta, exa gibilerin(bu ikisinin fiyatlarını biliyorum) toptan satış fiyatları uçuk.ANKA ile görüşüyorum şuan.ama onlarda sağolsun 1 haftadır fiyat alamadım hala.Bu arada zaten bir firmadan ürün temini yapıyorum.O firmada adet önemli değil,alıyorum elime belli sayıda ürün çıkıyorum piyasaya arabamla dolaşıp satıyorum.haftalık olarak tekrar alıyorum.
Evet çok büyük bir toptancı olamam belki ama;
Örnek veriyorum, yeni anlaşacağım bir firmadan Klavye,mause,hopörlör,kulaklık,ses sistemi, bu ürünlerden haftalık 200 er ad.nakit olarak alsam. ve devamlı bunun dönüşümünü yapsam, belki büyük bir firma olmam ama kendi çevremin toptancısı olmuş olurum.Bu da ilk basamak için yeterli değilmi?
Yoksa olayları ben mi yanlış görüp yorumluyorum.
Bu arada yorumun sonundaki duan için teşekkür ederim. Amin inş. Sende ALLAH a emanet ol.