Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Üniversite Öğrencisiyim,iş Kurmak İstiyorum

BaşlatanGagarin1122Tarih04/04/2014 20:57:55Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Saygıdeğer forum üyeleri,öncelikle hepinize saygı ve selamlarımı iletmek isterim.Ben üniversite öğrencisiyim ve aklımda bir iş fikri var.Bu işin finansmanı için 10.000TL sermayeye ihtiyacım var.3 aya kalmadan sermayenin geri ödemesini yapabileceğimin garantisi var.Fikrime ve kendime güveniyorum zaten işletme öğrencisiyim.Size sormak istediğim şey,bankalardan kendi üzerime ihtiyaç kredisi alabilir miyim? Şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye235 yazı
Yani güzel kardeşim işi tüm detaylarıyla planladın başabaş olarak 3. ayı buldun . yatırım bedeli de 10 000 çıkardın . Tüm bunlara kafa patlatacak kapasitedesin ama kredi alma kurallarının ne olduğunu bilmiyorsun... Banka senden teminat almadan 1 tl vermez. SSK var mı ?ipotek var mı ? borcu nasıl ödeyeceksin var mı belgelenebilir gelir ?
Hibe programlarını da duyarsan şimdiden söyleyim önce parayı harcıyorsun faturalandırıyorsun devlet daha sonra sana o parayı belirli giderine destek olarak veriyor.
Benim tavsiyem önce fikrini burada bir aç insanlar sana doğruları yanlışları söylesinler sende böylelikle eksiklerini hatalarını görmüş olursun .Bakarsın belki de birisi çıkar birlikte bu işi yapalım der vesselam

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Üye131 yazı
ggarin1122
Öğrenci olduğunu söylüyorsun ,benimde üniversitede torunum var.o da proje işlerine ilgili İTÜ de okuyor.Beni ikna edebilirsen ve garanti verebilirsen sana istediğin 10 000 tl yi borç olarak verebilirim.
özelden yazabilirsin.
Başarılar diliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret