Amerikaya İhracat - Koniks.com

Koniks.com
Kullanıcı adı:
Şifre:
Şifremi hatırla

Ana Sayfa          Forumlar          Arama          Yardım           Kayıt Ol

Amerikaya İhracat

Sam34
Yeni Üye

Toplam 1 yazı
04/04/2014 :  00:09:44 Bu yazıdan alıntı yaparak yorum yaz Alıntı

Merhabalar,

Ben 12 yıldır ABD'de çalışıyor ve yaşıyorum. Burada inşaat işleri yapmaktayım. Uluslararası iş idaresinde master yapmaktayım. Türkiye'den Amerika'ya ticaret yapmak istiyorum. Buradaki firmalarla iletişim kurabilirim fakat ne satabilirim? Hangi mal daha kolay pazarlanabilir bilmiyorum. Lütfen bu konuda bana bir fikir verin.
Teşekkürler
SA

Yerleşim : Türkiye / TAMARAC

UYARI: Sitede yer alan ilanların doğruluğundan ilan sahibi sorumludur. Tanımadığınız kişilerle ticaret yapmayınız, yapıyorsanız dikkatli olunuz, tedbiri elden bırakmayınız, denemeden görmeden almayınız, alışveriş yöntemi olarak garanti yöntemler seçiniz. Hiçbir zaman kesinlikle birilerine para yada mal göndermeyiniz veya hesabına para aktarmayınız!
Detaylı bilgiler ve sorumluluklar için kullanım şartlarını okuyunuz.

• İlanın kalitesi ve ilan sahibinin yaptığı önceki alışverişler için ilan sahiplerine referans sorabilirsiniz.
  • zzaxiss
    Üye

Toplam 385 yazı
    04/04/2014 :  11:02:02  Alıntı
    Biz amerikadaki araç zırhlama firmalarına toyota land cruiser jeep satıyoruz hatta şuan amerikadaki stok sahamızda 2 adet jeepimiz hazır bulunmaktadır.motorları euro 3 olduğundan ve epa sertifikası olmadığından amerika içine son kullanıcıya satışı yapılamamaktadır, zırhlama firmaları bizden alıp zırhlamasını yapıp afrika-ortadoğu gibi yerlere satmaktadır.
    Eğer bu araçları satarsanız yada amerikadaki export araç satan firmalara satarsanız size komisyon verebiliriz.
    www.mpidubai.com sitemizi inceleyebilirsiniz.
    saygılarımla

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Ticaret
    streetw1se
    Yeni Üye

Toplam 13 yazı
    04/04/2014 :  16:32:35  Alıntı
    zeytinyağı satabiliriz. amerika şu anda iyi miktarda ithalat yapıyor bu konuda. tl'nin usd karşısında değer kaybetmesi türkiyeye yaradı usd olarak maliyetler düştü.
    ilgilenirseniz gerekli sertifikalandırma ve ithalat ile ilgili prosedürleri öğrenirseniz size ürün gönderebiliriz.
    detaylar için pm atarsanız konusabiliriz, baska konularda da fikir alısverişi yaparız.

Yerleşim : Türkiye / Manisa  |  Meslek : Danışmanlık
    ibofet
    Üye

Toplam 137 yazı
    04/04/2014 :  17:56:48  Alıntı

mermer..... hem işinizle ilgili

Yerleşim : Türkiye / Muğla  |  Meslek : Diğer
    cercevesarayi
    Yeni Üye

Toplam 97 yazı
    04/04/2014 :  18:29:59 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
    Osmanlı motifli fincan takımı.Avrupa'lıların en cok begendiği ürün.
    www.cercevesarayi.com

Yerleşim : Türkiye / Kütahya  |  Meslek : Satış / Pazarlama
    blackops
    Üye

Toplam 711 yazı
    04/04/2014 :  21:09:52  Alıntı
    sizin gibi türkiyeden abd gibi çok büyük ülkelere mal ***ürüp satmak istiyen insanlara hayranım...

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim : Türkiye / De  |  Meslek : Diğer
    lehat
    Üye

Toplam 262 yazı
    04/04/2014 :  21:52:48  Alıntı
    blackops yazındaki o ince! detayı yakaladım :) ....sayın sam 34 sanırım sizin gümrük ve vergilerden ayrıca ABD'nin üreticiliği ve ulaşılabilirliğinden ve ayrıca Çin olgusundan haberin yok.....sizin Türkiyeden ***ürebileceğiniz en mantıklı şey şark köşesi....orada hiç yoktur emin olun...

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Ticaret
    ahmetlogo
    Üye

Toplam 131 yazı
    04/04/2014 :  22:36:16  Alıntı
    ibofet arkadaşında dediği gibi mermer ihracatı yapabilirsiniz.(türkiyeden abd'ye) çünkü bildiğim kadarıyla abd hükümeti mermer'den gümrük vergisi almıyor bu da demek oluyor ki abd'de mermer ihtiyacı çok fazla, bundan dolayı işinizle de alakalı olarak mermer ihracatı yapabilirisiniz. iyi çalışmalar.

Yerleşim : Türkiye / Antalya  |  Meslek : Turizm
    Gıdacı_İzmir
    Üye

Toplam 248 yazı
    04/04/2014 :  22:42:25 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
    ABD nin ithalatta uyguladığı çok katı normlar var,siz de biliyorsunuzdur.o yüzden ince eleyip sık dokuyun derim,yoksa mallar gümrükte takılır kalır zarar edersiniz.Size tavsiyem ithal edeceğiniz ürünlerin ilk etapta mutlaka CE sertifikası olmasıdır,malum buna sahip olanlar nispeten daha kolay geçiyor abd gümrüğünden.Ve kimse yanlış anlamasın ama böyle forumlarda falan abd ye mal aranmaz,%90 ı geri çevrilir.Başarılar.
    www.kilizmangida.com

Yerleşim : Türkiye / İzmir  |  Meslek : Gıda
    bakizade
    Yeni Üye

Toplam 3 yazı
    07/04/2014 :  17:07:13  Alıntı
    İyi günler,

Biz her ay 15 - 20 konteyner çivi yolluyoruz USA ya bazı arkadaşların haberi olmayabilir ama Amerika Çin e koyduğu kota yüzünden şu anda yapabileceğiniz en iyi iştir. İnşaat çivisi veya palet çivisi olabilir satabilirim derseniz irtibata geçebelirsiniz.

Yerleşim : Türkiye / İskenderun  |  Meslek : İthalat / İhracat
    akadir4243
    Yeni Üye

Toplam 3 yazı
    09/05/2014 :  11:29:40 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
    Çok iyi bildigim bir sektör var kazanci çok iyi. İletişime geçerseniz ayrintili konusabiliriz.
    mail: a.kadir_dpu@hotmail.com

Yerleşim : Türkiye / Konya  |  Meslek : İmalat
    Yılmaz Kukur
    Yeni Üye

Toplam 15 yazı
    15/05/2014 :  14:16:10 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
    Nano teknoloji ile geliştirdiğimiz ıslak mendil formatında oto bakım ürünleri ve mikrofiber temizlik bezleri üretiyoruz. Özellikle oto bakım ürünlerimiz konusunda zorlanmayacağınızı düşünüyorum. Tekli ıslak mendil formatında üretildiği için 1 usd perakende fiyatla rahatlıkla perakende de sattırabileceğiniz ürünler. İlgilenirseniz www.technolog.com.tr üzerinden irtibata geçebilirsiniz. Mikrofiber temizlik bezlerimiz için www.mikrofiberbez.org incelemeniz daha uygun olacaktır.

Yerleşim : Türkiye / Denizli  |  Meslek : Sanayici
    faraday
    Üye

Toplam 111 yazı
    22/06/2014 :  21:21:00  Alıntı
    bal üretici firmasıyım.Amerikaya ciddi olarak bal ihracaarı yapılıyor.Bal satmak isterseniz çalışabiliriz.

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Kimyager
    markaix
    Yeni Üye

Toplam 50 yazı
    22/06/2014 :  22:08:35  Alıntı
    Merhaba
    Deri giyim firmalarına kendi tasarımlarını dikip gönderebiliriz.
    store.valerianoromano.com bizim modellerimiz burda

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Bilgisayar-Bilişim
    ozgurv
    Yeni Üye

Toplam 3 yazı
    27/06/2014 :  13:16:31 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
    Merhaba,
    Biz 30 ü aşkın ülkeye banyo malzemeleri satıyoruz. Ürünlerimiz ekonomik fiyatlı ürünler.

Eğer Amerika'da bağlantılar kurabilirseniz biz de sşze her konuda destek olur ortak bir çalışma yapabiliriz.

Katalog ve ürünlerimizle ilgili detayşı bilgi için lütfen bizimlşe iletişime geçin.

ozgur.vurucu@plasmaks.com.tr

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İthalat / İhracat
    ugurum2211
    Üye

Toplam 844 yazı
    29/06/2014 :  19:44:05 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
    Doğal Taş, mermer, mobilya
    toptan Tesettür giyim
    http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
    0 530 274 94 93

Yerleşim : Türkiye / Bursa  |  Meslek : İthalat / İhracat
    emil55
    Yeni Üye

Toplam 81 yazı
    29/06/2014 :  23:53:11  Alıntı
    arkadaş konu açtı,
    millet etrafa saçtı
    müellif hızlı kaçtı
    biz hala yazıyoruz :-)
    emilsumgait@hotmail.com
    cep: +994503656045

Yerleşim : Azerbaycan / Baku  |  Meslek : Mühendis
    yusuf_export
    Üye

Toplam 110 yazı
    30/06/2014 :  00:45:51  Alıntı
    amerikada panel oda kapısı satılırmıı

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : İthalat / İhracat
    nidyana
    Üye

Toplam 122 yazı
    02/07/2014 :  12:06:22  Alıntı
    merhabalar
    motor yağı satarmısınız?

aydindogan@seahorse.com
    A. Doğan

Yerleşim : Türkiye / İzmit  |  Meslek : İthalat / İhracat
    mfl
    Yeni Üye

Toplam 1 yazı
    17/01/2017 :  20:49:13  Alıntı
    ABD'de florida'da ikamet ediyorum. Turkiyeden burada birsey satmak veya online olarak musteriye ulastirmak adina aracilik yapabilirim. Tekliflere acigim...

Yerleşim : ABD / Houston  |  Meslek : Diğer
    userneyime
    Yeni Üye

Toplam 2 yazı
    21/01/2017 :  01:15:23  Alıntı
    Amerikada Atlanta bölgesinde ikamet ediyoruz. Turkiyeden ürün getirtip satmak istiyoruz iki arkadaş.

Fikirlerinize açığız mesajlarınızı beklıyorum.

Yerleşim : Türkiye / Ankara  |  Meslek : Emlakçı
    Greenlight
    Yeni Üye

Toplam 1 yazı
    14/12/2017 :  02:28:16 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
    25 senelik deneyimimizle, uluslar arası standartlarda led aydınlatma ürünleri ithalat, ihracat ve imalatı yapmaktayız. Parsiyel olarak bir çok avrupa ülkesine mal satışımız söz konusu. Led projektörlerden satış yapmak istiyoruz. Teşekkürler.
    Emrah özaslan greenlight.co

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : Elektrik / Elektronik
    Chicago
    Yeni Üye

Toplam 20 yazı
    30/12/2017 :  21:47:23  Alıntı
    Merhaba Greenlight arkadasim. Teklifiniz icin nasil irtibatlasiriz.
    Mehmet Bay

Yerleşim : Türkiye / Chicago  |  Meslek : Mühendis
    kraftmet
    Yeni Üye

Toplam 71 yazı
    21/07/2018 :  16:25:31 Yazarın websitesine git Website   Alıntı
    Merhaba;
    Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
    kraftmetprofil@outlook.com
    +90553 295 78 59

Yerleşim : Türkiye / Kahramanmaraş  |  Meslek : Mühendis
    Zenit Aksesuar
    Yeni Üye

Toplam 24 yazı
    06/05/2019 :  15:38:23  Alıntı
    Sevgili Arkadaşlar,

Çanta imalatımız bütün hızıyla devam ediyor, Amerika, İngiltere, Almanya, Rusya Başta olmak üzere var gücümüzle üretiyoruz.
    İlgilenen arkadaşlar ile iletişime geçebiliriz.
    zenitaksesuar@gmail.com

Alıntı Yapılan Metin:
    Yazıyı gönderen - userneyime
    Amerikada Atlanta bölgesinde ikamet ediyoruz. Turkiyeden ürün getirtip satmak istiyoruz iki arkadaş.

Fikirlerinize açığız mesajlarınızı beklıyorum.

Yerleşim : Türkiye / İstanbul  |  Meslek : İmalat

Mesaj gönderebilmek için öncelikle giriş yapmış olmanız gerekmektedir.

Henüz kayıt yaptırmadıysanız buradan üye olabilirsiniz.

Üye olarak:

• Yeni yazılar gönderebilir,
    • Varolan yazılara yorum yapabilir,
    • Arkadaşlarım, favorilerim, kişisel mesajlaşma, haber merkezi, dosya merkezi, online üyeler gibi pek çok yardımcı araçlardan yararlanabilirsiniz.

» Hemen üye olmak için tıklayınız.

10.3 saniye.
    23:50:45, 21 Ocak 2025, Salı

Buradaki yazılar, yazarlarının ve Koniks.com®'un izni olmaksızın hiçbir yazılı, görsel yada sesli yayın organında yayınlanamaz. Eğitim amacı dışında, herhangi bir şekilde çoğaltılması yasaktır. Eğitim amaçlı çoğaltıldığı durumlarda, yazarla ilgili bilgilerin ve URL'nin belirtilmesi zorunludur.

Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz.

© 2000-2025 Koniks.com İletişim   ||   Kullanım Şartları   |   Kurallar   |   Sitenin Kullanımı   |   Gizlilik   |   Yardım