Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bijuteri Magazasi

BaşlatangurbetcıTarih03/04/2014 19:59:44Yorum13

İlk mesaj
Üye161 yazı
arkadaslar sirketle anlasmaya cok yakiniz dusunceleriniz icin tesekkurler :)

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye385 yazı
hayırlı olsun inşallah işletmenizde işler istediğiniz gibi gider

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye70 yazı
bayilik için para istemez tabi..

muhtemelen 1 tlye mal ettiği takıyı size 5 liraya satacaksa..

askere dokunma hekime elleme eczacıya karışma yargıdan elini çek yök e karışma ona elleme buna dokunma ak parti niye hükümet oldu kardesim .

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Emniyet görevlisi
Yeni Üye80 yazı

çıtçıtlı badi imal ediyorum(bayan ve çocuk) 6 renk 3 beden,--viscon kumaş, likralı, çekme solma kabarma yapmaz....ürünümü toptan ve adetli satabilecek müşteriler arıyorum....
http://birincieldenhalka.com

İsmail--0542 891 64 72

Yerleşim Türkiye / TurkeyMeslek Ymalat
Editör5590 yazı
Dene. Güzel bir başlangıç olur.

Tacir olmak için yeterli mantığa sahipsin. Bir ışığın var ve en kötü yerden giriş yapmamış olacaksın. En iyi yerden de girmiyorsun, ama uygun bir giriş olacak. Güzel görünüyor.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye68 yazı
Risksiz ticaret olmaz zaten..

Sadece alacağınız risk yaptığınız işe değer mi bunu iyi analiz etmelisiniz..

Yani 50bin ölü yatırımınız gözüküyor..

Bunu ne kadar zamanda amorti edebiliyorsunuz..

Günlük ciro 300-400 demişsiniz..

Kar marjı %100.. 300ü ele alsak ayda 9bin eder yarısı ürün maliyeti olur, size 4500 kalır..

Kira + Elektrik + Personel + Vs bunları da düşünce size ne kalıyor ?

Başka bir işte çalışsanız ne kazanırsınız ?

Bu işten kazanacağınız para ile maaşlı bir işte kazanacağınız para arasındaki fark sizin 50binlik riskinize karşı kazandığınız para olur..

İyi düşünün güzel bir adım atın..

Başarılar..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye300 yazı
2000tl kazanmak ki o da şüpheli minimum 50000tl riske etmek heleki alternatif yolları olan bir iş için bence akıllıca olmaz.senin yerinde olsam aynı dükkanı tutar 5000tl raf masrafı yapar 5000tl civarıda kendim toptancılardan seçerek mal alıp denerim.baktım gidiyor ondan sonra düşünürüm bayilik almayı yada ürün portföyünü genişletmeyi.hakkında hayırlısı olur inşallah.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye161 yazı
bu isle ilgilnenen kimse yokmu yaw

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Üye2659 yazı
Akılları pazara çıkarmışlar, herkes yine kendi aklını almış Çok severim bu atasözünü. Başkalarının verdiği nasihatler, bir kulaktan girer, öbüründen çıkar. Atalar bunu da bilmiş, söylemişler. Sen yine yüreğini dinle arkadaşım
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye161 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - masal06
Akılları pazara çıkarmışlar, herkes yine kendi aklını almış Çok severim bu atasözünü. Başkalarının verdiği nasihatler, bir kulaktan girer, öbüründen çıkar. Atalar bunu da bilmiş, söylemişler. Sen yine yüreğini dinle arkadaşım

bide akil akildan ustundur diye bir atasozumuz var hocam bende o akli ariyorum iste

Yeni Üye13 yazı
mrb.ben kimseye bilmediği,anlamadiği,veya daha önce hiç denemediği işe gir demem.en azından bijuteri mağazasinda 2-3 ay çalişmani, bu işi her yöntemini iyice öğrenmeni tevsiye ederim.yatiracağin parayi havadan bulmadiysan tabi.atas sozumuz var 7 kerre olçusunu al,1 kerrede kes diye.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye46 yazı
valla ben bakıyorum da telefon sektörü hiç hız kesmiyor,herkesin elinde bir telefon bence bu sektör daha akıllıca.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Mühendis
Üye161 yazı
dfnmhndslk hocam telefon sektoru evet cok hizli ama heryerde telefoncu var ustelik tel alip satmak bana esnaflik gibi gelmyor dolandirilik gibi nerdeyse... sahte kirik yipranmis telefonu al kurcala sonra baskasina kakala yapabilecegim sey degil duzgun calisanlar varmi elbette var ama hepsi zarar etti kapatti bir arkadasimdan biliyorum bu yuzden bana gore degil helalinden olsun isterim

Üye216 yazı
Madem kararlısın bizden sana hayırlı olsun demek düşer yalnız en az 6 aylık giderlerini karşılayacak nakittin olsun 1 yıllık olursa daha iyi olur hemen iş yapıp para kazanırım diye düşünme ilk 6 ay kirasını ve diğer giderlerini ödesin şükür et Bijuteri işinde para var kazanmasını ve işletmesini bilirsen ama en fazla para kazanacağın iş en iyi bildiğin iştir onun için en az 1 yıl bir yerde çalış yada işi iyi bilen birini bulundur yanında
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk