İlk mesaj
İş Dünyası
Çoook Güzel Bir Fikri Olan Varmı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorumY
Yeni Üye8 yazı
resim ve fiyat listeniz varsa postalayiniz
saygilar
M.kirbas@vetten-gruppe.de
Saygilarim ile
Saygilarim ile
E
Üye145 yazı
Takıları gümüş ve altın kullanarak yapıyorum..
E
Üye145 yazı
http://www.etsy.com/ anladığım kadarıyla bu sitede toptan satış yapılmıyor. Ben imalatçı olduğum için toptan satış yapmam gerekiyor..
yarasa üye isminde ki arkadaş iletişim adresini gönderirse sevinirim
H
Üye120 yazı
hcingir
E
Üye145 yazı
sayın hcingir size mail atıyorum. Bütün ürünleri aynı anda gösteremiyorum , Bazı modellerden birer tane fiyatları ile gönderiyorum. Kendi bünyemde çizimcim ve modelcim olduğu için model konusunda sınırım yoktur.
Z
Üye385 yazı
www.alibaba.com
E
Üye145 yazı
zzaxiss yazın için teşekkür ederim.. Ali babanın ödeme planı çok karışık ve orada toptan yanı kilo bazında satış çok zor. Çünkü orayı tercih eden müşteriler genelde ufak hacimdeki tüketiciler..
Benim niyetim 5 kg ve üzerinde gümüş ve altın satmak..
Benim niyetim 5 kg ve üzerinde gümüş ve altın satmak..
N
Yeni Üye13 yazı
sayın erkan kartal.1 kg 14 ayar zincir,kupe karışık fiyatini özelden yazabilirmisiniz.önceden tşkr
E
Üye145 yazı
Nazlı hanım özelden sizi bilgilendirdim ..
B
Yeni Üye29 yazı
E
Üye145 yazı
Sayın booktjb size mail gönderdim
A
Yeni Üye96 yazı
selam Erkan Kartal
sizin kendinize ait internet siteniz yok mu??
burdan rahatlikla negibi ürünleriniz var inceleyebilirdik.Belki ozaman daha cok imkanlar yaratilabilirdi.Görmeden neye yorum yada piyasa arastirmasi yapalim..yardimci olalim
saygilarimla
sizin kendinize ait internet siteniz yok mu??
burdan rahatlikla negibi ürünleriniz var inceleyebilirdik.Belki ozaman daha cok imkanlar yaratilabilirdi.Görmeden neye yorum yada piyasa arastirmasi yapalim..yardimci olalim
saygilarimla
E
Üye145 yazı
Sayın Almanya47 Otantik gümüş modellerim www.ceylanjewellery.com adresinde ve http://facebook.com/ceylanjewellery adreslerinden ulaşılabiliyor..
Bunların yanında ÖZEL SERİ dediğimiz modeller var ,o modelleri site üzerinde teşhir etmiyoruz. Mail adresinizi verirseniz size fiyat ve örnek resimlerini atabilirim.
Teşekkürler..
Bunların yanında ÖZEL SERİ dediğimiz modeller var ,o modelleri site üzerinde teşhir etmiyoruz. Mail adresinizi verirseniz size fiyat ve örnek resimlerini atabilirim.
Teşekkürler..
E
Üye145 yazı
güncel yazı
D
Yeni Üye36 yazı
Erkan bey merhabalar,bende acizane urun ve fiyat bilgisi istiyorum..
blindman_07@hotmail.com
turizm sektorundeyim ciddi satislar yapabilecegimi dusunuyorum..
blindman_07@hotmail.com
turizm sektorundeyim ciddi satislar yapabilecegimi dusunuyorum..
O
Üye342 yazı
selam eko-trans@hotmail.com adresine urun numunesi yollarsaniz ukraynada urunlerinizi pazarliyabiliriz
E
Üye145 yazı
sayın osmanatakul ve sayın drafthorse gerekli bilgilendirme tarafınıza gönderilmiştir
G
Yeni Üye26 yazı
merhaba resim ve fiyat bilgilerini yollarmısınız onurondergroup@gmail.com
E
Üye145 yazı
Sayın gross gerekli maili atıyorum .. detayları konuşabiliriz
A
Yeni Üye9 yazı
Katolog yada resim ve numune goderebirmisiniz garanti verebiliyorsan mallarina burada bildigim toptan yerler var fiyatta onemli tabi ahmet-kabak@hotmail.de
Ahmet kabak
A
Yeni Üye9 yazı
Katolog yada resim ve numune goderebirmisiniz garanti verebiliyorsan mallarina burada bildigim toptan yerler var fiyatta onemli tabi ahmet-kabak@hotmail.de
Ahmet kabak
K
Yeni Üye15 yazı
üstad katalog ve fiyat listesi lütfen
kcetindil@hotmail.com
kcetindil@hotmail.com
E
Üye145 yazı
Sayın ahmet bey ve kpax07 adlı üye fiyat listesi ve örnek resimleri gönderiyorum..
A
Yeni Üye17 yazı
04/06/2014 : 18:07:24#24
Web sitesi
Alıntı
erkan bey yurt dışında pazar çevrem çok geniş arzu ederseniz birlikte çalışabiliriz
ÇİĞDEM PEKGÜLEÇ
E
Üye145 yazı
Sonuçda ortak bir amacımız var güvenilir insanlar ile ticaret yapma..
Sizinle çalışmayı bende isterim
Sizinle çalışmayı bende isterim
A
Yeni Üye53 yazı
Merhaba Bayilik vermeye hızla devam etmekteyiz. Bayilik şartımız bizim konseptimiz le dükkanızı açıyorsunuz haziran sonuna kadar bayilik ücreti almamaktayız. stand , takı , bijuteri franchise yoluyla büyümekteyiz. yurtdışı izin belgelerimiz alınmıştır. Her geçen gün çeşitlerimizi artırarak işimize devam etmekteyiz. parfümlerimiz 530 ve 510 esanslı elbise de leke bırakmamaktadır. ayrıca bütün cilt çeşitlerinde deneme yapılmış olup herhangi yan etkisi tahrişi söz konusu değildir. www.adiluz.com adresimiz şuan yayına başlamıştır, yapım aşamasındadır. İlginiz için teşekkür ederim. kar marjımız %60 ila %90 arasıdır. detaylı bilgi için arayınız
D
Yeni Üye4 yazı
cep cicek satıyorum toptan düşünen ilgilenen varsa batuuhan_yesiler@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler

en az alım 50 adettir kolye anahtarlık küpe olarak kullanılabilir...6-8 ay sonra kapsülden cıkarılıp saksıya yerleştiriliyor

en az alım 50 adettir kolye anahtarlık küpe olarak kullanılabilir...6-8 ay sonra kapsülden cıkarılıp saksıya yerleştiriliyor
E
Üye145 yazı
Bu sayfada ki konu haricinde farklı paylaşımlarda bulunmayın lütfenn. Herkese hayırlı işler
E
Üye145 yazı
güncel yazı
M
Üye516 yazı
19/05/2016 : 15:20:13#30
Web sitesi
Alıntı
alibaba.com ile alakalı tüm aklınıza takılanları yanıtlamak isterim.
görevim;
alibaba.com Türkiye ihracat geliştirme uzmanı
tel: 0543 938 9096
mail: mustafa.sozen@bilginet.com.tr
görevim;
alibaba.com Türkiye ihracat geliştirme uzmanı
tel: 0543 938 9096
mail: mustafa.sozen@bilginet.com.tr
Alibaba.com
İhracat Geliştirme Uzmanı
Mustafa SÖZEN
0543 938 9096
İhracat Geliştirme Uzmanı
Mustafa SÖZEN
0543 938 9096
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz