Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Toptan Mal Alımı Yapmak İstiyoruz

BaşlatanB.K.RTarih31/03/2014 10:15:41Yorum39

İlk mesaj
Yeni Üye59 yazı
Merhabalar

Beş küçük firma faklı alanlarda ege bölgesin de satış yapmaktaydık. Ama artık bu şekilde devam edemeyeceğimizi bildiğimizden birleşerek büyümeye karar verdik. Faklı alanlarda satış tecrübesine sahip olduğumuzdan her türlü ürünü satma şansımız var çünkü herkesin her alanda müşteri potansiyeli var. Tabi artık büyüdüğümüz içinde gücümüzde arttı.

Bu durumdan dolayı gıda, temizlik, plastik, oyuncak, küçük ev aletleri, elektirik - elektronik gibi birçok alanda toptan ürün satın almaktayız. Bu tür ürünlerin üreticileri yada elinde bu tür ürünler bulunan kişilerle çalışmak istiyoruz. Lütfen konuyla ilgisi olmayan yada ciddi olmayan arkadaşlar vakit kaybına neden olmasın.

iadeizmir@gmail.com
bakayb

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
39 yorum
Yeni Üye97 yazı
Merhaba,
tablo düsünürseniz toptan ucuza verebilirim.
www.cercevesarayi.com

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye59 yazı
Bazı müşterilerimize verebiliriz senin ürünlerdende. Fiyat ve ürünlerinle ilgili detaylı bilgi yollarsan değerlendirelim. iadeizmir@gmail.com
bakayb

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye97 yazı
mail attım.SAYGILAR
www.cercevesarayi.com

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye12 yazı

Saf koyun peynirinden doğal maya ve kaya tuzu kullanarak %100 doğal
olarak üretilmektedir.

Tulum Peyniri Fiyatlarimiz
1kg ... 20 tl
2kg ... 38 tl
3kg ... 55 tl

Salamura Peyniri 5.5 kg ... 58 tl

Agin leblebisi 1 kg ... 8 tl

Orcik ( Cevizli Sucuk ) 1kg ...22 tl

Kuru uzum , bal, ceviz, pestil , kayısı çeşitlerimiz vs...hercesit 1.sinif gida satisimiz vardir.

Yerleşim Türkiye / ElazigMeslek Mühendis
Yeni Üye46 yazı
toptan cep telefonu kılıfı
532 548 11 26

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye59 yazı
güncel
bakayb

Üye112 yazı
çok uygun fiyata lakoste,tommy hilfiger,u.s polo disQared marka erkek polo yaka t-şörtler vardır 3000 adet 6 7 renk 4 marka eşit adetlerdedir fiyatı çok cazip olmakla beraber karlı bir alışveriş olacaktır irtibat cep : 0532 331 73 34 detaylı bilgi için arayabilirsiniz ayrıca ayakkabı imalatı yapmaktayım ve sektör olarak çok iyi düşünürseniz bu konudada yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye60 yazı
kolay gelsin toptan bal almayı düşünürmüsünüz
gokhan

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Di?er
Üye145 yazı
Merhaba B.K.R istanbulda ağırlıklı olarak gümüş olmak üzere çeşitli takı imalatı yapıyorum. Bunun yanında altın takı yapma kabiliyetine de sahibim. Bayan ve erkekler için akla gelecek her türlü değerli madenden takılar mevcut.. Bu sektör ile nasıl bir faaliyet gösterebiliriz yada sizin böyle bir çalışmanız varmı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye57 yazı
facebookta bizi (toptan ürünler burada) diye arat herşey var bize inşaat kozmetik ev tekstili hediyelik eşya ilginç ürünle gıda aklına ne gelirse var ürünlerimizi inceleyin. hepside adetlidir.
Toptanİstan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye22 yazı
FIRSATTIR!!!
Mağaza ve dükkanlarınızda , internet sitelerinde satışını yapabileceğiniz son derece şık tasarımlı ve çok çeşitli ürünlerimizi , siz değerli iş ortaklarımıza sunuyoruz ...

Ürün Gruplarımız;
1) , 35cm - 45cm - 60cm dekoratif ahşap duvar saatleri.
2)Bombeli gerçek cama sahip dekoratif duvar saatleri.(yuvarlak ,dikdörtgen , kalp şeklinde vs..)

Ürünlerimizin hepsi 1.sınıf baskı , sessiz akar saniye ve Quarts mekanizmaya sahiptir.

Fiyatlarımızdan örnek vermek gerekirse ;
35 cm ahşap saatlerimiz ,Quarts mekanizmalı akar saniyeli
50 adet ; 9,25 TL
100 adet;8,75 TL
200 adet:8,25 TL
250-1000 adet: 7,75TL

Yukarıda fiyatlarını verdiğimiz saatlerimiz, mağazalarda ve internet sitelerinde 29,99TL-39,99TL civarlarında satılmaktadır.

NOT:Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Merhaba

Ben amerikan firmasında çalışıyorum eğer istersen çok ucuza kaliteli iyi ürün isteyen varsa bana ulaşabilirsiniz. Şu anlık diş macunu satıyorum 15 Tl Forever şİrketinin ürettiği bir ürün ve toptan alım yapanlara ömür boyu diğer sağlık ürünleri dahil %30 indirimli alacaklar istanbul içi olursa iyi olur. bana mustafamaktay34@hotmai.com dan ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Cupcake kek standi ilgi alaniniza girermi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye36 yazı
Yurtdışından gelen temizlik ürünlerimiz var.hepsi biyokimyasal üründür ilgilenirseniz ersin@steam-tek.com mail atabilirsiniz.

Yeni Üye21 yazı
5 Bin Teneke dinlenmiş teneke tulumumuz vardır. Salihli/Manisa 05395240194 Lütfen ciddi alıcılar ulaşsın. Kara Mehmet Süt Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ticaret
Üye132 yazı
merhabalar kişiye özel kitap yazıyorum ayrıca uzun yaşam hediye paketi vardır aydın incir ve zeytinyağı
Mutlulugu cok istiyorsan
Cok korkmayacaksin yasamdanHele hele kaybetmekten hic
Cok hesap kitaba gomulmeyeceksin
Daha basit olacaksin yani
Ozgurluk bir deli kustur
Ne tutmaya calisacaksin
Ne de onu anlamayi bilgilere baglayacaksin

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Emniyet görevlisi
Üye116 yazı
Toptancilara parekendiciye Klozet takimi yolluk imalatçısiyim her türlü çeşit çeşit istenilen adette ebatlarda yapılıp teslim ederim direk birinci elden satis

Not:eğer istenirse mail veya watsap yoluyla resim atabilirim.
Gsm:0533 491 62 52 nolu numaradan da ulasabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
toptan süt ürünleri tereyağ kaymak kaşar peyniri peynir ve tarhana ile erişte imalatımız var ilgileneler ulaşabilir
0505 614 11 55

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Esnaf
Üye342 yazı
merhaba ukraynadan her cesit kereste mangal komuru preslanmis odun komur nargile komuru ceviz ceviz icin misir aycicke aycicek yagi tavuk yumurta romanov koyunu tedarik edebilirim uygun fiyata ilgilenirsneiz skypem eko.trans1 mailim gaab.srl@gmail.com facem osman atakul 2 adet tel +380631961551
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye45 yazı
ilan güncelmi ?? eğer güncelse ürünlerimiz var
herkese hayırlı satışlar ilaç niyetine bi ürün sunuyoruz doğal kestane balı !!!
doğukaradeniz bölgesinden
doğal kestane balı üretiyoruz ve satışını yapıyoruz . satışımız toptandır 130tl fiyatı vardır pazarlık sünnettir ...
iletişim bilgilerimiz : bilalerdogan53@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Gyda
Yeni Üye32 yazı
Arkadaşlar, eğer toptancılıkla uğraşıyorsanız ve daha fazla müşteriye ulaşmak istiyorsanız veya bu işe girmeyi düşünüyorsunuz ve ucuza mal arıyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancıları orada ilanlar veriyor. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz veya doğrudan katrin@merkandi.com.tr adresime yazabilirsiniz.