Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Üniversite Öğrencsiyim Önerilerinize İhtiyacım Var

BaşlatanqnrkrnTarih28/03/2014 18:39:20Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
İyi çalışmalar abilerim.kahramanmaraşta üniversite okuyorum.okul çıkışlarında da masa başı bir işte çalışıyorum.forumu uzun zamandır takip ediyorum .sizlerin yazıları öyle heveslendiriyorki girişimciliğe kendimi düşünmekten planlar yapmaktan alıkoyamıyorum.
gelelim konumuza okuldan ve işten bi hayli erken çıkıyorum boş vakitlerimi değerlendirmek istiyorum.fikrim şu internet üzerinden gittigidiyor. sahibinden gbi sitelerden ürün satmak istiyorum.
mesela takım formaları g.antepte çok ucuz oldugu duymuştum .formayı toplu halde alıp internetten satmak gbi
bu yalnızca örnekti , değerli önerilerinizi beklıyorum :)

Yerleşim Türkiye / KahramanmaraşMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye711 yazı
kardeşim artık satmak o kadar kolay olmuyor malesef fatura istiyor :( faturasız verdin diyelim maliye kargo aracını durdurdu bi baktı bunun faturası yok önce sorun olmaz ama bu durum ayda 20 satışa felan ulaştıktan sonra başın ağrır :(

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
farklı önerilerede açığım

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Üye554 yazı
Dostum sahte para kalemi satabilirsin dusumursen herkese satabilecegin birsey 50adetibi tanesi 1.5tl verebilirim 5-10tl sen satarsin 50tane dene olursa en kotu 175 TL kazanirsin

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker
Yeni Üye20 yazı
dostum ben azerbaycanda yasiyorum.istersen ben burdanda musteri bulabilirim.katalokla falanda olabilir.conn2014@mail.ru istersen bana yaza bilirsin
Turkish son

Yerleşim Azerbaycan / QebeleMeslek Ö?retmen
Üye711 yazı
para kalemi gerçekten iş görür bence...

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
teklıfınle ılgılenıyorum xeyal555 özelden mesaj atabilirmisin

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Ö?renci
Üye658 yazı
ordan satmak zor forma orjinal olmazsa suç satmak bence bakkalara sakız sat toptan iyi kazanırsın..
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye20 yazı
konusabiliriz
Turkish son

Yerleşim Azerbaycan / QebeleMeslek Ö?retmen
Yeni Üye38 yazı
Gaziantepi bilmiyorum ama sermayesiz iş fikirleri düşünmeni öneririm.

Senin yapabileceğin en kolay işlerden biriside broşür-katalog-firma tanıtım dökümanları dağıtımı işi. Bir çok esnaf ürünleriyle ilgili broşür yaptırır ve dağıttırır. Kendi kalfası, çırağı çalışanını tercih eder genelde dağıttırırken küçük esnaf ama iş yogunlugundan buna vakit olmayabiliyor. Ayrıca yardımcısı olmayan esnafta var. Dağıtım işini bir düşün derim... Bu işin devamında profesyonel dağıtımcılık var unutma. Yerel gazetelerin gazetelerini dağıtmak, dergicilerin dergisini dağıtmak derken işler büyüyebiliyor.

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Ynternet