Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Bangladeş'ten İthalat Yada Bangladeş'e İhracat

BaşlatanthecrataquaTarih10/07/2008 12:42:42Yorum49

İlk mesaj
Yeni Üye59 yazı
Konu Kapanmıştır

Yerleşim Türkiye / Kocaeli KörfezMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
49 yorum
Yeni Üye34 yazı
merhaba ben uzun yıllardır Bangladeşte yaşıyorum ve tekstil işiyle uğraşıyorum, penye ve dokuma üzerine, eğer tekstilde üretim yaptırmak isteyen yada burayla herhangi bir iş düşünen arkadaşlar var ise bana yazabilirler
yaprak1931@yahoo.com

Yerleşim Banglade? / DhakkaMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
MERHABA NESİBE HN BEN ADANA DA YAŞAMAKTAYIM KÜÇÜK ÇAPLI TİCARET YAPMAKTAYIM EGER SİZİNLE GÖRÜŞE BILIRSEK TLF HER KESIN KAZANACAGI ŞEKILDE İŞ YAPMAK İSTERIM 05452693245 BENIM NUMARAM

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı

Yazınızı okudum bende tekstille uğraşıyorum...Ve sizinle irtibata geçmek isterim eğer sizde bu konuya ciddi bakıyorsanız..bronx_by_goztepe@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye2 yazı
Burda Bangaldesh le ilgili arkadaşlar ben bulurum ben yaparım diyor lar iyi güzelde sevgili arkadaşlar hiçbirinizin ithalatı yapacak olan firmanın bu ithalatı yapabilmesi için hangi özelliklere ve izinlere sahip olması gerektiğini belirtmediğinizi de görüyorum, önüne gelen ben Banghladesh ten tekstil ithal edeceğim diyip bu ithalatı yapamayacağınıda bilmeniz gerekiyor bu konuda yeterli bilgi ve deneyimi olmayan arkadaşlarınm firmaları nasıl sıkıntıya sokacaklarının bilincinde olduğunu sanmıyorum... bunun bir çok örneğini gördüm ve burdada aynı sorunu görüyorum. Lütfen bu konuda daha dikkatli olunuz.
Country Manager

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye45 yazı
tekstil atık ları lazım 05322167219
mm

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Tekstil
Yeni Üye45 yazı
keci kılı lazım yün lazım
mm

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Tekstil
Yeni Üye92 yazı
merhabalar
bangladesh te tekstil iscilikten dolayı cok ucuza maloluyor ve buyuk tekstil
firmaları orayı zaten parsellemis durumda oradan ithalat yapmak isteyen arkadaslar
oncelikle degisen ithalat rejimi var onu dikkate alsınlar ben 3 yıldır bangladesh ten
transport yapıyorum gemi ve ucak ile malları turkiye ye getiriyorum.Navlunlar
kucumsenmeyecek kadar pahalı bir ise girerken malların maliyetlerini iyi
hesaplayın ve ithalat rejimini tam ogrenin sonradan getirdiginiz veya diktirdiginiz
tekstil urunlerinde zarar etmeyin herkese iyi gunler
alli

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Merhaba. Bangladeş'te tekstil mamüllerinin bizim ülkemizden çok çok daha ucuz olduğu söyleniyor. acil olarak yüklü miktarlarda Erkek kazağı almak istiyorum. Konu ile ilgili bilgisi ve tecrübesi olanlarla görüşmek isterim.İlker ÜLGEN 0532 636 52 00 ilker-ulgen@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye434 yazı
oguzçorap 4 sene önce yazı yazılmış en son yazılan yazı da 1 seneyi geçiyor. Bence oradaki mailleri al onlara gönder. Daha az zamanda cevap alırsın.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı
bangladeşden tekerlekli valiz getirmek istesek nasıl olur?

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
slm ben yazını okudum 33 yaşındayım bangledeşe ben yatırım yapmakla cok ciddi ilgileniyorum benim sektörüm plastik hammadde ve briket ,tugla,kaldırım tası imalatı bunlarla ilgili turk konsoloslugu ile görüştüm büyük destekleri oldugunu söylediler sen gidip görmüşünüz ne dersin iş yaparmı ilgilenirsen beni araya bilirsin 5072226962 tel numaram mail adresim fuattas79@hotmail.com
..............

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Muhasebe
Üye131 yazı
arkadaşlar kendi üretimizi olan hazır içecekler var özelikle 2 ve 3 dünya ülklerinde çok rahat pazarlanabilecek bir ürün ilgilenen arkadaşlar var ise email aracılığı ile ulaşsınlar

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye816 yazı
yahu adam tam 4 yıl önce yazı yazmış halen de tarihi okumadan yorum yapıyorsunuz yayan gitseydiniz 3 kez bangladeşe gidip gelirdiniz..

herzaman ki gibi konu hortlatılmış:)
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye131 yazı
arkadaşlar gercekten orada ticaret çok iyi 2 ve 3 dünya ülklerine hitap eden elimde güzel bir gıda ürünü var ilgilenen arkadaşlar var ise email aracılığı ile irtibata gecsin

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye33 yazı
bangladeşde bulunan ve şu an iş yapan firmalar emaillerini yazabilirlermi acaba ??

MSN yada Skype da olabilir.

Selamlar

Yerleşim Türkiye / IzmiirMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye2 yazı
bangladeşe madeni yağ satmayı planlıyorum.peki bangladeş firmalarına bizim mallarımız uygun gelir mi fiyatlarımızı pahalı mı bulurlar lütfen yardımcı olabilir misiniz??
xcskr

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye30 yazı
Merhaba ,
Biz Fas’ta kurulmuş bir Türk ithalat ihracat şirketiyiz.Yurt dışında çeşitli ülkelerle , çeşitli ürünler için anlaşmalarımız bulunmaktadır.Anlaşmalı olduğumuz kurumlar şahıslar değil direkt olarak fabrikalardır.Ürün teminlerimizi direkt fabrikadan yapmaktayız.İthalat ve ihracatını yaptığımız ürünlerimizin başında
Pirinç (Vietnam,Tayland,Hindistan ve Pakistan’dan)
Şeker Icumsa 45 ve dğerleri(Brezilya),
Tavuk(Brezilya),
tavuk ayağı(Mısır,Fas,Iran ve Brezilya) ,
ayçiçek yağı ve diğer yemeklik yağlarla birlikte kullanılmış yağlar (Romanya, Ukrayna, Rusya, Malezya, Talyand ve Kanada)
baklagiller (Hindistan ve Malezya),
redbull ve alkollü içecekler(Avusturya ve Tayland ),
buğday (Rusya,Ukrayna,Malezya,Kazakistan ,US ,Kanada)
domates salçası (Çin ve İspanya) ,
ton balığı (Çin ve İspanya),
çimento (Europe ve Vietnam )gelmektedir.Her türlü ihtiyacınız için ozge@viagroupesarl.com veya murat@viagroupesarl.com e mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.
SAYGILAR
Ozge ERKAN
Via Groupe Sarl Import Export
www.viagroupesarl.com
ozge@viagroupesarl.com

Yerleşim Fas / TangerMeslek Ythalat / Yhracat
Üye213 yazı
size kapıda ödeme imkanı sunayım sözleşmeli anlaşmalı olmak şartıyla numuneniz varsa lojistik ve gümrükleme firmamıza iletmeniz yeterlidir. kapıda ürününüz gelince ödeyin garantili zaten hiç bi ödeme yapmıcaksınız. ticaretle ugraşan arkadaşlarım içinde gecerlidir.
iletişim için 0534 822 63 98 İLETİŞİME gecebilirsiniz.
yu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik