İlk mesaj
Dış Ticaret
Bangladeş'ten İthalat Yada Bangladeş'e İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
49 yorumM
Üye165 yazı
11/07/2008 : 18:58:34#1
Web sitesi
Alıntı
MAKROGLOBAL
kemal.salman01@hotmail.com
T
Yeni Üye47 yazı
M
Üye165 yazı
11/07/2008 : 20:50:47#3
Web sitesi
Alıntı
ömer bey bangledeş bizden türkiyeden1.239 ton zeytin yağı almaktadır.(ege ihracatcılar bir.verileri) bizde a.b.d ye zeytin yağı ihraç etmekteyiz.bu konuda bangladeş pazarına girmek isteriz . öneriniz var ise değerlendirelim...
MAKROGLOBAL
B
Yeni Üye30 yazı
16/07/2008 : 00:51:47#4
Web sitesi
Alıntı
balic
M
Üye165 yazı
16/07/2008 : 00:56:55#5
Web sitesi
Alıntı
3 yaşını geçmiş olmasın gümrük prosedürü zor bizim ülkemizdede galiba
MAKROGLOBAL
A
Yeni Üye1 yazı
arkadaşlar ben ihracat fazlası markalı tekstil ürünler le ilgileniyorum ve tarz ürünleri ithalatini yapabilirmiyim ve bilgi sahibi değilim bu konuda işbirliği isteyen arkadaşlar benle irtibata geçebilirler akgulidris@gmail.com buraya mail atabilirsiniz
Ö
Yeni Üye6 yazı
Merhaba Ömer Bey,
Ben, tedarikçim aracılığıyla Kamerun menşeli ayçiçek yağı satışı yapıyorum. Eğer orada bir pazar bulabilirseniz, bu konuda görüşebiliriz. Bu şekilde kazanacağınız para ile de; girişimci kişiliğiniz ve birikiminizle çok farklı işler yapabileceğinizi düşünüyorum. Kazan-Kazan ilkesine dayalı bir iş ortaklığı gerçekleştirmiş oluruz.
İyi çalışmalar.
Ben, tedarikçim aracılığıyla Kamerun menşeli ayçiçek yağı satışı yapıyorum. Eğer orada bir pazar bulabilirseniz, bu konuda görüşebiliriz. Bu şekilde kazanacağınız para ile de; girişimci kişiliğiniz ve birikiminizle çok farklı işler yapabileceğinizi düşünüyorum. Kazan-Kazan ilkesine dayalı bir iş ortaklığı gerçekleştirmiş oluruz.
İyi çalışmalar.
M
Üye165 yazı
03/11/2008 : 18:55:06#8
Web sitesi
Alıntı
ömür bey ben kameruna zeytin yağı ihraç etmek istedim numune gönderdim fakat kamerun sağlık bakanlığı adı altında bir yazı geldi bu konunun o bölgedeki sağlık bakanlığının gıda maddeleri hakkında ki ithalat ve ihracat mevzuatı hakkında bilgi verebilirmisiniz..
saygılarımla
saygılarımla
MAKROGLOBAL
N
Yeni Üye96 yazı
10/11/2008 : 06:23:02#9
Web sitesi
Alıntı
"Çoğu kişinin ismini bile duymadığı yada çok az duyduğu Bangladeş gibi çinden bile ucuz maliyetleri olan ve tekstil cenneti bir yer olan ülkeye eski firmada ki işim gereği 2 defa gittim ve her gidişim de birer hafta kaldım.Çok firma sahipleri ile görüştüm ve uzun süre analiz ettim.Bu ülkede nasıl iş yapılır şartları nelerdir vs. hepsinde bilgi birikim sahibiyim." demissiniz.
Banglades'e iki defa gidip birer hafta kalarak nasil bu kadar iddiali olabiliyorsunuz anlayamadim.
Banglades'e iki defa gidip birer hafta kalarak nasil bu kadar iddiali olabiliyorsunuz anlayamadim.
''Cehalet insanı çirkinleştirir.
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verilecek cevabım vardır.
Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' MEVLANA
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verilecek cevabım vardır.
Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' MEVLANA
F
Yeni Üye5 yazı
A
Üye992 yazı
YAZIYI YAZALI baya zaman gecti ama burda kendisi hic cevap vermiyo yoksa bu isler ozeldenmi oluyo, bilimde bende nasilsa oyle yaparim.............
T
Yeni Üye59 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - nesibe k. "Çoğu kişinin ismini bile duymadığı yada çok az duyduğu Bangladeş gibi çinden bile ucuz maliyetleri olan ve tekstil cenneti bir yer olan ülkeye eski firmada ki işim gereği 2 defa gittim ve her gidişim de birer hafta kaldım.Çok firma sahipleri ile görüştüm ve uzun süre analiz ettim.Bu ülkede nasıl iş yapılır şartları nelerdir vs. hepsinde bilgi birikim sahibiyim." demissiniz. Banglades'e iki defa gidip birer hafta kalarak nasil bu kadar iddiali olabiliyorsunuz anlayamadim. |
Öncelikle şunu söylemek isterim ben sadece 2 defa oraya gidip gelip bu işe başlamadım öncesinde de tecrübelerim piyasa bilgilerim ve de bu ülke ile yaptığım ticaret ile ilgili deneyimlerime dayanarak yazdım.Ayrıca yolunuz düşerde giderseniz o zaman hak verirsiniz belki...Sizi tatmin etmediyse illa ki de yorum yapmak zorunda değilsiniz..
T
Yeni Üye59 yazı
bu zamana kadar yazamadım ... ayçiçek yağı ya da zeytin yağı piyasası ile ilgili bir bilgim de yok arkadaşlar. En son orda ki bir arkadaşım doğalgaz boruları ve profil çeşitleri ile ilgili fiyatlar istemişti. Varsa eğer bununla ilgili uygun fiyat ve katalog vs. verebilecek görüşebiliriz.
N
Yeni Üye1 yazı
iyi gunler!bende uzun zamandir bangladesten ithalat yapmanin yollarini ariyorum.tekstil ithalati yapmak istiyoruz aslinda ordaki bi firmayla anlastik ve burdaki musterimizde hazir ama ben genc ve biraz tecrubesizim;bu yuzden biraz sknti yasiyorum..bana yardim edebilirmisiniz??
!!banglades!!
T
Yeni Üye59 yazı
sayın naseem, ne tür tekstil ürünü ithal etmek istiyorsunuz ?
banglades e gidip her tür ürünü bulup yükleyebilirim ..
banglades e gidip her tür ürünü bulup yükleyebilirim ..
K
Üye123 yazı
22/02/2009 : 23:05:31#16
Web sitesi
Alıntı
slm yazınızı okudum.yurt dışı için iş ve inşaat makinaları üretimi yapıyoruz aynı zamanda diğer gıda firmamız kurutulmuş domates salça kuru kayısı üzüm satışımız şoklanmış gıda meyva ve sebze olmak üzere size temin edebilirim .lütfen kontak kuralım .ciddi bizimle calışacak ürünümüzü pazarlayacak arkadaşlarla çalışmak istiyorum.
DİLEK KÜÇÜKOĞLU
DİLEK KÜÇÜKOĞLU
A
Yeni Üye21 yazı
arkadaslar ben adana tuzladan ahmet hepinizin yazısını okudum eger karpuz kavun domates ihtiyacı olan varsa ihraclık ürünlerimiz var hormosuz tümüyle natureldir.fiyatlar uygundur .alıs verişimiz tümüyle nakit olma kaydıile irtibata gecebiliriz ilgilenenlerile bana 05377230984 05379603604 nolardan ulasabilirsiniz herkese hayırlı işler
A
Üye191 yazı
kendim paslanmaz celik saticisiyim bangladesin demir celik urunleri ile ilgili bakir bir bolge oldugunu bizde duyduk fakat orada hic baglantimiz olmadigi icin dusunemedik sizinle bu konuyla ilgili gorusmek isterim.
T
Yeni Üye59 yazı
sayın a.altun ; imalatçımısınız tüccar mı ?
uygun fiyat mallarınız varsa neden olmasın malum o bölge çin e yakın çin fiyatları kadar olmasa da makul fiiyatlar istiyorlar.. tercihleri türkiye. elinizde somut çalışmalr varsa gönderebilirsiniz .. ( katalog , fob fiyat listesi vs.. ) değerlendiririz..
uygun fiyat mallarınız varsa neden olmasın malum o bölge çin e yakın çin fiyatları kadar olmasa da makul fiiyatlar istiyorlar.. tercihleri türkiye. elinizde somut çalışmalr varsa gönderebilirsiniz .. ( katalog , fob fiyat listesi vs.. ) değerlendiririz..
A
Yeni Üye3 yazı
ömer bey selamlar ben ayhan istanbulda konfeksiyon makinalrı üzerine çalışıyorum bazı duyumlar aldım bangladeş te bizim iş üzerine yogun istek varmış diye oraya gidip yerleşmek konfeksiyon makinaları üzerine işyeri açmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz olur mu
apara
U
Yeni Üye2 yazı
ömer bey ben ümit pullu bangladeşte delikli tuğla yokmuş bildiğim kadar. buraya satış yapabiliriyiz veya bir imalathane oluşturabilirmiyiz bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
ve diğer konular hakkında mesela tekstil ayakkabı ihrac etme şansımız nedir.
ilginize teşkkür ederim
ve diğer konular hakkında mesela tekstil ayakkabı ihrac etme şansımız nedir.
ilginize teşkkür ederim
S
Yeni Üye78 yazı
merhaba,
kozmetik alanında parfüm,deodorat ve hediye setleri üretmekteyim
kozmetik alanında size her türlü yardımcı olabilirim.
lütfen temesa gecin
yildizcosmetics1@hotmail.com
kozmetik alanında parfüm,deodorat ve hediye setleri üretmekteyim
kozmetik alanında size her türlü yardımcı olabilirim.
lütfen temesa gecin
yildizcosmetics1@hotmail.com
yıldız
O
Yeni Üye53 yazı
selam arkadaşlar bangladeş'te hurda demir var ilgilenirseniz yazabilirsiniz
A
Üye191 yazı
slm otokoç miktar nedir sürekliliği varmı aylık ortalama bir rakam verebiliyormusun
D
Yeni Üye73 yazı
yurt dışına ihraç edilmek üzere 50.000adet koli her kolilerde 6 şişe olacak şişeler 3lt olacak şekilde ayçiçek yağı alımı yapılacaktır!!menşei önemli olmamakla beraber izmir limanına teslim fiyatı fob hariç değerlendirilecektir..ilk alım 6068 koli olacaktır..nakit alım yapılacak ve en geç bir kaç gün içinde değerlendirme yapılacaktır.lütfen tekliflerinizi 1 koli bazında adrese telim olarak veriniz!!teşekküler....devrimyazici@hotmail.com
M
Yeni Üye3 yazı
ğüzel düşüncenız var dostum bızde kazık ve inşaat işyapyoruz eyer varsa bu konuda bır bılğin bıze ulaşın ceninsaat.com dan
mahmut
O
Yeni Üye1 yazı
08/09/2009 : 22:08:53#27
Web sitesi
Alıntı
nesibe k.haklısın belki ama oraya 2 defa gitmekle birşey olmayabilir eğer Bangladeş konusunda tecrübeli birini arıyorsan abim 5 senedir o memlekette ve tekstil konusudada uzmandır. ilgilenen arkadaşlar olursa irtibata geçebiliriz.
B
Yeni Üye28 yazı
afrika ticareti konusunda çok dikkatli olmanız gerekiyor monody group sayın kemal bey!
o size gelen sağlık bakanlığı ve geldiyse afriland bank mail leri özel hazırlanmış şablonlu ve sizi aldatarak sizden afrika ülkeleri konusunda mal satabilmek için yapılmıştır.
bunu anlamak için size gelen devlet kurumunun adını kes kopyala yapıp herhangi bir arama motoruna yazın sonra orda bulduğunuz telefon numarası ile size gelen mailde ki numaraların farklı olduklarını göreceksiniz
kolay gelsin
o size gelen sağlık bakanlığı ve geldiyse afriland bank mail leri özel hazırlanmış şablonlu ve sizi aldatarak sizden afrika ülkeleri konusunda mal satabilmek için yapılmıştır.
bunu anlamak için size gelen devlet kurumunun adını kes kopyala yapıp herhangi bir arama motoruna yazın sonra orda bulduğunuz telefon numarası ile size gelen mailde ki numaraların farklı olduklarını göreceksiniz
kolay gelsin
Y
Yeni Üye3 yazı
02/01/2010 : 16:56:02#29
Web sitesi
Alıntı
Yazıyı gönderen - naseem iyi gunler!bende uzun zamandir bangladesten ithalat yapmanin yollarini ariyorum.tekstil ithalati yapmak istiyoruz aslinda ordaki bi firmayla anlastik ve burdaki musterimizde hazir ama ben genc ve biraz tecrubesizim;bu yuzden biraz sknti yasiyorum..bana yardim edebilirmisiniz?? |
ysn
Y
Yeni Üye3 yazı
02/01/2010 : 17:01:50#30
Web sitesi
Alıntı
Yazıyı gönderen - naseem iyi gunler!bende uzun zamandir bangladesten ithalat yapmanin yollarini ariyorum.tekstil ithalati yapmak istiyoruz aslinda ordaki bi firmayla anlastik ve burdaki musterimizde hazir ama ben genc ve biraz tecrubesizim;bu yuzden biraz sknti yasiyorum..bana yardim edebilirmisiniz?? |
ysn
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz