Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Taşeron Halı Yıkama İşi Yapmak İstiyorum

Başlatanankara2929Tarih25/03/2014 02:09:16Yorum8

İlk mesaj
Üye574 yazı
Arkadaşlar;
vergiye filan kaydım var, hali hazırda işyerim var, sadece vergi dairesine dilekçe verecem bu işi yaptığıma dair, bana ekstradan masrafı yok. Ancak bu işi daha evvel yapmadım, Ankarada taşeron halı yıkayan bir fabrika yada oto yıkamacı bulabilir miyim? bu konuda bilgisi olan varsa, bu iş nasıl yapılabilir fikirlerinize açığım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye574 yazı
arkadaşlar ankarada bu işi yapan halı yıkamacı, yada oto yıkamacı olup halı yıkayan firma var mı? bu işi taşeron olarak yapan fabrika yada oto yıkamacı arıyorum, adres arıyorum, bilenler yardımcı olabilir mi?

Üye150 yazı
Arkadaşıım fason olarak halı yıkattırabileceğin birçok yer var. Biraz araştırısan bulabilirsin.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Üye574 yazı

sayın wordsman;
sizin bildiğiniz bir yer var mı? semt ve adres verebilir misiniz?

Üye574 yazı
konu günceldir.

Yeni Üye22 yazı
KARDEŞİM GİDECEKSİN NERDE HALI YIKAMACI VAR BULUP GÖRÜŞECEKSİN. KAYSERİDE OLSAN YARDIMCI OLURDUM AMA ANKARA. ARAT İNTERNETTEN İLK ÇIKANA GİT KONUŞ SANA YAKIN OLANI BUL. KİMSE YOK DEMEZ.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Serbest meslek
Üye574 yazı
sayın adnan38;
ben ankaradaki birkaç halı yıkama fabrikasıyla konuştum, kabul etmediler, dışarıya iş yapmıyoruz. Başkasına bakın arayın dediler sizin gibi. İLginiz için tşk ederim.

Üye574 yazı
işyeri adresi verebilecek birileri yok mu?

Üye574 yazı
arkadaşlar bu işi yapan oto yıkamacı yok mu? acilen firma adresine ihtiyacım var?