İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İzmir Antalya Arası Ticaret ?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumP
Üye244 yazı
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France
Z
Yeni Üye24 yazı
K
Üye286 yazı
Merhabalar.
Daha çok hangi sektör ile ilgilisiniz ve çevrenizin detayı nasıl?
Kolay gelsin.
B
Üye711 yazı
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
Z
Yeni Üye24 yazı
tarım ürünlerde tecrübeliyim ancak mantıklı olabilecek her türlü ticaret yapılabilir,antalyadan izmire meyve sebze diye düşünmüştüm bende, antalyada üreticiden mal almalıyız yüksek tonajlarda peki izmirden antalyaya ?
Z
Yeni Üye24 yazı
güncel
A
Yeni Üye46 yazı
TOPTAN CEP TELEFONU KILIFI SATIYORUZ.EKRAN KORUYUCU VE VE KAPAKLARDA VARDIR.
tablet kılıflarıda vardır.
1 PAKETTE 12 ADET VARDIR.
en az alım 1 pakettir (içinde 12 çeşit kılıf vardır )
KILIFLAR: 4.5 TL
EKRAN KORUYUCU :TEKLİ :1 TL ÇİFTLİ : 1.5 TL
KAPAKLAR :2.50 TL
1 PAKETTE 12 DEĞİŞİK MODEL GÖNDERİLİR.
piyasadan bu kadar az adette bu fiyata bulamassınız.
birkaç modele resimlerden bakabilirsiniz
https://plus.google.com/u/0/118415428838460815801/photos
mesajlarınızı kilifmodeli@gmail.com. atınız.
siparişler 3 iş günü içersinde kargoya verilir
istanbul içi elden teslim edilebilir.
yerli üretim
saygılarımızla..
0532 548 11 26
tablet kılıflarıda vardır.
1 PAKETTE 12 ADET VARDIR.
en az alım 1 pakettir (içinde 12 çeşit kılıf vardır )
KILIFLAR: 4.5 TL
EKRAN KORUYUCU :TEKLİ :1 TL ÇİFTLİ : 1.5 TL
KAPAKLAR :2.50 TL
1 PAKETTE 12 DEĞİŞİK MODEL GÖNDERİLİR.
piyasadan bu kadar az adette bu fiyata bulamassınız.
birkaç modele resimlerden bakabilirsiniz
https://plus.google.com/u/0/118415428838460815801/photos
mesajlarınızı kilifmodeli@gmail.com. atınız.
siparişler 3 iş günü içersinde kargoya verilir
istanbul içi elden teslim edilebilir.
yerli üretim
saygılarımızla..
0532 548 11 26
A
Yeni Üye74 yazı
İzmirden bence antalyaya plastik kasa goturebilirsin. Hal depolarina mesela
Z
Yeni Üye24 yazı
güncel
B
Üye107 yazı
ürün 10 saniye gibi kısa bir sürede görsel olarak test edilebiliyor. iyon teknolojisi, bir fizik kanunu olarak elektrik vasıtası ile iyon üretmektedir. dünyada kullanılan bir teknoloji fakat Türkiye de pek bilinmiyor ama ürün tanındıkça talep artıyor.
cihaz, pirize takılınca negatif iyon üretimine başlıyor. (iyon teknolojisi) küçük bir ürün olmasına rağmen faydaları çok.
cihaz ne işe yarar:
Bulunduğunuz kapalı ortamdaki havayı toz, koku, sigara dumanı, polen gibi mikro-kirleticilerden ve aynı zamanda bakteriler, virüsler, küf, mantar grupları, gibi tüm mikro-organizmalardan temizlemekle kalmayıp sürekli olarak, havadaki oksijeni açığa çıkarır. ev yada ofisimizdeki Odayı negatif iyonlarla doldurur:
ortamda homojen olarak (-) iyon yayar Bu sayede, havayı canlı – cansız her türlü mikro-kirleticiden, arındırıp oksijen oranı yüksek solunabilir temiz kaliteli hava elde edilir ve bunun sürekliliği sağlanır. Başka bir deyişle, negatif iyonların yoğunlaştırılmasi ile havada dolaşan mikrop, kirletici partiküller, polen ve sigara dumanından oluşan atom tanecikleri tamamen yok olmakta. Bu tanecikler negatif iyonlar tarafından emilip iyonize edildiği anda teneffüs edilen hava mükemmel şekilde temizlenmektedir
NEGATİF İYONLARIN MUCİZELERİ nden bazıları şöyle sıralanabilir.
Sitres, defresyon, zihinsel yorgunluk, uykusuzluk, kas yorgunluğu, migren, erken cilt kırışması, cilt bozuklukları, tansiyon, romatizmal ağrılar, çağımızın hastalığı kabul edilen, özellikle çocukları vuran astım ve alarjiler, nefes darlığı, mikrobik enfeksiyonlar gibi pek çok rahatsızlığı sürekli kullanımda tedavi ediyor. Sinek, karınca ve hamamböceği gibi zararlılar yüksek Negatif Hava iyonu içeren odaları çoğalmaya ve yerleşmeye uygun görmezler. Bu şekilde, evimiz yada iş yerimiz bu zararlılardan doğal bir şekilde kurtulmuş olur.
Negatif Hava İyonları Küf oluşumunu da engeller.
KULLANILDIĞI YERLER :
Konutlar, Ofisler, Camiler, Oteller, sürücü kursları, Hastaneler, Ameliyathaneler, Yoğun Bakım Üniteleri, Spor Salonları, Güzellik Merkezleri, Yatak Odaları, Rehabilitasyon/ Reanimasyon Merkezleri, Laboratuvarlar, Klinikler, Yatakhaneler, Okullar ve Eğitim Merkezleri, Kreş ve Çocuk Yuvaları, Sinema-Tiyatro ve Konferans Salonları, Bar, Disko, Cafe ve Eğlence Merkezleri, Kahvehaneler, Lokaller, Lokantalar, kuaför salonları, kısacası tüm işletmeler ve Yaşam alanları…
Cihazın iki tip üretimi var. konut ve ofis tipi diğeri ise daha geniş alanlar için. ayrıca cihazın kapasitesini de arttırabiliyoruz talep üzerine. imalat birinci el dip fiyat çok uygun... perakende satışlarda %400-500 gibi kar ile satılmasına rağmen her kesimin rahatlıkla satın alabileceği bir fiyat. yüklü alım yapan müşterilerimizin talebi üzerine dış ambalajlara ünvanlarını ve tel numaralarını belirtiyoruz... AYRICA İhracat fazlası çeşitli elektronik ürünlerimiz de bulunuyor bu tip ürünleri de spot fiyatına verebiliyoruz tabiri caizse bir paket sigara fiyatı gibi. depomuzda yer teşkil ediyor. değerlendirmek isteyen tüm arkadaşlara yardımcı olabiliriz. bazı firmalar ise bu tip spot ürünleri alıp -* satıyor yada müşterilerine kaliteli özel promosyon amaçlı veriyorlar. Değerlendirmek isteyen tüm arkadaşlarla çalışmak isteriz... saygılarımla...
burhan tunca
Z
Yeni Üye24 yazı
güncel
E
Üye112 yazı
ayakkabı çok hızlıdır düşünürseniz 0532 331 73 34 arayın görüşelim
K
Yeni Üye26 yazı
Vallah ben BALIK çı açmak derim... Ben istanbulda yaşıyorum ve kayımpederim de Antalyada yaşıyor. Antalyaya yerleşme fikri aklımda herzaman olmuştur , ama dürüst olmak gerekirse CESARET kısmı eksik ve birde 4 aylık oğlum oldu.. Eşimi de ikna etmek gerekir , yani elle tutulur adam akıllı bir nedenim olmalı. Aslında var , ama tatmin edici değil. Antalya MANAVGAT ta babam, sizce orda 0 dan yeni bir hayat kurma fikrii ANTALYALI kardeşlerime sorarım nasıl ? Yada ISTANBUL - ANTALYA arası ALIM SATIM olayına sıcak bakan olursa da BEN sıcak bakarım. Antalya MANAVGAT ve ÇEVRESINE sene de en az 3 kere zaten geliyorm , antalyayı çok seviyorum.. Eş dostta tek tük var .. Ama yine de AMA sı kalmıyor değil..İş fikirleri konusunda CANTA ve AYAKKABI bence artık bitme noktasına geldi ? BENCE diyorum , çünkü gerçekten de COK var.. Hani olmayanı bulmak ! Evet MIDYE DOLMA, BALIK , MIDYE TAvanın olduğu güzel bir yer.. Hem KILO ile satış hem yerinde yiyebileceksin .. Benim araştırmalarımın bunun bir açık olduğunu gösteriyor bana.. OTELLERE de meslela BALIK dağımtı eklenebilir.. 1 orta büyüklükteki BUZANE ye bakar gibi.. Ha birde iyi bir lokasyon !
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz