Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Konu Kapanmıştır

Başlatanenes_468Tarih19/03/2014 22:30:05Yorum27

İlk mesaj
Üye193 yazı
konu kapanmıştır
Eğrinin gögeside eğridir

Yerleşim Türkiye / K. MaraşMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
27 yorum
Yeni Üye45 yazı
www.kalemcay.net
www.kalemcay.net
ekonomik, pratik içecekler

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gyda
Üye193 yazı
konu günceldir arkadaşlar. her türlü fikre açığım.

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er
Üye193 yazı

hiç fikri olan yokmu arkadaşlar.

Üye163 yazı
tax free petroleum!
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Üye193 yazı
konu günceldir arkadaşlar.

Üye193 yazı
güncel

Üye193 yazı
plastik kasa imalatını araştırdım ama dostum 600-700 bin tl maliyet var benim boyumu aşar. yinede fikrin için tşk.

Üye125 yazı
tercih edeceğiniz bölgelerde hiç bir yapamazsınız.paranızı riske atmayın..

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Üye711 yazı
sıkıntılı bölgeler kardeşim silifke felan çok riskli :S

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye193 yazı
anlaşılan sıkıntılı gözüküyor kimse fikir bile beyan etmediğine göre iyi düşünmek lazım. tşk anadol ve blackops

Üye219 yazı
Mersin'de çok girişimci var.Aklınızdaki herhangi birşeyi belki şu anda birisi yapıyordur Mersin'de.Çok hareketli,sürekli göç alan bir yer.Erdemli,Silifke gibi yerlerde yazın turizm sektöründe bir iş düşünebilirsiniz.Çok zor bir piyasa var Mersin'de.Neredeyse boş dükkan hiç kalmamış bile olabilir.Tavsiye olarak malesef birşey söyleyemiyorum.Çünkü burada her işten,istemediğin kadar bolca girişimci var. :(
Mersin'de her türlü iş fikrine açığım.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye125 yazı
bahsedilen bölgelerde bırakın iş yapmayı kira veya alacağınız eve önce taşının gerekli araştırmayı yapın sonra parasını ödeyin.ne demek istediğimi anladınız umarım.!!!!!!!!!!

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Üye193 yazı
20-25 bin tl gibi bir sermaye çıkarabilirim.

Üye193 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - anadol69
bahsedilen bölgelerde bırakın iş yapmayı kira veya alacağınız eve önce taşının gerekli araştırmayı yapın sonra parasını ödeyin.ne demek istediğimi anladınız umarım.!!!!!!!!!!
dostum orada hiç kimseye güvenme orada hiç bir iş yapılmaz anlamındamı kullandın bu kelimeyi.

Üye193 yazı
bu mersinliler ne ile geçiniyor merak etmeye başladım.

Yeni Üye18 yazı
Babamın memuriyetinden dolayı Erdemli'de 16 yıl yaşadık. Orada ancak patiseri (modern pastane), döner ve tantuni-çorba gibi ucuz gıdaya yönelik işletmeler tutar. Ayrıca Erdemli'nin halkı tutucudur ve kendinden olmayana pek sıcak bakmaz. Sen 3 liraya verirken yanındaki esnaf 4 liraya verse bile sırf oranın yerlisi diye ondan alırlar.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Di?er
Üye145 yazı
Ben gümüş ve altın imalatçısıyım. Aynı zamanda toptancılığını da yapıyorum.. Çalıştığım toptancı , çantacı ve dükkanlar var..

Bu ticaret aşamasında size ürün temininde yardımcı olabilirim. İmalatçı olduğum için benden alacağınız ürünler daha uygun ve karlı olacaktır.
Başka arkadaşdan ürün dahi alsam işin içinde olduğum için herhangi bir yanlışa gelmeyiz.. Değerli mallarda hile olaylarına dikkat etmek gerek

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye28 yazı
sevgili kardeşim beni bu numaradan ara ben BESacentesiyim.Seninle fikir alışverişinde bulunalım.Murat Yazar 05072498509

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sigortacy
Yeni Üye28 yazı
kardeşim tayinde tercihin tarsus olsun nufus kalabalık Erdemli, silifke daha sezonluk bir yer fakat tarsus çok göç almasından dolayı burada ticaret daha mantıklı.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sigortacy
Yeni Üye7 yazı
İzmir de abiye imalatı yapıyorum eğer bölgede böyle bir boşluk varsa yardımcı olabilirim

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Tekstil
Yeni Üye7 yazı
Fiba Holding'e bağlı Cerean Enerji'ye elektrik abonesi kazandırmak için GPN ile bayilik alın. 24 ay boyunca her faturadan prim kazanın. Sadece 3 ay sonunda aylık min.3000-8000 tl arası kazanç sizi bekliyor. Onbinlerce lira kazanın. Detaylı bilgi için iletişim bilgilerim aşağıda. Türkiye nin neresinde olursanız olun bayii olabilirsiniz.

Belli bir çevreye ya da özgüvene sahipseniz, hem elektrik kullanıcılarına %10 daha ucuz elektrik güvencesi veriyoruz hemde size kazanç kapısı açıyoruz.

Detaylı sunum ve bilgilendirme talep edenlere gönderilecektir.

Bayilik Başvurusu için www.gpn.com.tr/4312595

havale ve kredi kartına taksit imkanı da var
Özgür Yalaz
533 439 76 20
507 027 21 17
ozgur-yalaz@gpn.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye193 yazı
pazarlama işi teklif eden arkadaslar tşk. o dalla ilgilenmiyorum.

Üye193 yazı
11 yıldır milletin ayağına gidiyorum pazarlama illetinden sıkıldım yaparsın para alamazsın satarsın para alamazsın.