Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Çorba Kahvalti Üzerine Dükkan İçn Gerekli Belgeler

BaşlatanR.EkerTarih17/03/2014 12:46:29Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
arkadaslar çorba ve kahvalti üzerine dükkan açmayi düşünüyorumm fakat içinde tavuk döner çiğ köfte sabahlari için poğaca simit bu tarz bi yer açmayi düşünüyorum ancak kafama takılan bi konu var o da böle bi yer açmak için ustalık yada kalfalık belgesi gbi belge şart mii yada hangi evraklar şart bu konu hakkında bilgisi olanların değerli yorumlarini bekliyorumm simdiden teşekkürler ...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye711 yazı
ustalık belgesi felan yok diye biliyorum sadece belediye ruhsatı izinler felan..

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye216 yazı
Belediyeden ve sağlık il örgütünden izinler alman lazım yinede yerine bağlı bir durum çevrenizde ki muhasebeciden yardım isteyin
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye31 yazı

kaliteli bir lokasyonda veya orta gelire de hitap eden bir lokasyonda bu kahvaltı olayı bence çok iyi tutar. benimde hep aklımda. Güzel bir şarküteri havası iyi para kazandırır diye düşünüyorum. Özellikle çeşit bol olursa.
Ustalık belgesi olmaz diye biliyorum. Bağlı olacağın belediyede bitiyor herşey.
UGURGOKCEK

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye73 yazı
Belediyeden is yeri acma ve calistirma izni ve gida tarim ve hayvancilik mudurlugunden gida kayiti yaptirin tamamdir. Basarilar
kkurtt

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis