İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İstanbulun Nezih Bir Semtinde Cafe Kurmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumA
Üye410 yazı
H
Yeni Üye28 yazı
E
Yeni Üye51 yazı
kardeşim sen daha hava parasının ne oldugunu bilmiyorsun nasıl yer açacaksın hadi yeri tuttun diyelim bu işe uygunmu hadi o da uygun diyelim konseptin ne üzerine olacak ne koyacaksın ne satacaksın yemek verecekmisin kaç masa koyacaksın kaç metrekare yer tutacaksın onları geçtim daha hiçbişey yapmadan ne kadar kazandırır diyosun böyle saçma bi sorumu olur ya hiçmi ticaret yapmadın yada hiçmi bi işte çalışmadın
Ş
Üye437 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - halikarnas43 hava parası ne oluyor ? |
H
Yeni Üye28 yazı
kime veriliyor bu hava parası yahu
B
Üye711 yazı
valla kardeşim bende ilk duyduğumda şok geçirdim ben ufak bi ilçede yaşıyorum dükkanım felanda var daha öncede dükkan felan tuttum hiç hava parası diye bişey duymadım ama büyük şehirlerde varmış :)
Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..
Ş
Üye437 yazı
devir alınacaksa devredene....işletmeciye....boş dükkana da isteyen olur,çok işlek,kupon bir yerse....o zaman da mal sahibine,ya da aracıya,emlakçıdaysa ona......tamamen lokasyona göre belirlenen bir meblağ.....selamlar,herkesin işi rast gitsin..
A
Üye410 yazı
genellikle önce malsahibi kiracıdan havaparası diye hiç hakkı olmayan bir para talep eder veren kişiye dükkanı kiralar kiracı çıkacagı zaman yeni gelecek kiracıdan yine bir miktar para talep eder bu saçma döngü devam eder .ancak bu riskli bir durum verdiginiz parayı geri alamayacagınızıda hesap etmeniz gerekir bazen malsahibinin izni dışında dükkan merkezi bir yerde ise dükkandaki kiracı çıkmak için belli bir para talep eder buda ayrı, bir çeşit hava parasıdır
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz