Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bakarsanız Sevinirim Önemli

BaşlatanKARASAHINTarih08/07/2008 15:41:31Yorum1

İlk mesaj
Hazır kurulu bir fabrika var önceden iplik fabrikasıydı şimdi herhangi bir faaliyeti yok şimdi zeytin yağı fabrikası olarak kullanmak istiyorum ama bu iş karlı mı buişle uğraşan arkadaşlar varmı devletten kredi alabilirmiyim alabiliyosam nasıl alabilirim yada bulunduğum bölgede patates yetişiyor onunla ilgili bir şey yapabilirmiyim siz olsanız böyle boş bi fabrikanız olsa şimdi neye yatırım yaparsınız herkese selamlar

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
1 yorum
sayın karasahin .manisada soğuk hava deposu yoksa hazır fabrika dediniz boş dediniz hemen düşünün ve araştırın..ben sahsen sizi umutlandırmak istemem ama türkiyede şu an yatırım yapacak bir boş sektör kalmadı gibi devlette sadece hayvancılık işi olursa zor bela kredi veriyo başka zor dostum .piyasa tüm sektorlere doymuş hemen hemen kar marjı çok düşük .birde belirtiğin üzere zeytınyağı işine girmek istiyom demişsin yurt içi vede yurtdışı pazarlama ağını kurmadan hiç bir işe atılma derim .dostane olarak bir öneri ydi bu sizin şevkinizi kırmak istemiyom ama karar sizin kardeşim.selamlar mehmet

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret