Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bir Soru?

BaşlatankncagdasTarih08/07/2008 11:32:12Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye84 yazı
Selam arkadaşlar herkese,birşey merak ettim. acaba burdan çıkmış bir fikir ile ortak veya bireysel hareket edilmiş, sonuca varılmış örnekler varmı acaba..Hani başarı hikayeleri olur ya, anlatırlar anlatırlar bizler de '' vay be'' ''ne zeki adamlar veya sanslı adamlar'' deriz içimizden. böyle ornekler varmı ya?
kadirizm

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye84 yazı
yaa eleştri manasında yazmadık o soruyu.gerçekten yapanlar var mı, uygulanan proje düşünce olmuşmu onu soralım ıstedık.
kadirizm

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye992 yazı
benim fikrim geenelde yazilari yazip gidenler cogunlukta ,bazilari denedi ve basariya ulasamadi ,halen ugras icinde.....basaranin ne isi kaldiki yerinde yeller esiyo ...sabit maasla calisanlar ve pek vakti cok olanda burda iste..........................arada bazi esnaf ve tuccarlar da siteyi bir izlenim ve gorus acilarini degerlendirme ,,belki faydali bir ortam olabilir acisi ile takip ediyolar.arada bi de dalga gecen ciddi olmayanlar var ....................bu bence siz deyin nasil...............

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye116 yazı

Arkadaş da ironi yapmış zaten. Eh bizim az daha olacaktı. Ama yine bahtsız bedevi durumu anlayacağın.
Sakın insanların umudunu kırma, belki de sahip oldukları tek şey "O"dur

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Üye992 yazı
monody group
obur yazinizda okudugum kadari ile deniz ve kara nakliyesi ve gumruk konulari vs....bana bir fiat verebilirmisiniz mesela bir konteynor 20 lik veya 40 lik deniz yolu ile ispanyanin valencia sehrinden gemlik veya istanbul limanina teslim,kara yolu herhalde daha pahali oldugunu saniyom.. simdiden tesekkurler

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye165 yazı
ispanyadan kara yolu tabi ki pahalı olur konteyner taşımacılığı iyi ve ekonomik olur ispanyadan fiyat konusunda iskender albert botros gemi acentasını acentasını tavsiye edebilirim ancak libya ve fas üzeri mevcut konteyner taşımacılığı var bi piyasa yoklaması yapabilirsin...

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ythalat / Yhracat