Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Eskişehir'de Bijuteri-aksesuar Dükkanı Açmak?

BaşlatanmertyucelTarih09/03/2014 01:20:41Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
.........

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye345 yazı
hangi caddede düşünüyorsun mağaza açmayı...
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye161 yazı
ayni seyi bende baska bir sehir icin dusunuyorum kaliteli ve zengin kesime hitap etmek istiyorsan bayilik alman lazim kaliteli bir marka istiyorsan turk firmalardan demir bijuteri ve esdem accesserize olabilir ben kac tane mail attim geri donmediler turkiyeye dondugumde irtibata girmeyi dusunuyorum bayilik sartlari nedir bilmiyorum ara konus sen kendin tahtakaleden alip gelirsen ucuzluk pazarindaki bijuteriden farkin kalmaz 2-5 liraya satarsin karar senin

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Üye711 yazı

açacağın cadde ile de zaten hangi kesime hitap edeceğini belirlemen gerekiyor...

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye26 yazı
merhaba
bayilik almak yerine isim hakkı bayilik ücretlerini v.b bu ücreti ilgi çekici bir dekor şık bir magaza kaliteli ürünler tahtakale kapalı çarşı gümüş bujuteri ve saat bayan çantaları ile bütçenizi bilmiyorum bunlarla degerlendirseniz işlek bir yerden bahsediyorsunuz anladıgım kadarıyla çünkü benim tespitlerim insanların marka takıntıları var evet ama daha çok takı konularında tasarım ve kaliteye dikkat etmekteler etkileride böyle ilerliyor genelde bu yüzügü kolyeyi hangi marka yerine nerden aldın soruları sorulmakta gözlemlerimde ben kapali çarşıda üretici ve işletmeciyim tecrubelerim bu yönde aklınızı karıştırmak degil niyetim umarım hayırlısı olur..
Modeltaki.com.tr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat