Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Merhabalar Fikirlerinize Çok İhtiyacım Var. . .

BaşlatanbenimdünyamTarih08/03/2014 23:50:49Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
öncelikle ismim melis eskişehirde yaşıyorum estetisyenim fakat iş bulamadığım evde olduğum dönemde sert polyesterden yapılmış çerçeve tepsi çay tabağı kek standı vs. cam kavanozlar cam fanus şekerlik ahşap çerçeve tepsi gazetelik ekmeklik vs ürünler yapmaya başladım öncesinde bi kursa giderek başlıca şeyleri öğrendim suanda evde yapıyorum ve ürünlerime cok güveniyorum facebookta sitem var ınstagramdada sürekli paylaşıyorum fakat bir türlü dikkat çekemiyorum severek yaptıgım bi iş estetisyenlikte sonra internetten bi kaç çeyiz dükkanı arayıp ürünlerimi mail olarak gönderdim fakat geri dönüş yapılmadı bu duruma üzülüyorum ürünlerim çok kaliteli ama neden böyle oluyor bilmiyorum :( belkide rabbimin takdiri siteme bakmak isterseniz buda linkim
https://www.facebook.com/pages/Benim-D%C3%BCnyam/655098247859404?fref=ts

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye21 yazı
Kendinize bir hedef kitle belirlemelisiniz ve bu hedef kitleye belirli kanallarla ulaşmanız gerekiyor. Örneğin bulunduğunuz ilde avmde stant açabilirsiniz. Semt pazarlarında tezgah kurabilirsiniz. Onun haricinde dijital pazarlamada hedef kitleye ulaşmak farklıdır daha çok satış stratejisi ve maliyet gerektirir, bir web sitesi açıp beklemek mantıksız onun hedef kitlenize reklam maliyetini doğru bir şekilde yapmanız. gerekiyor. Tavsiyem kendi web sitenizi kurmadan önce (gittigidiyor, sanalpazar) gibi sanal mağaza açılan web sitelerinde sergileyebilirsiniz düşük maliyetli reklam verebilirsiniz. Ama dijitalde söyle bir avantajda var bu tür ürünleri satan veya büyük kuruluşlara ulaşarak tedarikçi olabilirsiniz aklıma gelen şeyler bunlar umarım azda olsa fikir vere bilmişimdir

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye2 yazı
Stant kirası avm nin kapasitesine göre değişmektedir.Bazı avm lerde 9 m2 alan 2000 TL iken bazı avm lerde bu fiyat daha yüksektir.Eğer avm ile anlaşa bilirseniz ürün başı %20 komisyonlada standınızı kurabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / Antalya
Yeni Üye2 yazı

çok teşekkürler :)

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ev kadyny
Üye229 yazı
ürünler çok güzel elleriniz dert görmesin sanal alemi bilmem nasıl olur farklı bir mecra orası ama diyer türlü derseniz avm ve pazar tezgahları çümkü bu gibi şeyler insan yoğunluğunu çok olduğu yerde satılır . kadın alır pazar arabasını çıkar 2kg domates yarım kilo biber almaya mevzu budur ama gelir pazar arabası dolu elindede poşetlerle , genç çift el ele başlarla gezmeye girerler avm poşetlerle çıkarlar kadın mutlu erkek mutsuz bir şekilde :)
bu şekilde perekende satabilirsiniz hayırlı şatışlar
Baktımki zor günlerin gitmeye niyeti yok.. Sandalye çektim altına " buyur otur kardeşim "dedim..

msn : hasan-im@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Di?er
Yeni Üye89 yazı
etsy.com da dükkan açın hem türkiye hem yurtdışı satış yaparsınız sizin gibi el emeği ürünler satan insanların pazar yeri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye161 yazı
sanal dukkan acin pazarlayin boylelikle bircok kisiye ulasmis olursunuz

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
Ürünleriniz çok güzel fakat pazarlaması da iyi yapılmalı.Bence öncelikle en beğendiğiniz ürünlerin fotoğrafları çekilip katalog haline getirilmeli.
Bu katalog hem baskı hem bilgisayar ortamında olmalı.Bu size kataloğunuzu e-mail ortamında sınırsız paylaşma imkanı sunacaktır.
hardworking

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye223 yazı
Merhaba,üretimlerin çok güzel öncelik fiyat politikanda olmalı emsal ürünlerle igili araştırma yap banada fiyatlarını bildir lütfen üretim kapasiten hakkında bilgi ver.sana daha farklı bilgiler sunabilirim.selamlar

Yerleşim Türkiye / TrabzonMeslek Ticaret