Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Home Office Tarzi İs

Başlatanvolcano7777Tarih06/03/2014 11:34:01Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye31 yazı
Arkadaslar herkeze tekrar merhaba

Su anda maasli bir isde calismaktayim ve bodrumda yasiyorum aldigim maas yetmiyor kucuk bir kizimiz oldugundan esimde calisamiyor cocugu krese verip esim calismak istiyor fakat neredeyse aldigi maasi krese vermek zorunda kalacak cunku kresler baya pahalli esim lise mezunu bende sizlerden acaba home office tarzi bir is fikri olabilirmi diye dusundum cunku aldigim para ev kirasi elektrik su derken elime gecinmek icin 350 tl civari bir para kaliyor sizce esim ne gibi isler yapabilir yorumlara simdiden tesekkur ederim
v#417;#645;#392;#652;#626;#417;

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek İşsiz
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Üye711 yazı
kardeş valla öyle home office tarzı işlere ben pek inanmıyorum doğrusu yok anket doldur yok blog yaz felan benim gördüğüm hatta uygulamaya soktuğum bir home office varsa kurduğumuz şantiye ve yevmiye hesabı çalıştırdığımız elemanlara yemek yapması için bi bayan tutuyorduk tüpü erzağı felan yerşeyini alıyorduk aylık 700 lirada para veriyorduk seve seve yapıyorlardı..sende böyle bişey bulabilirsin mesela inşaattan çevren varsa...geçim derdi zor Allah kolaylık versin..

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Üye292 yazı
Bilmiyorum çevren ne kadar veya kime ne kadar ulaşabilirsin? Eşin el örgüsü yapmak ister mi ? Hem çocuk dedin ve aklıma geldi.
- ORGANİK veya DOĞAL OYUNCAK
Gerekli malzemeler :
1)Organik ip
2)çıngırak yapılacaksa çıngırak
3)çıngırağı koymak için bir surpriz çikolata kutusu gibi bir kutu
4)oyuncak içini dooldurmak için organik elyaf yün vs.
5) Tığ Şiş
İnternetten modelleri görebilirsin.
-KEÇE
Keçeler kullanılarak, toka, bronş, cüzdan, çerçeve gibi bir çok şey yapılarak satılabilir.
-Börek, poğaca, mantı , pasta vs. yapımı ( bu iş ile ilgilenilirse ciddi kazançlar elde edileceğine inanıyorum)

Ama bir problem var. Ben bodruma hiç gelmedim ve nedir ne değildir hiç bilmem. İyi günler. Ailenize mutluluklar dilerim.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye166 yazı

elvedaofis.com 'a bir bak...başarılar...,
dünyaköy'lü mahlukus

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye31 yazı
Fikirler icin tesekkurler valla esasinda elimde 50,000 tl civari tutacak demir dograma atolyesi acacak malzeme var amabodrumda yeni oldugum icin birde kiralar cok yuksek o yuzden cesaret edemiyorum

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Yeni Üye83 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - source
zafe1970@hotmail.com mail adresinizi verirseniz bilgi verilecektir

sayın source ben de bilgi alabilir miyim? otuzbes@gmail.com
www.toptanistiyorum.com
www.ekisfikirleri.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye141 yazı
merhaba eşiniz bilgisayardan ve internetten anlar mı ?? Eğer yapabilirse elimde hızlı tükenen ürünler var satar hiç sermaya koymadan kardan pay veririz .

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Üye711 yazı
kardeş eğer bi iş kuracaksan eşinin adına kur hatta eşine kur hangi işe eli yatkınsa veya hangi işi yapmayı seviyorsa devlet karşılıksız kredi ve destek verecekmiş...araştırın isterseniz

Geç kalınmış teselli idamdan sonraki affa benzer..

Yerleşim Türkiye / DeMeslek Di?er
Yeni Üye31 yazı
Yorumlar icin cok tesekkurler frontera ne gibi mallardan bahsediyorsun biraz ilgimi cekti dogrusu. Blackops kardes ls kurmak icin elimde bir sermayem yok o yuzden o biraz zor esimin arkadasi camasirhane acalim ortak demis ama konuyla ilgili 2sininde bir tecrubesi yok. Su an icinsermayesiz bir is bakiyoruz

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Üye125 yazı
Merhabalar corap uretimi yapiyoruz duzinesi 5 lira ayrica ince bayan kulotlu coraplarimiz ve diz ustu coraplarimiz var 1.50 lira adet fiyati evde sat isyerinde sat pazarda satvla sat para kazan..

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf