Ben bodrumda yasıyorum bodrumu bilenler bilir burada kıralar cok yuksek buraya yerleselıde cok fazla olmadı elimde çelik konstruksiyon veya diğer adıyla demir doğrama atölyesi acacak kadar malzeme var makinalarım yaklaşık 50 000 tl civarında ve ayrıca hatırı sayılır derecede el aleti mevcut ama kiralardan ve iş bulamamaktan gözüm korktuğu için cesaret edemiyorum zaten elimde hiç işletme sermayem yok yani dükkanı acıp 2 ay iş yapamazsam direk batarım:.) dediğim gibi burada yeni olduğum için cevremde yok işci sıkıntım yok maaşşıız yani akrabalarım çalışacak tabiii ki belli bir süre yardım amaçlı sonrasında herkez hakkını alacak ama cesaret edemiyorum bir iş avans almadan işleyecek alzemeyide temin edemiyeceğim yardım isteyeceğim kimsede yok şimdi sorum şu siz benim yerimde olsaydınız bu işe girermiydiniz yoksa öncee işletme sermayesi bulup daha sonra mı denerdiniz (ki işletme sermayesini bulma şansım yok) daha önce battığım için bankalardan kredi falan imkansız diyebilrm cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşeekkurler
v#417;#645;#392;#652;#626;#417;